lørdag 22. mai 2010

(N) HAKRILAS CARLOS SANTANA OG S*SKYTTENS NICOLE (MIRA) BLE FORELDRE TIL TRE KATTUNGER 14.05.2010!:)

Her er vår abyssinerhannkatt (N) Hakrilas Carlos Santana som vi har på fór til noen som bor ca. 1 1/2 times kjøretur fra oss.


27.04.2010 ble Carlos 1 år gammel!:) Han har et kjempegodt gemytt, og elsker å få kos fra alle mennesker!:)


Carlos koser seg ute i selen sin!:)Foto: Inger Kristine Grøtli


14.05.2010 ble Carlos Santana (abyssinerhannkatten vår) far til 3 kattunger. Alle er hannkatter, og det er to viltfargete hannkatter og en blå hannkatt. Fødselen til Mira gikk problemfritt, og tre kjempesøte "sperreballonger" så dagens lys!:) Kattemor Mira er en kjempeflink kattemamma som tar godt vare på kattungene sine. Hun har mer enn nok melk, og kattungene har lagt kjempefint på seg. De veier nå over 200 gram alle 3!:) Under ser dere noen bilder av kattungne som ble tatt på torsdag 20.05.2010!:) Bildene har jeg fått tilsendt av hun som har Carlos på fór (Inger Kristine Grøtli).

De to viltfargete hannkattene i fødekassen!:)


Alle tre kattungene til Carlos og Mira i fødekassen.


Lille Blå slekter på sin kjære morfar Aros og sin pappa Carlos når det gjelder denne liggestillingen!:)

14 kommentarer:

 1. Nåmmen så søte de er:) Blå kattunge? Det har jeg aldri hørt om. Gratulerer til kattepappaen!

  Bloggklem Grynet

  SvarSlett
 2. Gratulerer med Carlos:) Trivelig å høre at han er blitt pappa. Hellandussen så skjønne de er:) Den lille blåkattungen virket god og rund. Jeg håper alt går bra med kattungene.

  Stor klem fra Mona Elisabeth

  SvarSlett
 3. Gøy å lese at han er blitt pappa:) Gratulerer som kattebestemor! Hehe:) Finnes det noen søtere en små kattunger? Nei! Kattunger må være de søteste dyrene som finnes:)

  Jentene og jeg tar oss en tur på besøk som avtalt neste uke. Jeg har fri fra og med onsdag neste uke før jeg begynner på min nye turnus 1.juni. Vi gleder oss til å se igjen kattene deres:)

  Stor klem fra Irenesola

  SvarSlett
 4. Nåmmmen så nusselige de er;)) Blått er jo så fin farge på abyssinere da! De er heldige som fikk en blå kattunge! Kattungene er nusselige. Det er litt rart å tenke på at lilletuppa vår har vært så liten.

  Ha en fin dag.

  Stor klem fra Ofmariel

  SvarSlett
 5. Underbart söta ♥ /Jam & Kram från oss i kvälls ☼

  SvarSlett
 6. Litt utenfor kattetema: Synger du i Heimklang? Skal du være med til Fjordkulturdagan i helga? Bare nysgjerrig? :)

  SvarSlett
 7. Åhh helledussen så nusselige pusebabyer:-)

  SvarSlett
 8. Grynet: Tusen takk for det!:) I Norge er det fire farger som er godkjent: Vilt, blå, fawn og sorrell.

  Kattepappa Carlos er nå kastrert.

  Bloggklem tilbake

  SvarSlett
 9. Mona Elisabeth: Tusen takk for det!:) Ja, de er jo kjempesøte. I dag er gjengen 4 uker gamle. Ukene siden de ble født har gått så fort, og det er kjemperart å tenke på hvor mye de har lært på disse ukene!:)

  Ja, kattemamma har hatt mer enn nok mat!:)

  Stor klem fra Toril

  SvarSlett
 10. Irenesola: Tusen takk for sist!:) Det var kjempekoselig å treffe og døtrene dine igjen!:) De storkoste seg med kattene, og det er kjempeflott å se at de er så flinke med dyr, og det merket nok spesielt Blondie og Nadina. Det var jo så kjempesøtt når Nadina krøp opp i fanget til din ene datter og la seg til for å sove!:)

  Kattunger er det skjønneste som finnes, og jeg skjønner ikke hvor umenneskelige enkelte mennesker kan være mot slike kjempesøte og kjempegode dyr!:)

  Ha en kjempefin fredag, og kjempegodt helg!:)

  Stor klem fra Toril

  SvarSlett
 11. Ofmariel: Tusen takk for det!:) I dag er kattungene 4 uker gamle, og de er kjempesøte!:) Snakket med oppdretter som har kattungene at de er kjempeaktive, og de finner på så mye morsomt nå. De kommer også når de roper på dem.

  Blått liker jeg også kjempegodt, men det er så vanskelig å få til en varm bunnfarge på blått.

  Ha en kjempefin fredag, og kjempefin helg!:)

  Stor klem fra Toril

  SvarSlett
 12. Annmi: Tusen takk for det!:) I dag er de 4 uker gamle, og de er kjempeaktive har jeg blitt fortalt. Tenk på hvor mye de har lært på de fire ukene!:) Det skjer jo en utvikling nesten fra dag til dag!:)

  Ha en kjempefin fredag, og kjempefin helg!:)

  Klem fra Toril

  SvarSlett
 13. Mandy Lou: Både min mann og jeg synger i Heimklang, og det stemmer at Heimklang skal være med å synge der nå i helgen. Vi er ikke med på turen, for vi har litt å planlegge til vi skal i bryllup til min nevø om to uker!:)

  Jeg håper du får hørt koret!:) De som skulle være med på turen gledet seg kjempemasse!:)

  SvarSlett
 14. Linn: Tusen takk for det!:) Ja, de er kjempesøte, og nå i dag er de 4 uker gamle små krabater som er kjempeaktive!:)

  Ha en kjempefin fredag, og kjempegod helg!:)

  SvarSlett