tirsdag 8. mars 2016

DEN KJEMPEHERLIGE KATTUNGETRIOEN 7 UKER 08.03.2016 :) OPPDATERING OG NYE BILDER!

Tenk at kattungene blir 7 uker gamle i dag 08.03.2016 :) Nå er de bare kjempeherlige, morsomme, lekne, nysgjerrige, lærenemme og sosiale <3 :) De leker og lekesloss med hverandre, og kattemamma Dixie får gjennomgå, for plutselig kattungene de ut at det er kjemepgøy å angripe halen hennes. Når Dixie synes at nok er nok, så sier hun i fra, og gir dem klar beskjed at nå får de vær så god å oppføre seg skikkelig!

Noen ganger tar Dixie kattungene sine fatt, og da er det noen værhår som blir frisert :) I naturen så tygger kattemammaen værhårene av kattungene sine, og det er fordi at de skal holde seg i nærheten av henne. Katter bruker jo værhårene til å orientere seg med. Alle tre kattungene har nyfriserte værhår som er som små stubber :)

Kattungetrioen er en aktiv trio ja, og de kan holde det gående med lek og bus i flere minutter, men plutselig er det som bryteren blir slått på, og kattungene sovner av utmattelse :)

Dixie prøver nå å få kattungene sine mer selvstendige. Det vil si at hun likker ikke pal sammen med dem 24 timer i døgnet som da de var mindre, men hun er alltid i nærheten slik at hun har oversikt over dem til en hver tid!

Pappa Elvis har fått lov til å komme inn på rommet til kattungene sine, og det synes han er kjempestas. Likevel er ikke Elvis gamlere enn at han noen ganger blir som en kattunge selv. Som f.eks. på lørdag. Da fikk kattungene seg en lekeelefant som skal være som en tyggeleke. Det syntes kattungene var stas. Elvis ble litt småsjalu da de fikk den, for han hadde kjempelyst på den leken.

Etter en stund hopper han opp i kattungebingen til kattungene, og tar med seg katteleken inn på stua. Jeg gav leken tilbake til kattungene, og Elvis hoppet opp til kattungene igjen. Florence kom, og hun begynte å leke med katteleken. Så ser jeg Elvis tar labben sin på hodet til Florence. Det er i slike situasjoner at Elvis er kattunge.

Elvis blir fornærmet hvis han ikke får komme inn til kattungene sine, og om morgenen sitter han og skraper på døren for å få komme inn til dem. Han er nå kjempesøt da, for han kan gjerne slikke og vaske dem <3 :) Kattungene på sin side synes det er kjempegøy når han kommer inn til dem :) 

I dag har jeg nesten ikke sett Elvis. Han har vært på rommet til Dixie og kattungene i hele dag. Nå lå Dixie og Elvis i senga og koste seg.

De første gangene Elvis kom inn på rommet til kattungene var Dixie litt usikker, for hun måtte forsikre seg at han ikke ville gjøre kattungene noe vondt. Nå er det slik at en hannkatt som er far til et kattungekull vet fra naturen side at han er pappa til kattungene, og en han vil aldri finne på å skade sine egne kattunger. 

Igjen må jeg bare påpeke at jeg ser hvor avhengige 7 uker gamle kattunger er av hverandre, og av kattemor. Hver dag og hver uke er det sosialisering som foregår for kattungene. De skal lære seg å bli trygge og sikre katter. Derfor sier jeg igjen at hvis dere ser en annonse i avisen at kattunger gis bort når de er 8 uker gamle, er det alt for tidlig! Ved 8 ukers alder er sosialiseringstreningen virkelig i gang. Kattemammen til kattungene er også avhengige av ungene sine når de er 8 uker gamle! Kattunger bør være hos kattemammaen sin frem til de er 12 uker gamle. 

Som oppdretter føler jeg meg privilligert som får lov til å ha kattungene til meg de 12 første leveukene, og jeg storkoser meg kjempemasse med kattungene. Ikke noe er som å sette seg ned i kattungebingen for å sitte der å se på kattungene, og kose med dem :) 

Nå for tiden har de ADHD ganger med 3 alle sammen :) Kattelekene jeg har i kattungebingen er populære leker for dem :) Kattungetiden er en kjempeherlig tid som bare må nytes for fullt :) 


HER ER NOEN NYE BILDER AV KATTUNGETRIOEN:


Florence i ivrig lek med tyggekatteleken <3 :) 



Pappa Elvis i kattunge bingen på jakt etter katteleken, og datter Florence følger med :) 



To av kattungene i lekeslosshumør oppe på kattehula :) 



En av de mest populære lekene for kattungene er laserlyset med en rød prikk som kattungene kan jage. Den ble kjempepopulær. Her er det Felix som jakter på den røde prikken fra laserlyset :) 



Florence og Felix på jakt etter den røde prikken fra laserlyset :)



(N) Hakrilas Felicia 7 uker 08.03.2016 <3 :) 



Godpusejenta Felicia <3 :) 



(N) Hakrilas Florence 7 uker 08.03.2016 <3 :) 



Godpusejenta Florence <3 :) 



(N) Hakrilas Felix 7 uker 08.03.2016 <3 :) 



Godpusegutten Felix <3 :) 



Godpusejenta og superkattungemammaen Dixie Rose passer på <3 :) 



Godpusejenta mormor Nadina <3 :) 




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar