torsdag 8. oktober 2015

FRUSTRERTE KJEMPEHERLIGE FRUER, OG EN HERREMANN SOM IKKE SKJØNNER HVA HAN SKAL GJØRE :)

Det har gått 4 uker siden Nadina fikk av gipsen sin, og alt går kjemepfint med henne :) Hun har heldigvis ikke fått varige mén av beinbruddene hun hadde i labben <3 :)

Nå hopper hun opp på piano, opp på CD-stativene, over på bokreolen og til slutt over på vitrineskapet uten noe problem :) 

Gjett om matmor er kjempeglad da? Svaret er klart: "Ja!" :) 

Etter Nadina tok av seg gipsen, har Nadina akseptert Elvis 100%, og hun er ikke lengre skeptisk på ham. Elvis og Nadina har også blitt kjempegode venner nå <3 <3 :) 

Godpusejenta Nadina har blitt seg selv igjen :) Hun har hatt to runder med løpetid, noe som godpusegutten Elvis synes begynner å bli interessant.... Det er tydelig at Elvis ikke er helt kjønnsmoden ennå, for han har jo prøvd å pare Nadina, men når han parer henne midt opp på ryggen, vil det ikke bli noe resultat. Når han skjønner at han ikke helt er der han skal være, hopper han av, og kommer heller for å få kos <3 :) Tilbake står Nadina i "badekarstilling". 

Når Elvis gir seg, blir Nadina litt forbauset, for hun vil jo mer enn gjerne fortsette, og hun mener at Elvis ikke skal gi seg så fort!

Elivis har prøvd mange ganger å pare Nadina, men han har ikke fått det helt til. Plutselig kan det løsne. Slik situasjonen er nå, ser det ut som om Elvis er litt for kort i kroppen til å nå frem dit han skal. Elvis er jo litt over 7 måneder, og han er ung ennå, men han får trent litt, noe som medfører til at han blir tryggere på seg selv. 

Jeg håper og krysser fingre, tær og labber på kattene for at Dixie nå kan komme i løp, for da kan Elivs få lov til å trene seg på henne. Målet er å få paret Dixie så fort som over hodet mulig, slik at hun kan få et kull. 

Godpusejenta Dixie har vært litt småsur på Elvis, for Elvis er jo hennes. Hun har ikke helt likt at Elvis har gitt sin oppmerksomhet til Nadina under hennes løpetid. Kanskje en smule småsjalu ett par dager, men det har også rettet seg nå når løpetiden til Nadina holder på å gå mot slutten. 

Snakk om at kattene har personlighet da! Det skal være sikkert og visst. I skrivende stund ligger alle 3 sammen i sofaen og sover, og de vil være i nærheten av hverandre :)

Ikke noe er så rørende som å se på kattenes vennskap, kjærlighet og omsorg for hverandre <3 :) Jeg blir kjemperørt jeg <3 :) 

Selv om høstværet er fint her i Trondheim, vil ikke kattene ut på verandaen. Det har blåst litt om dagene, og da er det ikke tale om at de vil ut på verandaen. 

Vi har også fyrt i ovnen, og du kan tro Dixie fort fant plassen under vedovnen når den ble varm :) Når jeg har på varmovnen, ligger Dixie helt inntil ovnen for å varme seg. Hun er en skikkelig varmepus ja <3 :)


Her kommer noen nye bilder jeg har tatt av trioen:


Godpusejenta Nadina koser seg på sin faste plass på puta si <3 :) 


Her om dagen hadde mannen min vondt i nakken og skuldrene, og han varmet opp en "rispose" som han la på nakken. Dronning Nadina var raskt på plass, for hun skulle ligge å varme seg opp på "risposen" :) 


Godpusejenta Dixie Rose slapper av på sofaputa <3 :) 


Prinsesse Dixie Rose på sin faste soveplass <3 :) 


Godpusegutten Elvis slapper av i sofaen <3 :) 


Prins Elvis slapper av på toppen av sofaryggen, med et blikk som sier: "Hva skal jeg finne på nå?" :)Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar