søndag 22. oktober 2006

GODT MED SELSKAP:)


Sitter her i sofaen med foten høyt på en pute og den bærbare PC'n på fanget. Ble operert i går i foten min. Fikk fjernet en hjerke som hadde vokst seg fast i ackillesscenefestet, samt fjernet betennelse i ackillesscenen. Heldigvis så ble denne hjerken tatt på et tidligere tidspunkt enn sist gang, slik at jeg slipper gips. Må bruke krykker i 6-8 uker. Stingene skal fjernes om to uker, men jeg må fortsatt bruke bandasje i 2 uker etterpå for å få ned blødningen. Har fått beskjed om å ligge med foten høyt, og da har jeg flyttet inn på sofaen på stuen for å ligge der de to ukene frem til jeg får tatt stingene. Kunne heller mye heller tenkt meg å ligge i sengen, men for å ungå blødninger må jeg ta til takke med sofaen noen uker.
I går etter operasjonen hentet Halvard meg hjem. Jeg inntok sofaen, men det tok ikke lang tid før Aros og Abyssa kom og snuste på bandasjen min, og de fant fort ut at krykkene mine var kjempespennende å leke med. Etter en stund hadde jeg både Aros, Abyssa og Topsy liggende sammen meg i sofaen. Finnes det noe bedre medisin for å bli frisk? Nei!:)
Ellers tror jeg at Aros og Abyssa har vært litt for ivrig i leken sin...., for Aros har plutselig mye kortere værhår enn han hadde. Det ser komisk ut, men de vokser vel ut igjen vil jeg tro.
Akkurat nå i skrivende stund ligger Aros og Abyssa og sover i sofaen. Jeg blir så trøtt av å se på dem her jeg sitter. Abyssa har fått seg litt melk av mamma Topsy for litt siden. Ammingen skjedde i fanget på Halvard.
På fredag oppdaget jeg at Aros mjauet når han gikk i kattedoen. Det viste seg at han var løs i magen, og det ville han si fra om. Når han gikk i kattedoen for å gjøre fra seg mjauet han. Ble så imponert over Topsy, for hun kom med en gang Aros mjauet for å se hva det var med Aros. Det var akkurat som om hun ville hjelpe ham. I løpet av dagen spiste Aros lite, men utpå ettermiddagen lå Topsy og ammet Abyssa. Da la jeg Aros til puppen til Topsy slik at Aros kunne få morsmelk. Diarén avtok utover ettermiddagen etter de hadde fått seg litt kokt sei.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar