tirsdag 14. juni 2016

NYE 6-UKERS BILDER AV KATTUNGETRIOEN I G-GJENGEN (GIZMO, GRACE OG GAYA) :)

Mandag 13.06.2016 blir g-gjengen (Gizmo, Grace og Gaya) 6 uker gamle :) Hvor i all verden blir ukene av?

Nå er kattungene inne i sosialiseringsfasen hvor de skal sosialiseres. Gjennom sosialiseringsfasen lærer de å underkaste seg søsknene sine hvis de har ertet den andre, eller gått litt for langt over streken. De må pent nøtt underkaste seg kattemamma Nadina når hun mener de har gått for langt, hvis ikke blir det tusk å få. Nadina prøver også å få kattungene sine selvstendige nå, for hun ligger ikke lengre pal sammen med dem. Hun er i nærheten, og griper inn hvis det er noe. Av og til kommer hun også inn på stua, for å se om alt er som det skal her inne før hun vil tilbake inn på rommet hvor kattungene hennes er :) Den morskjærligheten en kattemamma har til kattungene sine er ekte kjærlighet, og det lyser kjærlighet av dem når de har kattunger <3 :) Det gjør det også for Nadina.

Når vi har besøk som ønsker å se på kattungene, så viser Nadina at hun er kjempestolt, og det er som hun sier: "Se på mine kjempefine kattunger" <3 :) Det er vanskelig å beskrive, men morslykken til Nadina vises på lang vei :)

Kattungene har et kjempehøyt aktivitetsnivå. De løper, leker, lekesloss, hopper og spretter rundt omkring i kattungebingen, og de kan holde på lenge. Når de har holdt på lenge nok, hopper Nadina ned i kattungebingen, og hun lokker på kattungene sine for å få dem til å bli rolige.

Selv om kattungene spiser vanlig kattungetørrfòr og drikker vann nå, så ammer hun kattungene sine når hun vil at de skal være rolige, samt at hun har litt melk, men melken vil avta mer og mer nå som kattungene spiser selv. På kullene jeg har hatt har kattemamma ammet kattungene sine frem til de er 10 - 12 uker, men fra 9 - 10 ukers alder er det mest koseamming som jeg kaller det.

Alle tre er kjempeflinke til å spise tørrfòr, og de behersker det å bruke kattedoen. Hittil har det vært kun ett uhell utenfor kassen. Det var et par dager etter jeg satte inn kattedoen i kattungebingen.

Igjen er denne g-gjengen en kjempesosial trio som elsker å bli løftet opp i armene for å få kos <3 <3 <3 :) Til og med maler de når de får kos. De finner fort ut at vi tobente er slavene deres :) Jeg synes selv det er helt greit å være slaven til kattene mine :)

Kullet er et jevnt kull vektmessig sett, og de har passert 600 gram nå alle 3, og dette G-kullet ligger faktisk litt over vektmessig for hva andre kull jeg har hatt har gjort.

Kattungene utvikler seg til å bli sunne, friske og sosiale kattunger, og det er jeg kjempeglad for :)

Det er Gaya som er den mest viltre av kattungene, og hun sier fra først når hun vil opp i hendene for å få kos. Grace er en god nummer to, for hun følger etter søsteren sin. Gizmo er den som er roligst i kullet, men han vet å si fra han også ja. Det er faktisk slik at det er felles pipekor når vi kommer inn på kattungerommet, for da mener de at de alle tre kan få komme opp for en kosestund :) Av og til skulle jeg ønske jeg var blekksprut med flere armer, for når jeg løfter opp en kattunge, så piper de andre etter å få komme opp i armene :) Du snakker om å være bevisste på hva de vil :) Det var de allerede fra fødselen av :)

Jeg er kjempeglad, og takknemlig for at jeg er oppdretter som får oppleve å ha kattunger i huset. Det er noe helt spesielt å få oppleve og følge med på utviklingen fra dag til dag, uke til uke og måned for måned på kattungene. Jeg skal nok innrømme at hver og en kattungene i alle kullene jeg har hatt har gått rett inn i hjertet mitt <3 :)

Søndagskveld ble kattungene presentert for en kattleke. Det er en lekeball inni en sirkel. Kattungene kan skyve på ballen slik at ballen går rundt og rundt. Ballen gir også en klirrende lyd fra seg, og det gjør det mer spennende :) Det ble kjempepopulært ja :) Alle tre var nysgjerrige med en gang de fikk leken, og det gikk ikke lang tid før de skjønte hva de skulle gjøre :)

Jeg har selvfølgelig fotografert kattungene, og jeg håper dere liker bildene :)


6-UKERS BILDER AV G-GJENGEN (GIZMO,GRACE OG GAYA):(N) Hakrilas Gizmo 6 uker gammel 13.06.2016 <3 :) Godpusegutten Gizmo slapper av på sauskinnet i kattungebingen <3 :)(N) Hakrilas Grace 6 uker 13.06.2016 <3 :)Godpusejenta Grace <3 :)(N) Hakrilas Gaya 6 uker 13.06.2016 <3 :)Godpusejenta Gaya <3 :)Rakkerungene i G-gjengen (Gizmo, Grace og Gaya) slapper av på saueskinnet i kattungebingen <3 :) Den kjempestolte kattungemammaen Nadina ytret også et sterkt ønske om å få være med på et bilde <3 :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar