mandag 26. april 2010

NYE BILDER AV PUSENE VÅRE!:) KLAR FOR HELGENS KATTEUTSTILLING I ØSTERSUND!:)

Svartfot koser seg ute på katteverandaen!:)


Når det er godt vær og sol koser også Aros seg ute på katteverandaen!:)


Corvette koser seg på matfars fang!:)


Blonide koser seg også ute på katteverandaen!:)


Nadina i en meget avslappet stilling!:) Kanskje en smule fornærmet fordi vi trener henne til å gå med sele!:)


Tenkte det var på tide med en ny oppdatering på bloggen min. Over ser dere noen nye bilder av kattene som både er tatt med mobiltelefonen og vanlig kamera!:)

Til helgen som kommer er det utstilling i Østersund, og jeg gleder meg som en unge til utstillingen!:) Jeg gleder meg til å treffe kjente og kjære rasekattvenner fra Norge og Sverige. Vi er mange fra katteklubben min som skal delta på utstillingen i Østersund. Lørdags kveld 01.05.2010 blir det felles middag i Østersund sentrum på en kinarestaurant for oss i klubben!:) Det blir kjempekoselig å gjøre noe sosialt sammen!:)

I Østersund skal vi bo på campingplassen, og det tar ca. 10 minutter å kjøre til utstillingslokalet.

Av våre katter er det Aros, Corvette og Nadina som skal være med!:) Hvis alt går etter planen kan Aros og Corvette bli IP (Internasjona Premier). Nadina stiller for siste gang i juniorklassen (kattunger 6 - 10 måneder). Neste utstilling begynner Nadina å konkurere om cert.

I kveld er det kloklipping som skal foregå. Vi har klippet klørne på alle abyene våre, og de er kjempeflinke når vi klipper klørne deres!:) Før utstillingen skal klørne klippes på kattene som er med på utstillingen!:) Vi har igjen en katt som vi skal bade nå etter nyhetene, og det er Nadina.

Det blir kjempekoselig med utstilling igjen!:) Venneparet vårt fra Umeå i Sverige kommer også til Østersund i helgen, men de skal ikke stille noen katt på utstillingen. De kommer kun for en helgetur, og for å treffe oss!:) Det blir kjempekoselig å treffe dem igjen!:) Vi har det alltid kjempekoselig sammen, og vi har samme type humor.

Bilder fra utstillingen vil komme når jeg har fått redigert dem!:)

4 kommentarer:

 1. Nydelig katter dere har:) Lykke til på utstillingen! Krysser alt jeg har.

  Bloggklem fra Grynet

  SvarSlett
 2. Lykke, lykke til på utstillingen i helgen:) Kos dere så mye.

  Stor klem fra Mona Elisabeth

  SvarSlett
 3. Se de nyyyydelige pusene dine som de koser seg;)) Fine bilder.

  Masse, masse lykke til på utstillingen i helgen, og kos dere så mye;))

  Stor klem fra Ofmariel

  SvarSlett
 4. Jeg har sagt det før, og sier det igjen. Kattene dine er bare så fine:-) Kult med ustilling igjen da. Dere får ha lykke til på utstillingen.

  Bloggklem fra Linn

  SvarSlett