lørdag 28. november 2009

KATTEVISNING I FORBINDELSE MED KATTENS DAG, OG EN UKE IGJEN TIL KATTEUTSTILLING. DA FÅR JEG MØTE VÅR NYE ABYSSINERPRINSESSE NADINA!:)

Vår kommende nye viltfargete abyssinerfrøken Ingave's Nadina. Hun blir Trønderkatt i løpet av desember 2009!:) Foto: Inger og Kåre Nave


Oppdretterne omtaler Nadina som en omsorgsfull katt!:) Hun er kjempesnill mot andre dyr!:) Foto: Inger og Kåre Nave


Vår kommende lilleprinsesse Ingave's Nadina!:) Foto: Inger og Kåre Nave


Nadina koser seg på skrivepulten!:) Best å hjelpe matmor og matfar med jobben!:) Foto: Inger og Kåre Nave


Nå er det bare en uke til jeg får treffe vår kommende nye abyssinerjente Nadina for første gang!:) Jeg er kjempespent, og jeg gleder meg kjempemasse!:)

Neste helg skal jeg på utstilling på Letlohallen på Dal ikke så langt fra Gardermoen!:) Oppdretterene til Nadina skal også delta på utstillingen med Nadina og faren til Nadina. Nadina stiller i ungdyrsklasse (kattunger fra 3 mnd - 6 mnd). Jeg gleder meg kjempemasse til å se vår nye lille prinsesse!:) Nadina kommer til oss i desember. Om to uker skal oppdretterene ta henne med seg på utstilling i Gøteborg. Det er viktig at hun får trening på å være på utstillinger nå når hun er ung.

Selv skal jeg ha med Aros, Corvette og sønnen deres Carlos!:) Aros og Corvette stiller for første i kastratklassen, og jeg er kjempespent på tilbakemeldinger dommerne gir dem. Jeg er kjempespent på hvordan Carlos takler utstilling. De som har ham på fór forteller at han er en kjempesosial katt som er tillitsfull til andre mennesker og dyr. Jeg er også spent på dommernes vurderinger av Carlos. Jeg gleder meg kjempemasse til årets juleutstilling på Dal!:) Denne juelutstillingen er kjempekoselig, og vi utstillere får julestemning av å være med på den utstillingen!:) Det er blitt en tradisjon for meg å reise dit nå. Første gang jeg deltok på Adelkatten sin juleutstilling var med lille Topsy i 2005.

I år skal jeg jobbe som assistent begge utstillingsdagene. Dagene på en utstilling kan bli lange og kjedelige. Da synes jeg det er deilig å kunne jobbe slik at jeg har noe å gjøre!:) Som assistent lærer jeg mye om de forskjellige rasekattene, og det er kjempeinteressant!:)

I morgen 27.11.2009 blir Carlos 8 måneder gammel. Tenk 8 måneder siden Lillegutt Carlos Santana ble født!:) Månedene har rast alt for fort av gårde!:)

I morgen ettermiddag er det badedag for Aros og Corvette. Abyssinere skal bades en uke før utstilling. Resten av uken skal de børstes med en gummibørste for å få av løspels. Det er kjempelett pelsstell i forhold til mange andre raser f.eks. persere.

Denne helgen går med til å være med på kattevisning på dyrebutikken "Hund som hobby" her i byen. Kattevisningen foregår forbindelse med Kattens dag. Katteklubben jeg er med i har satt opp utstilingsbur hvor vi hadde kattene våre i. Der har de deilig liggeunderlag, mat og vann. Det vanker også noen godbiter på pusene våre!:)

I dag var vi der fra kl.14.00 - 19.00. Kunder som var innom for å handle på butikken kom bort til oss som hadde med oss kattene våre, og vi fortalte dem om katterasen vi hadde. Flere ble faktisk interessert i å høre om de forskjellige rasene!:) I morgen lørdag 28.11 foregår kattevisningen fra kl.10.00 - 18.00. Det blir en lang dag, men koselig og sosialt!:) Bilder fra kattevisningsdagene kommer på bloggen min senere!:)

7 kommentarer:

 1. Koselig med kattevisning:) Det kan jeg tenke med kundene satte pris på.

  Nypusen deres er nydelig:) Hun har helt nydelig blikk som smelter hjertet mitt:) Jeg skjønner godt du gleder deg til å treffe henne på utstillingen du skal på.

  Lykke til på utstillingen Hakrilas:) Jeg gleder meg til å lese oppdatering fra deg om hvordan det har gått for deg og pusene dine:)

  SvarSlett
 2. Har du sett så søt hun er;)) Hun er til å spise opp. Vi har bestemt oss for at vi kommer innom på utstillingen på lørdag. Jeg kommer i hvert fall en tur. Send meg sms når du ser det nærmer seg pause. Moro å få se kattemammen til gullet vårt;))

  Gleder meg sånn til å treffe deg;))

  Artig at Trønderkatten ble forespurt om å være med på kattevisning;)) Håper dere hadde fine dager der.

  Vi snakkes til helgen. Kjør forsiktig;))

  Stor bloggklem fra Ofmariel

  SvarSlett
 3. Åhhhh helledussen såååååå fin nypusen dere skal ha er:) Nå må jeg se å ta meg en tur på besøk til deg sammen jentene våre. De elsker dyr, og kattene dine vil være midt i blinken for dem:) Jeg har vist dem hjemmesiden din, og da satt de der og sa: “Åhhhhh”:)

  Du får ha en fin trisdag :)

  SvarSlett
 4. Hun var bare helt nydelig:) Spennende med ny katt da. Du gleder deg vel sikkert til å treffe henne vil jeg tro.

  Jeg er en stor dyreelsker selv.

  Lykke til på utstillingen:)

  SvarSlett
 5. Herregud så fin hun er:-) Jeg kjenner jeg vil kose masse med katten. Jeg elsker katter Hakrilas:-) Og jeg kunne gjerne tenkt meg katt. Det får komme den dagen jeg er ferdigutdannet og kjøpt meg leilighet.

  Hvor skal utstillingen være? Lykke til da:-)

  Bloggklem fra Linn

  SvarSlett
 6. Herregud så fin hun er:-) Jeg kjenner jeg vil kose masse med katten. Jeg elsker katter Hakrilas:-) Og jeg kunne gjerne tenkt meg katt. Det får komme den dagen jeg er ferdigutdannet og kjøpt meg leilighet.

  Hvor skal utstillingen være? Lykke til da:-)

  Bloggklem fra Linn

  SvarSlett
 7. søte kattebilder.

  Julegavetips fra meg:

  http://deluze.blogspot.com/2009/11/pappa-og-hans-kamp-mot-kreft.html

  SvarSlett