tirsdag 1. desember 2015

BEST WESTERN LETOHALLEN HOTELL - MITT FAVORITTHOTELL MED BILDER :) (Sponset innlegg)

Når jeg reiser på katteutstillinger, bor jeg på ulke hoteller med kattene. Katteklubben som arrangerer utstillingen har gjerne samarbeid med ett eller flere hoteller som tillater katteeiere å ha kattene på hotellrommet. Det er kjempeflott for oss katteutstillere :)

28.11 - 29.11.2015 var jeg på Adelkatten sin internasjonale utstilling, og den foregikk i Letohallen på Dal ikke så langt fra Eidsvoll.

I samme bygning som Letohallen finner du Best Western Letohallen Hotell. Jeg har bodd på hotellet flere ganger, og personlig synes jeg hotellet er et kjempekoselig og hjemmekoselig hotell :) Jeg stortrives å bo på hotellet :)

Når jeg skal på Adelkatten sin katteutstilling er førstevalget mitt Best Western Letohallen Hotell!Personlige grunner for at jeg velger å bo på Best Western Letohallen Hotell er:

- Det er kjempepraktisk å bo på hotellet når jeg som katteutstiller skal på Adelkatten sin utstilling i Letohallen!

- Man slipper å stå så tidlig opp om morgenen.

- Du slipper å skrape is fra bilen tidlig om morgenen.

- Det er bare å ta heisen rett ned, og ta kattene til utstillingshallen å sette dem utstillingsburene :)

- Etter vi har satt kattene i utstillingsburene, kan vi gå inn i frokostsalen for å kose oss med en god og deilig frokost.

- Det er kjempesosialt å bo der, for man får være sammen med gode rasekattvenner og rasekattkollegaer :)


Det første jeg la merke til var at Best Western Letohallen Hotell hadde pusset opp nede i resepsjonsområdet, lobbyområdet og barområdet. De hadde fått farger på soler og på hyller på veggene, og det igjen skapte en lun, harmonisk, hjemmekoselig og kjempefin stemning :) 

Det første jeg sa da jeg så de kjempefine fargene var: "Dette var kjempelekkert!" :) Farger i resepsjonsområdet, lobbyområdet og barområdet gjør at det blir hjemmekoselig med en gang, og farger gjør noe med oss mennesker!

Selve Best Western Letohallen Hotell kalles også "Grunnlovshotellet". Hotellet ligger ca. 7 minutter med bil fra Eidsvoll 1814, og ca. 15 minutter med bil fra Oslo Lufthavn Gardermoen :)

Hotellet tilbyr gratis transport til og fra Oslo Lufthavn Gardermoen for sine hotellgjester. Dersom du har booket deg rom på hotellet, kommer de og henter deg på flyplassen, og de kjører deg til flyplassen når du skal reise. Denne tjenesten må bestilles 24 timer før ankomst/avreise!

Selv reiste jeg med nattoget fra Trondheim torsdag kveld 26.11.2015 med to av kattene mine. Jeg benyttet tjenesten om kjøring til Oslo Lufthavn Gardermoen mandag morgen (30.11.2015) da jeg skulle reise hjem. Det var kjempelurt, og dette er jeg sikker på at hotellet vil tjene på i lengden!

Alle hotellrom har TV, fri wifi, bad med dusj og toalett, hårføner, myke og gode senger :)

Utenfor hotellet er det kjempegode parkeringsmuligheter, og hotellet har også en parkeringskjeller.


Inngangspartiet på Best Western Letohallen Hotell.


Siden vi nå er inne i adventstiden hadde hotellet pyntet opp lobbyen med et kjempefint og koselig juletre :)


Førsteinntrykket mitt når jeg kommer inn døren på Best Western Letohallen Hotell er at jeg føler meg hjemme med en gang, for jeg synes resepsjonsområdet og lobbyen er hjemmekoselig, lun og harmonisk :) Førsteinntrykket har mye å si personlig for meg som hotellgjest :)


I resepsjonen møter du alltid blide, hyggelige, kjempekoselige og serviceinnstilte ansatte, og de gjør alt hva de kan for å hjelpe deg :) De ansatte ønsker deg velkommen når du ankommer hotellet, og de ønsker deg adjø når du reiser igjen.


Resepsjonsområdet/lobbyen med kjempekoselige og fargerike møbler og farger på hyller på veggene som gjør lobbyen til en lun og kjempekoselig område å oppholde seg i :)


Bilde av resepsjonsområdet/lobbyen  sett fra frokostsalen/restauranten :)


I lobbyen like ved resepsjonen har hotellet en bar hvor de selger kaffe, mineralvann, øl og vin.


Baren på Best Western Letohallen Hotell :)


Som hotellgjest får jeg personlig lyst til å benytte meg av å bruke barområdet/lobbyen når jeg ser at det er lune og fine farger på møbler og pynt på veggene :)


Best Western Letohallen Hotell har også en TV-stue med flere sitteplasser litt i et annet rom enn lobbyen/baren. Der kan du som hotellgjest trekke deg tilbake med en god bok, avis, håndarbeid og en god kopp kaffe hvis du vil slappe av. Eller du kan slappe av å se på TV.


TV-stua på Best Western Letohallen hotell :)


Alle hotellgjester som bor på Best Western Letohallen Hotell har hele tiden tilgang til gratis kaffe fra hotellets kaffemaskiner :)


Hotellet har to hotellfløyer, en gammel og en ny fløy. Her er trappen opp til den gamle hotellfløya :)


Korridoren i den nye fløya hvor jeg bodde :) Teppet i korridoren forhindrer støy inn på hotellrommene.


Hotellrommene er lyse og kjempetrivelige, og på den nye hotellfløya er det parkettbelagte gulv.


På hotellrommet er det en god sittestol til å slappe av i, og en skrivepult hvor man kan sitte å jobbe ved PC'n :)


Jeg kan skrive under med hånden på hjertet at hotellsenga var kjempegod å ligge i. Selv sliter jeg med at jeg våkner mye om nettene med smerter i leddene mine, men jeg sov hele natten i denne hotellsengen :) Ikke rart at hotellet kaller senga for "Queenbed" :)


På veggen på hotellrommet hang det et kunstverk som satte farge på rommet :)


På veggen på hotellrommet henger det en flatskjerms-TV som man kan bestemme vinklingen på. Vil du sitte i sengen å se på TV, kan du gjøre det. Hvis du vil sitte i stolen, kan du dra ut TV'n og vinke den slik at du ser TV'n derfra :)


Badet på hotellrommet med flisbelagte vegger.


Badet på hotellrommet har også dusj. På en del hotell jeg har bodd på har jeg opplevd at baderomsgulvet er vått med tendens til oversvømmelse etter man har dusjet. På Best Western Letohallen Hotell var baderomsgulvet tørt etter jeg hadde dusjet :)


Når jeg har med kattene mine på hotell går de ofte rundt og snuser på rommet, og de går også under senga hvor de snuser for å bli kjent. Jeg har opplevd noen ganger at kattene mine har kommet frem fra senga som noen lodotter fulle av støv, og det tyder på at de som har gjort rent på hotellet ikke har gjort det grundig nok.

På Best Western Letohallen Hotell var hotellrommet kjempebra rengjort! Kattene mine kom ikke frem fra sengen som noen lodotter :) Hotellrommene er kjempebra rengjort!

Rommene på hotellet er godt lydisolert, og man hører ikke noe fra naborommene, og heller ikke noe fra korridoren.

Best Western Letohallen Hotell har også 3 rom som er tilpasset rullestolbrukere!


Når du bor på Best Western Letohallen Hotell er frokost inkludert i prisen. Frokosten kan du spise i lobbyen, eller inne i restaurant Wergeland.


Disken hvor man kan skjære opp brød. Til frokost serverer de alle typer brød, både grov og fint brød.


Anretningsdisken hvor de har forskjellige pålegg, alt for en hver smak. Personlig er jeg fornøyd bare jeg får hvitost og skinke :)


Pålegget er delikat og kjempefint anrettet :)


Noe av pålegget som serveres til frokosten :)


Eggerøre og bacon for de som vil starte dagen med det :) Normalt sett synes jeg ikke eggerøre ved frokosten på hotell er noe godt, men denne eggerøra smakte kjempegodt :)


Inne på restaurant Wergeland som også brukes til frokostsal :)


Inne på restaurant Wergeland :)


Lørdag kveld 28.11.2015 hadde vi noen abyssiner- og somalivenner bestilt bord på restaurant Wergerland. Hotellet serverte da buffet med julemat, og det smakte kjempegodt :)


Restaurant Wergeland :)


Maleri av Eidsvollsbygningen inne på restaurant Wergeland :)


Best Western Letohallen Hotell har også selskapslokaler som leies ut til barnedåp, minnesamvær, konfirmasjon, bryllup, jubileum osv. Hotellet har rom passende til selskaper fra 10-90 personer, og hotellet bistår med hjelp til å utarbeide en meny for de ulike selskapene som arrangeres.

Helt ærlig og oppriktig vil jeg anbefale dere å bo på Best Western Letohallen Hotell hvis dere er i Eidsvolltraktene :)  Til dere kjære rasekattvenner som tenker på å delta på på Adelkatten sin katteutstilling, anbefaler jeg dere å bestille rom på Best Western Letohallen Hotell :)

Jeg vet med hånden på hjertet at jeg har funnet hotellet i mitt hjerte når jeg deltar på Adelkatten sin utstilling :) Det er og blir Best Western Letohallen Hotell :)

Tusen hjertelig takk for et kjempefint opphold på hotellet deres i helgen :) Gleder meg til å komme tilbake igjen :)


Dere kan lese mer om Best Western Letohallen Hotell her:  http://www.letohallen.no/

(Sponset innlegg)Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar