torsdag 8. oktober 2009

NYE BILDER AV INGAVE'S NADINA OG (N) HAKRILAS CARLOS SANTANA!:)
To gode venner: Carlos og huskatten Mario!:) Foto: Inger Grøtli


(N) Hakrilas Carlos Santana og Mario slapper av. Foto: Inger Grøtli


Nadina er nå 7 uker gammel!:)Foto: Inger og Kåre Nave


Nadina på oppdagelsesferd!:) Foto: Inger og Kåre Nave


Vår kommende nye viltfargete abyssinerhunnkatt (N) Ingaves
Nadina utforsker det som kan utforskes!:)Foto: Inger og Kåre Nave


Nå er det en stund siden jeg har tatt en oppdatering av kattekvartetten her hjemme.

Med våre firbente kvartett går det bra!:) De er alle fire kastrerte, og det merker vi. Alle fire er blitt ennå mere kosete enn hva de var, og er det virkelig mulig?:) Jo da, det er det!:)

I helgen fikk feiret vi bursdagen til mannen min. Svartfot huspus som før var livredd barn har forandret seg fullstendig!:) To av venneparet vårt hadde med seg barna sine, og Svartfot lot seg bli kost med og klappet. Da han var utekatt var han livredd unger, og fikk vi besøk av venner som hadde barn sprang han under senga og gjemte seg.

Nå når det har vært så hustrig og kaldt som det har vært hos oss de siste ukene, har vi tent opp i ovnen. Det er noe Ariel Corvette elsker!:) Hun legger seg under ovnen og koser seg. Klapper vi henne etterpå er hun varm på pelsen sin.

Ariel Corvette er også veldig kosete mot oss mennesker, men hun er litt uttrygg på barn. Hun er og blir skulderpus nr.1. Når hun får anledning til det hopper hun opp på skuldrene, og der sitter hun på nakken og maler og koser seg!:) Finner jeg frem håndarbeidet skal jeg være sikker på at jeg får en hjelpende labb!:)

Så har vi Arosklumpen da. Han er blitt helt mer og mer merkelig etter han ble kastrert. Før var han veldig kosete, men etter han er blitt kastrert er han blitt ennå mere kosete. Jeg trodde ikke det var mulig, men jo, det er det!:)

Blondie er vel den som har mest kattunge i seg tross i at hun er sterilisert. Flere ganger om dagen, og særlig på kvelden får hun seg raptuser der hun fyker fram og tilbake på stua som en virvelvind! Hun er også en stor kosepus som elsker å få kos fra oss!:) Håndarbeid kan jeg bare glemme i hennes nærvær, og dersom jeg sitter med håndarbeid må jeg gjemme garnet slik at hun ikke finner det.

Om natten har vi ingen katter på soverommet vårt. Vi får ikke sove når de skal trampe, melkemassere og kose hele natten, men Blondie kan være utrolig selskapssyk at hun vekker oss midt på natten. Da sitter hun utenfor soveromsdøren, skraper på døren, prøver å åpne dørhåndtaket og mjauer verre enn verst. Hun vil inn for å sove sammen oss. Hun gir seg etter en times tid.

Jeg har sagt det før og sier det igjen. Vi har fire herlige katter som vi elsker kjempehøyt!:) Hver og en av dem har sine herlige personligheter som vi verdsetter høyt!:)

Lille Carlos (sønnen til Aros og Ariel Corvette) er nå vår kommende avlshannkatt. Han er på fór. Jeg er så kjempeheldig med fórverten at dere aner ikke!:) Bedre fórvert tror jeg ikke finnes!:)

Carlos er kommet til en katteelskende familie!:)Vi kommer til å bruke Carlos på lille Nadina på sikt. Carlos har fått kjælenavnet Emanuel Desperados. Noen som skjønner hvorfor? Han er en kjempesosial katt i likhet med sin mor Ariel Corvette og sin far Aros. Han er snill med andre dyr og han er glad og trygg på fremmede mennesker!:) Det er en stor fordel med tanke på utstillinger han nå skal få begynne å være med på!:) Carlos er nysgjerrig, og han skal være der det skjer når det skjer. Det er kjempegøy at han er blitt så godt tatt i mot av de andre kattene til Inger!:) Bestevennen til Carlos heter Mario. Mario er halvt huskatt og halvt siameser. Fórvertsfamilien til Carlos har en viltfarget abyssinerhunnkatt som heter for Skyttens Nicloe.

Nå er det nesten to måneder til lille Nadina kommer, og vi gleder oss kjempemasse!:) Første gang jeg får treffe henne er på utstilling på Dal som Adelkatten skal arrangere!:) Helgen etter skal hun på utstilling i Gøteborg!:) Det blir spennende å se hvordan hun takler utstillinger!:)

Jeg fant ut jeg måtte legge ut noen nye bilder av lille Carlos!:) Han er nå litt over 5 måneder gammel! Tiden går så fort! Det var som i går at lillegutt ble født.

Jeg har nå oppdatert min hjemmeside for katteoppdrettet med nyde bilder og resultater fra utstillinger. Ta en titt på: http://www.hakrilas.no/

Jeg ønsker dere alle mine blogglesere en fin torsdag!:) Ta vare på dere selv alle sammen!:)

6 kommentarer:

 1. Helledussen så fine de er:) Katter er de nydeligste skapningene på denne jord! Jeg kjenner igjen hvordan du har det. Slik var det med oss også da vi ventet på Lucia. Ungene talte dager fra de fikk vite at hun skulle komme.

  Jeg må få gratulere med ennå en jobb:) Jeg har kun sunget i kor på skolen, men jeg har ikke sangstemme. Likevel synes jeg det er fint å høre på kormusikk:)

  Ha en fin torsdag du også.

  Bloggklem fra Mona

  SvarSlett
 2. Åhhh kattene dine er bare såååå søte:-) Jeg vil tro du gleder deg til hun kommer. Hvor gamle anbefales det at kattunger er før de flytter fra mammen sin? Vi hadde en huskatt da jeg var 6 år. Den var vel 8 uker da vi fikk henne. Hun var ganske så engstelig og redd av seg.

  SvarSlett
 3. Så nydelige katter:) Jeg har lyst til å kose med dem når jeg ser bildene dine på bloggen.

  SvarSlett
 4. Så stor Carlos er blitt;))For en godklump. Herlig bilde av Carlos og den grå katten. Åh helledussen så søt litte Nadina er;)) Jeg får utrolig lyst på en abyssiner til. En er nok i denne omgang.

  SvarSlett
 5. Koselig å se flere bilder av de fine kattene du har:) Jeg elsker katter. Og jeg har alltid vært et kattemenneske. Det er noe ved disse skapningene som jeg faller for. Hvis jeg er syk forstår mine katter det. Da skal de ligge tett inn til meg.

  SvarSlett
 6. Artig å se nye bilder av kattene. De to på det øverste bildet så nå ut til å kose seg skikkelig da. Spennende med ny katt også.
  Ønsker deg og dine kjempefine høstdager!

  SvarSlett