mandag 4. mai 2015

HOTELL SCANDIC OSLO AIRPORT ET HOTELL HVOR DU ALLTID FØLER DEG VELKOMMEN :) (Sponset innlegg)

02.05-03.05.2015 var skulle jeg delta på Lirak sin utstilling i Nannestadhallen. Når man reiser på en katteutstilling til et annet sted av landet, betyr det at man av og til må bo på hotell med kattene.

De aller fleste hoteller har rom hvor man får lov til å ha dyr. Når en katteklubb skal ha utstilling, legger de ut en utstillingsinnbydelse, og på den innbydelsen er det en oversikt over hoteller i nærheten hvor det er lov til å ha katt.

På Lirak sin utstillingsinnbydelse var en hotellforslagene Hotell Scandic Oslo Airport. Jeg kjenner to stk som har bodd på nettopp det hotellet tidligere, og de fortalt lovord om hotellet til meg. Dermed fikk jeg meg hotellrom for kattene og meg på Scandic Oslo Airport 01.05 - 03.05.2015 :)
Første møtet med et hotell er selvfølgelig resepsjonen, og resepsjonistene som jobber der :) Mitt førsteinntrykk av resepsjonsområdet var at jeg følte meg velkommen. De ansatte som tok i mot meg var serviceinnstilte, bilde og høflige :)


Når man kommer inn på et hotell hvor man skal bo, synes jeg det er kjempeviktig hvordan resepsjonsområdet og lobbyen ser ut. Det første jeg sa inni meg da jeg kom inn døren var et stort: "Wow!" Designet og interiøret var kjempelekkert, og et fryd for øyet å se på. Jeg syntes personlig designet og interiøret i resepsjon- og lobbyområdet var preget av ro, harmoni og trivsel :) 


Det kjempekoselige resepsjons- og lobbyområdet på Scandic Oslo Airport :)


Hotell Scandic Oslo Airport sin kjempefine og nydelige designet sittegruppe ved resepsjonen.


Heisene på Hotell Scandic Oslo Airport.


Hotell Scandic Oslo Airport har også en kjempekoselig bar hvor man kan sette seg ned med et glass vin, en øl, en kaffe, eller om man vil slappe av med en avis. Førsteinntrykket mitt var at det var romslig og god plass til gjestene. Baromrdået hadde koselige kroker med sofakroker, slik at de som ønsker det kan sitte uforstyrret og prate. Interiøret og designet inne på baren var preget av trivsel, lunhet og hjemmekoselig :)


Bildet er tatt inne på den kjempekoselige baren :)


Hotellrommene på Hotell Scandic Oslo Airoprt var ikke hvite og sterile slik som mange hotellrom er. Over sengen hang koselige malerier, sengene hadde pynteputer og sengeteppe i farger, en sittestol med farge, og belysningen inne på hotellrommet var dust og lunt. Hotellrommene er også store og luftige :)


På hotellrommet på Hotell Scandic Oslo Airport er det også en arbeidspult hvor man kan sitte å jobbe. Hotellrommene har også en safe slik at man kan legge fra seg verdisaker som man kanskje er redd for.


Bildet tatt fra hotellrommet på Hotell Scandic Oslo Airport ut mot garderoben inne på rommet. Hotellrommet var også utstyrt med et strykebrett og strykejern.


Senga på hotellrommet var kjempegod å ligge i med kjempegod madrass :) Det visste også Nadina å sette pris på.


Hotell Scandic Oslo Airport hadde en kjempekoselig spisesal hvor frokosten ble servert. Frokostbuffeen bestod av frukt, eggerøre, stekt egg, kokt egg, kjøttpålegg av ulike slag, laks, grønnsaker, frokostblanding, yoghurt, grovt og fint brød og mye, mye mer. Frokosten er delikat anrettet. På mange hoteller serveres frokosten i helgene fra kl.08.00 - 10.00. Det betyr at hvis man skal ut av hotellet før kl.08.00 ikke rekker å få i seg mat. På Hotell Scandic Oslo Airoprt serverer de kaldfrokost fra kl.04.00 frem til ordinær frokost begynner, og et betyr at de som som må dra fra hotellet før den ordinære frokosten begynner får i seg noe å spise og drikke.


Hotell Scandic Oslo Airport ligger stille og rolig til ca. 6 minutter fra terminalen på Oslo Lufthavn Gardermoen. Du kommer deg enkelt mellom hotellet og terminalen med busser som stopper rett utenfor hotellet.

Jeg nevnte først i innlegget mitt at jeg syntes designet og interiøret på hotellet var kjempefint, og et fryd for å øyet å se. Hotellet vant Norsk Designråd Innovasjonspris i 2011 for sin unike design og arkitektur med hensyn til universell utforming. Dette kan dere lese mer om her: http://www.scandichotels.no/settings/Sidfot/About-us-Container-/Presse-og-media/Pressemeldinger/Scandic-Oslo-Airport-vant-Innovasjonsprisen/?cmpid=aff_Zanox&zanpid=2030365741072942080

Hotellet har også et treningsrom som er godt utstyrt med bl.a. 2 tredemøller, mosjonssykkel, stepmaskin og ulike typer styrketreningsapparater.

Som gjest på Hotell Scandic Oslo Airport la jeg merke til at de som jobbet der var blide og serviceinnstilte. Det kommer tydelig frem at de ansatte ved hotellet ønsker at gjestene skal føle seg velkommen, de ansatte ønsker at gjestene skal føle seg hjemme og de ansatte ønsker gjestene skal ha det best mulig under sitt opphold. Da jeg kom tilbake til hotellet etter lørdagens utstilling i Nannestadhallen ble jeg møtt en blid resepsjonist som sa: "Hei! Håper du har hatt en fin dag, og at det gikk bra med kattene?".

Noe annet jeg la merke til var at de ansatte på hotellet (i resepsjonen, i baren og i frokostsalen) hadde en kjempegod og fin tone seg i mellom, og det igjen tolket jeg som om at det er trivsel på arbeidsplassen. Da jeg skulle sjekke ut fra hotellet på søndag 03.05.2015 kom jeg i snakk med hun som hadde vakt i resepsjonen. Hun fortalte rett ut at hun stortrivdes ved å jobbe på hotellet, og at de ansatte trivdes kjempegodt i jobbene sine og med hverandre som kollegaer. Trivsel blant de ansatte gjenspeiles automatisk også på hotellgjestene :)

Jeg vil definitivt, og med hånden på hjertet anbefale Hotell Scandic Oslo Airport hvis du er i nærheten av Gardermoen, og trenger hotellrom for natten. Det er et hotell hvor du absolutt kommer til å trives å bo på :) Jeg kommer i hvert fall til å velge hotellet igjen ved en senere anledning!

Tusen takk for at jeg fikk lov til å bo hos dere 01.05 - 03.05.2015 :)(Sponset innlegg)Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar