torsdag 19. januar 2012

NYE BILDER AV KATTUNGENE 7 OG 8 UKER GAMLE!:)

Det er på tiden med nye bilder av kattungene!:) I går 18.01.2012 ble kattungene 8 uker gamle, og de er kjempeherlige!:) Nå er det full fart på dem, og aktivitetsnivået er det ingen ting å si på. De kan holde det gående med å leke i flere timer, og plutselig er det som om en bryter blir slått av, og kattungene må hvile seg. 

Alle fire har hver sin kjempeherlige personlighet og gemytt!:) Dixie Rose er en som følger med på hva søsknene sine foretar seg, og hvis de utforsker en ting som kanskje kan være farlig (f.eks. fjærleken), og det går bra kommer Dixie også og undersøker. Ellers liker Dixie Rose å få kos, men hun har det ennå travelt med å lekesloss med søsknene sine. Decenta er den som kan ta seg tid til å komme opp i fanget for å få kos, da maler hun kjempelykkelig. Demitriz er storegutten blant kvartetten, og han elsker mat. Han er også den som holder seg i bakgrunnen han til han vet at det er trygt. De andre tre har lært seg å komme seg opp overkøya på kattungerommet ved å klatre opp langs bokhyllen, men det har ikke Demtriz funnet ut ennå. Han holder seg trygt ned i nederkøya. Demitriz elsker også å få kos fra oss mennesker. Så har vi Dioz, eller Dario Dioz som blir navnet hans. Han har fra dag en vært den tøffeste til utforske nye ting, og han er ikke redd for noe. Lillebror Dario Dioz er tillitsfull mot alle, og han er den første som oppsøker folk som kommer på besøk til oss. Han kan være ganske så tøff mot søsknene sine når de lekesloss, og går ikke av veien for å erte søsknene sine. 

Kattemamma Nadina er fremdeles en superkattemamma for kattungene sine!:) Hun har den siste 1 1/2 uker gikk kattungene sine mere frihet. I begynnelse når de fikk komme ut fra kattungerommet lå hun i døråpningen   mellom stuen og kjøkkenet, og hun passet på at rabagastene sine ikke gikk for langt unna. Etter hvert har kattungene blitt mere trygge, og de utforsker mer og mer av leiligheten vår. Kattemamma Nadina går ikke av veien for å stramme opp kattungene sine, og hun tar dem skikkelig fatt. Alle fire er ribbet for alt som heter for værhår. Hvis kattungene går for langt, eller utforsker steder kattemamma mener de ikke skal biter hun av værhårene på kattungene sine. Kattungene til Nadina er totalt ribbet for værhår! Det er bare stubber igjen!:) Værhårene vokser ut igjen. Min kjære og jeg storkoser oss med kattungene, og de er kjempeherlige!:) Vi nyter hver en dag med kattungene i huset!:)

Av og til faller ting under sengen, og blir liggende lengst under. Ikke alltid like lett å få tak i da, men takket være en kattunge fikk vi ryddet under sengen, og denne kassetten ble båndsalat etter en kattunge undersøkte  hva dette var for noe. 

Her er Dixie Rose. Hun koser seg på matkoppunderlaget!:) 

Decenta lurer på hva matmor har mellom hendene, og som blinker så fælt. 

Storebror Demitriz satt i ro i noen få sekunder slik at fotografen kunne få et bilde av ham!:) 

Lillebror Dario Dioz satt også i ro i noen sekunder!:) 

Dixie Rose leker med halen til Aros!:) 

Kattungene gode og mette etter de fikk melk av mamma Nadina!:)

Kattungene slapper av på pleddet på kattungerommet!:)

15 kommentarer:

 1. store dei er blitt og dei er fine.tenker det er liv heime hos dere no.KLEM

  SvarSlett
 2. Tro om jeg ikke har noen gamle opptakskassetter liggende ett eller annet sted... Regner med det kan bli en svært så morsom katteleke ;)

  Tøff og herling gjeng du har der.

  SvarSlett
 3. Hehe:) Slik kan det gå når du roter slik:)

  Hællandussen så herlige:) Det var trivelig å besøke dere og kattungene på mandag. Jeg har bare en ting å si, og det er at de er herlige alle sammen:)

  Ha en fin dag, og god helg snuppa:)

  Stor klem fra Irenesola

  SvarSlett
 4. Søte de er<3 Som de vokser. Takk for bildene du deler med oss.

  Anitaklem til deg

  SvarSlett
 5. For noen skjønninger. <3 <3 <3 Jeg smelter av å se på bildene dine <3 <3 <3 Bare siden jeg besøkte deg 2.januar ser jeg stor forskjell på dem.

  Du må ha en fin ettermiddag;))

  Stor klem fra Ofmariel

  SvarSlett
 6. Åå, så søte de er:). Har nok kost seg med kassettbåndet:).

  SvarSlett
 7. tusen takk for koselig kommentar:)
  For noen skjønne pusekatter, du trenger nok ikke TV for å ha underholdning på fritiden:)
  Ha en super uke!

  SvarSlett
 8. Meborio: Tusen takk for det Magnhildvennen! Ja gjett om det er liv nå da!:) Vi trenger ingen TV vi!:)

  Ønsker deg en kjempefin tirsdagskveld!:)

  Stor klem fra Toril

  SvarSlett
 9. Ororina: He, he, he!:) Du mener at rabagastene våre kan få leke med dem? Jeg kan love den blir en suksess! Gjengen er kjempetøff, og ikke minst kjempeherlig!:)

  Ønsker deg en kjempefin tirsdagskveld!:)

  Klem fra Toril

  SvarSlett
 10. Irenesola: Ja det kan nok det! Savnet egentlig ikke den opptakskasseten der. Kjempekoselig å få besøk av deg også!:) De er kjempeherlige, og hver og en har hver sin kjempeherlige personlighet!:)

  Ønsker deg en kjempefin tirsdagskveld!:)

  SvarSlett
 11. Anita: Tusen takk for det! Jeg synes det er kjempekoselig å dele bildene av kattungene med dere!:)

  Ønsker deg en kjempefin tirsdagskveld!:)

  Stor klem fra Toril

  SvarSlett
 12. Ofmariel: Tusen takk for det! De er kjempeherlige, og hver og en har hver sin kjempeherlige personlighet!:) Det vil jeg tro du gjør ja. De har vokst kjempemasse, og vokser fremdeles!:)

  Ønsker deg en kjempefin tirsdagskveld!:)

  Stor klem fra Toril

  SvarSlett
 13. Hegeslilleboble: Tusen takk for det! De er kjempeherlige, og hver kattunge har sin egen kjempeherlige personlighet!:)

  Ønsker deg en kjempefin tirsdagskveld!:)

  SvarSlett
 14. Bea's Blogg: Tusen takk for det! De vokser kjempefort, og ukene flyr av gårde! Hver og en av kattungene har hver sin kjempeherlige personlighet!:)

  Ønsker deg en kjempefin tirsdagskveld!:)

  SvarSlett
 15. Gøy på Tangen: Tusen takk for det! Det skulle bare mangle, for bildene på bloggen din var kjempefine!:)

  Nei vi trenger ingen TV, for vi har underholdning av fire turborabagaster!:)

  Ønsker deg en kjempefin tirsdagskveld!:)

  SvarSlett