onsdag 16. april 2008

ENDELIG ER VÅREN HER!:) UKENE FLYR ALT FOR FORT!!

Caspar og Blondie koser seg sammen i sofaen:)


Fostermamma Blondie sammen med sine fosterbarn Caspar og Melchior:)


Da er det blitt tirsdag. Ny uke nye muligheter:)) Eller rettere sagt uka begynte jo i går da. Våkna til snø ute i dag tidlig. Åhhh!!! Begynner å bli dritt lei snøen nå! VIL HA VÅR!!!! Av erfaring med april måned så vet man at det kan komme snø, og snø har vi også hatt i mai. Gåsungene og kattlabbene har kommet ut, og hestehoven har begynt å gjøre seg gjeldende langs grøftekanten! Så våren er i anmarsj:))

Søndag flyttet Melchior til sin nye eier. Hun kom til Trondheim lørdag ettermiddag. Halvard og jeg hentet henne på Værnes lørdag 12.04.2008. Når vi kom hjem laget vi litt lunch, satt og pratet, og så dro Halvard ut litt i Trondheim for å vise henne litt av Trondheim. Om kvelden var vi i Tyholttårnet og spiste middag, og det var kjempekoselig:)) Søndag 13.04.2008 stod vi opp ca.kl.09.00. Vi laget frokost, og spiste, og kl.11.30 kjørte vi Dorothée og Melchior til flyplassen. Det var ikke så mye lyd i Melchior i hans nye reisebag, men det kom av og til noen spinkelige pip. Det lovet godt før flyturen hjem:)) Flyet gikk kl.14.15, og kl.21.30 fikk jeg mail og at de hadde kommet velberget hjem, og at Melchior hadde sovnet på skulderen i bilen, og også sovnet sammen datteren hennes i senga. Datteren til Dorothée er 3 år. Tror den katten kommer til å få et flott hjem. Han får jo to abyssinere til sammen seg og en german rex:))

Caspar følte seg litt alene på søndag, og søkte trøst i Halvard og meg. Han fikk sove sammen oss i senga sammen Blondie, og der likte han seg godt ja:)) Måtte ringe veterinæren i går, for Caspar har fått tilbake diareen sin. Vi fikk beskjed om å gi ham antibiotika igjen i 6 dager, og i tillegg kun tørrfór og ikke noe fisk. Så får vi bare håpe at diareen blir bedre denne gangen. Han var bedre like før helgen, men på søndag så vi at det var diare igjen. Heldigvis har han god apetitt da, og han blir overlykkelig når vi finner tak i tørrór til ham:)) Kan nå si at han ligner på sin kjære far (Aros) når det gjelder mat:)) Corvette syntes nok det var en befrielse at ennå en kattunge flyttet, og jeg håper nå at Caspar blir frisk slik at han kan flytte til sin nye familie på lørdag! Vi leverer ham ikke fra oss før vi har fått bukt med diareen hans!

I går satt jobbet jeg hele dagen med å brenne cd-er til koret jeg dirigerer. Hadde spilt inn stemmer på en ny sang jeg skal gå i gang med å lære dem. Koret hadde opptreden på et skehjem her i Trondheim, og det gikk kjempebra:)) Pianoet var GRUSOMT ustemt, og det var helt forferdelig å høre på pianoet. Det var nesten sånn at koret sang bedre uten piano. Neste helg reiser jeg sammen med koret på Røros på kortur. Det skal være kortreff der, og jeg gleder meg!!:))

I kveld skal Halvard og jeg på korøvelse selv, og i det koret øver vi til vi skal på landssangerstevne til Molde siste helgen av mai!:)) Det gleder vi oss kjempemasse til:)) I helgen som kommer skal koret vårt arrangere loppemarked til inntekt til turen vår, og det bruker faktisk å være veldig godt besøkt på loppemarkedene våre! De siste helgene har jeg sett skilt og plaktater om loppemarkeder over hele byen. Det virker som om det er full loppemarkedsesong rundt om i byen!

Ukene flyr så alt for fort av gårde nå, og onsdag om en uke skal jeg opereres i min venstre hånd. Når jeg står og spiller fløyte, så kjenner jeg at håndleddet låser seg. Det er jo en gammel turnskade dette, og jeg vet at høyre hånd er kjempebra nå, og jeg har att på til fått mye bedre teknikk på fløyta og piano ettet jeg ble operert i den i 2005!

1 kommentar:

  1. Hej Toril! Önskar dig lycka till med operationen av handen. Hur har det gått för vår lille Caspar? tråkigt när en sådan liten inte mår bra. Vi ses i Bodö :-))))Längtar!!!!!

    SvarSlett