torsdag 24. november 2016

KATTENS DAG OG KATTEVISNING PÅ BUTIKKEN HUND SOM HOBBY 12.11.2016 :) (Bilder)

Lørdag 12.11.2016 var vi i Katteklubben Midt-Norge (KKMN) invitert til å bli med på Kattevisning i anledning "Kattens Dag" på dyrebutikken "Hund Som Hobby" i Trondheim i samarbeid med Royal Canin.

Fra klubben vår var vi 9 stk som hadde med katten våre for å vise dem fram, og de fleste rasene vi har i klubben fikk vi vist fram.

Vi var på "Hund Som Hobby" fra kl.12.00 - 17.00, og det var jevnt nokså mange kunder som stakk innom. Mange interesserte kunder kom bort for å spørre om de forskjellige kattene våre, og for å slå av en katteprat. Vi fikk fortalt de som ønsket om den rasen vi har, og hvorfor vi har nettopp den rasen vi har valgt :)

Klubben vår var med på Kattevisning i 2015 også, men da var det på torsdags ettermiddag. Det var langt mer kunder nå enn forrige gang vi deltok på dette. Vi konkluderte med at det var bedre å være med på Kattevisning på en lørdag, enn på en torsdags ettermiddag/kveld.

Selvøflgelig fikk jeg fotografert noen bilder på Kattevisningen, og jeg håper dere liker bildene :)En kjempefin Devon Rex hunnkatt :)En kjempefin burmserhunnkatt :) En kjempefin og avlsappet kurilsk bobtail hunnkatt :)En kjempefin maine coon hunnkatt :)En annen kjempefin maine coon :)En kjempefin ragdoll hunnkatt :)En kjempefin hellig birma :) Den kjempefine sibirhunnkatten Camilla lot seg heller ikke stresse over å være på Kattevisning :)Av mine tre abyssinere hadde jeg med Elvis, og Elvis var overlykkelig over å ha flere hunnkatter rundt seg :) Han syntes det luktet parfye :)Godpusegutten min Elvis på Kattevisningen <3 :)
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar