tirsdag 14. juni 2011

ENDELIG ER DET KLART! NADINA ER DREKTIG!:)


Kosejentene Blondie og Nadina slapper av i sofaen!:)


Nadina viser seg pent fram for fotografen!:)


Den vordende pappa Ingave's Rosario!:)


Rosario har en kjempeflott pelskvalitet og farge!:)


Da er det endlig klart, og jeg kan med sikkerhet offentliggjøre at Nadina er drektig!:) En venninne i katteklubben tok henne med på flyet til Oslo, og møtte oppdretterne til Nadina på Lillestrøm 06.05.2011. Oppdretterne til Nadina har en kjempelekker hannkatt som heter Rosario som var Nadinas utkårede elsker!:) Nadina fikk løpetiden sin 10.mai, og de paret seg altså 10.05 og 11.05.2011!:)

Fredag 03.06.2011 tok jeg nattoget ned til Oslo for å hente hjem Nadina, og det var kjempeherlig å få hjem Nadina igjen!:) De andre kattene våre savnet Nadina mens hun var borte. Corvette prøvde seg å gjenerobre "dronningtronen" mens Nadina var borte, men måtte gi den fra seg til Nadina da hun kom hjem igjen!:)

Gjett om kattene våre ble glade da de så at Nadina kom hjem? Det første de gjorde var å snuse på Nadina, og de tok kjempegodt i mot henne!:) Nadina fant fort tilbake til plassene sine som hun hadde før hun reiste, og man skulle ikke tro at hun hadde vært borte i 4 uker!:)

10.06.2011 hadde jeg Nadina med til veterinæren hvor jeg tok ultralyd av henne for å være 100% sikker, og jo da, Nadina er drektig!:) Hun har termin 17.juli!:) Jeg krysser fingre, tær og labber for at fødselen går bra!

Åhhh jeg gleder meg som et barn til kattungefødselen!:) Dette blir D-kullet mitt, og navn på bokstaven D har jeg mer eller mindre klart!:) Jeg vil ikke røpe noe navn ennå før fødselen er over.

Nadina har vært i fin og god form foreløpig under svangerskapet. Hun spiser som en hest, hun sover mere og ikke minst så er pattene hennes rosa. I denne drektighetsuken Nadina er inne i, som er den 5 veier fostrene ca. 5 g. De er ca. 4,7 cm lang. Fostrene har utviklet klør, snuter, øyne og ører.

Jeg kommer tilbake med mere oppdateringer utover drektighetsperioden til Nadina med bilder osv.

17 kommentarer:

 1. Nei så artig;)) Grattis! Håper alt går bra med fødselen til Nadina. Artig med kattunger. Ingenting er så søte og herlige som små kattunger;)) Fikk du vite antallet også?

  Jeg gleder meg til å høre mere om hvordan det går. Og hvis jeg skal tippe kommer det mange søte kattungebilder på facebook;))

  Stor klem fra Ofmariel

  SvarSlett
 2. Åh det var morsomt å høre:) Gratulere så mye:) Jeg gleder meg til å følge med fremover både på bloggene dine og ikke minst på facebooken din. Du kan være sikker på at vi kommer på besøk når kattungene er født.

  Ha en fin torsdag snuppa:)

  Stor klem fra Irenesola

  SvarSlett
 3. Det blir spennedne og morsomt:) Det skal bli morro å følge med videre på bloggen din, og hvordan det går med Nadina.

  Jeg har mer eller mindre bestemt meg for at jeg kommer til Trondheim torsdag 28.juli og blir til 01.august. Tar meg en langhelg, og kommer til å bo hos Irenesola:) Jeg håper jeg kan få gleden av å treffe Nadina og kattungene hennes når jeg først er i Trondheim.

  Du får ha en fin ettermiddag:D

  Megaklem fra Mona Elisabeth

  SvarSlett
 4. Very beautiful cats ! Nice shots.
  Tusind tak pa dine orden. Kaerlig hilsen fra Synnöve

  SvarSlett
 5. Beautiful cats! What a beautiful day and beautiful memories ! Sorry I do not understand the language ,what a shame I would have liked !
  Happy after !
  Vanda

  SvarSlett
 6. Ofmariel: Tusen takk for det!:) Jeg gleder meg kjempemasse til kattungefødselen, og krysser tær, fingre og labber for at fødselen går bra. Nadina er i kjempefin form. Hun spiser godt, og hun er kjempekosete!:)

  Vær sikker! Det kommer mere oppdateringer etter hvert!:)

  Ønsker deg en kjempefin torsdagskveld vennen min!:)

  Stor klem fra Toril

  SvarSlett
 7. Irenesola: Tusen takk for det!:) Vær sikker! Det vil komme kjempemange bilder og vidoer når kattungene er født, og det kommer også oppdateringer med bilder og tekst på bloggene mine her på blogspot, kattehjemmesiden og på den personlige bloggen på min private hjemmeside!:)

  Ja det må dere gjøre!:) Dere er alltid velkommen på besøk vennen!:)

  Ønsker deg en kjempefin torsdagskveld!:)

  Stor klem fra Toril

  SvarSlett
 8. Mona Elisabeth: Tusen takk for det!:) Det kommer flere oppdateringer i form av bilder og tekst på begge bloggene min her på blogspot, på kattehjemmesiden og på den personlige bloggen jeg har på hjemmesiden min!:)

  Jeg gleder meg kjempemasse til du kommer til Trondheim, og det skal bli kjempekoselig å treffe deg!:)

  Ønsker deg en kjempefin torsdags kveld!:)

  Stor klem fra Toril

  SvarSlett
 9. VandaQC: Thank you so much!:) I wish you a wondeful Thusday evening!:)

  Best regards from Toril

  SvarSlett
 10. HEI TORIl ,dette blir morro ,gler meg eg og ,tenker du er spent,.Takk for att du ringte i kveld alltid koseligt når du ringer,takk for fin kommentar på bildene mine.Sitter her no og venter på att klærne eg har vasket ,skal bli tørre,også kan eg legge meg,visst pusene er ferdig og lufte seg,eg må vel opp i 6 tiden må prøve og komme oss avgårde så tidlig som mulig,eg gruer meg litt,til den lange bilturen,Så får du ha ei riktig fin helg ,så hørest vi .MANGE VARME HILSNER FRA MEG:KLEM.

  SvarSlett
 11. Magnhild: Jeg gleder meg kjempemasse til kattungefødselen, og jeg krysser fingre, tær og labber for at fødselen går bra!:)

  Jeg lover å oppdatere bloggene mine, kattehjemmesiden, den personlige bloggen jeg har på min nye hjemmeside og facebook med bilder etter hvert!:)

  Jeg synes kattene deres er kjempenydelige, og jeg har forelsket meg i dem!:)

  Ønsker deg en kjempefin fredag, og en riktig god tur til Hadeland!:) Kos dere kjempemasse i helgen!:)

  Alltid like koselig å snakke med deg!:)

  Stor klem fra Toril

  SvarSlett
 12. Thanks for stopping by. Happy Weekend! LG Tina

  SvarSlett
 13. Nydelige katter, det er sikkert og visst! :-) Gratulerer med drektigheta. :-)

  Jeg har en fornemmelse av at jeg kommer til å skrive den første setningen her inne mye mer. Bær over med meg. ;-)

  Ha en flott helg, både folk og katter!

  SvarSlett
 14. Bare lille elin: Tusen takk kjempekoselig kommentar fra deg!:) Jeg er kjempeglad for at Nadina er drektig, og jeg gleder meg kjempemasse til kattungefødselen!:)

  Kjempekoselig at du skriver på denne kattoppdrettsbloggen min, og du er hjertelig velkommen!:)

  Ønsker deg en kjempefin lørdag, og fortsatt en riktig god helg!:)

  SvarSlett
 15. the cat is very beautiful ! Unfortunately I can't understand your text.

  SvarSlett
 16. De är vackra abessinerkatterna. Jag var på väg att köpa en på 80 talet, men sen kom barn och det blev inte av. Tack för kommentar hos mig. Trevlig sommar

  SvarSlett
 17. Anemonen: Tusen takk for det!:) Har ikke angret en dag for at vi valgte abyssiner, for det er en kjempemorsom rase, og vi har fått oss mang en latter av klovnene våre!:)

  Det er jo den katterasen som sies å være kattens svar på hund!:)

  Ønsker deg en kjempefin onsdags kveld!:)

  SvarSlett