torsdag 24. november 2011

ENDELIG ER VENTETIDEN OVER, OG 4 NYFØDTE KATTUNGER BLE FØDT 23.11.2011!:)

Tidlig i går morgest 23.11.2011 merket jeg at noe var på gang med Nadina. Slimproppen gikk kl.13.55, og første kattunge (en viltfarget hannkatt) kom til verden kl.15.43!:)


Den førstefødte veide 84 gram da han kom til verden.


Kl.16.43 kom nr. 2 til verden!:)


Han veide 102 gram da han ble født!:)


Kl.17.22 kom nr.3 til verden!:)


Hun veide 88 gram da hun ble født!:)


Vel.... Vi var forberedt på at det var tre kattunger siden ultralyden viste dette, men da vi oppdaget at det sparket i magen til Nadina etter nr.3 var født skjønte vi at det var en kattunge til på gang!:) Nr.4 ble født kl.18.17, og veide 90 gram!:)


Her ligger alle fire og drikker melk fra mamma Nadina!:)


Her er en liten video, og her er de søte små kattungene til Nadina noen timer gamle!:) De hang seg fort på puppen til mamma Nadina!:)

Alle kattungene er viltfarget som sin mor. I kullet er det to hannkatter og to hunnkatter!:) Navnene på kattungene er: Dimitriz, Diaz, Dixie Rose og Decenta.

Mamma Nadina har ikke forlatt babyene sine etter de ble født, og hun holder nå på å bli kjent med dem. Jeg kommer tilbake med flere bilder av kattungene etter hvert!:)


8 kommentarer:

 1. Grattis med de søte kattungene;)) Også så fine navn du har funnet på dem. Fine bilder. Og videoen var også fin;)) Den likte jeg godt.

  Ha en fin kveld snuppa mi;))

  Stor klem fra Ofmariel

  SvarSlett
 2. Gratulerer med familieforøkelsen! Helledussen så søte de er<3 Jeg håper det står bra til med kattemamma og henens små. Jeg må si du tok oss som fulgte med på facebook på senga da du skrev at nr.4 var født. Du var jo sikker på at det var tre kattunger. Det var morsomt;))

  Jeg tar med jentene ned til dere på besøk når kattungene er blitt litt større slik at de får treffe dem;))

  En fin fredag og god helg ønskes deg Toril;))

  Stor klem fra Irenesola

  SvarSlett
 3. Åhh<3 Gratulerer med små søte babypuser. Så søte de er<3 Det første bildet var et blinkskudd. Jeg håper du legger ut flere bilder av søtnosene<3

  Klem

  SvarSlett
 4. Fantastisk med et nytt liv! Og jeg virkelig håper at de kommer til flotte og kjærlige hjem og får et godt liv.

  SvarSlett
 5. Ofmariel: Tusen takk for det Ofmarielvennen! Jeg holder på å redigere flere bilder som kommer på bloggen min etter hvert. Nå har alle kattungene åpnet øynene sine, og de er kjempesøte!:) De får jo slik sjel når de har åpnet øynene sine!:)

  Ønsker deg en kjempefin lørdag, og en riktig god og fin helg!:)

  Stor klem fra Toril

  SvarSlett
 6. Irenesola: Tusen takk for det Irenevennen! Kattemamma Nadina er en kjempelykkelig kattemamma som elsker kattungene sine over alt på denne jord!:)

  He, he, he!: Nr.4 kom litt uventet for oss også kan du trygt si. Var forberedt på 3, men når vi så det fremdeles sparket i magen til Nadina skjønte vi at veterinæren ikke hadde sett den 4.kattungen.

  Det må du gjøre. Kjempekoselig for ungene dine å se kattungene!:)

  Ønsker deg en kjempefin lørdag, og en riktig god og fin helg!:)

  Stor klem fra Toril

  SvarSlett
 7. Anita: Tusen takk for det! De er kjempesøte, og til å spise opp. Nå har de åpnet øynene sine også, og da får de virkelig sjel. Det skjer noe nytt hver dag nå, og det er kjempemorsomt å følge med utviklingen deres.

  Ønsker deg en kjempefin lørdag, og en riktig god og fin helg!:)

  Klem fra Toril

  SvarSlett
 8. Marias Teater: Det er noe av det mest rørende jeg er med på når jeg opplever kattefødsler, for det er et stort under hver gang et dyr eller menneske blir født!:)

  Det håper jeg også.

  Ønsker deg en kjempefin lørdag, og en riktig god og fin helg!:)

  SvarSlett