lørdag 21. april 2007

DAGENE OG UKENE FLYR ALT FOR FORT!

Denne sjokoladen skal jeg jammen passe godt på!:) Bare ikke prøv å komme å ta denne!


Snakk om å være fotogem? Det er Corvette det:)


Svartfot slapper av på armlenet på sofaen:)Topsy på kjøkkenbenken..... Egentlig et "fyområde", men til ære for fotografen så var det lov for en gangs skyld:)


Ukene og dagne flyr alt for fort av gårde! Det har ikke vært så mye å fortelle om, så jeg har desverre skrevet noe på en stund! På dagtid sitter jeg og jobber med min musikk mastergradsavhandling, og dette er et arbeid som tar tid. Om kvledene når arbeidet er over, så merker jeg at jeg er sliten av all PC-jobbingen. Det går fremover med oppgaven, og den skal leveres etter planen til jul.

Med kattekvartetten går alt bare bra!:) Vennskapet mellom dem er bare så fantastisk å se på. Det er nok Aros og Corvette som er mest avhengig av hverandre. Dersom Corvette f.eks. har satt seg i vinudet, uten at Aros har vet det, så går Aros og kaller på henne. Aros er så utrolig herlig mot de tre andre. Den katten tørr jeg si viser omsorg for at andre katter skal ha det bra. Det samme gjelder også Svartfot. Forrige søndag hadde vi stekt vafler, og selvsagt fikk Topsy smake. Hun er altetende den katten! Hun tålte tydeligvis ikke vaflene, fordi hun kastet opp om natten. På mandag lå hun i kurven for å slappe av. Da Svartfot så det, gikk han bort til kurven, og tittet inn til Topsy som lå der. Åhhh!!!! Det var så søtt! Aros gikk også flere ganger bort til kurven og slikket Topsy på hodet. Så at kattene bryr seg virkelig om hverandre!:)

Vi kan nesten stille klokken når vi skal legge oss, for da begynner leken. Fra soverommet høres det ut som elefanter som løper på gulvet. Det nye er nå at Corvette har lært seg å få opp skapdøren til skapet under vasken. Gjett om vi spekulerte hva slags lyd det var første gang vi hørte lyden? Ingen av oss skjønte noen ting når grytesvampen og jiff-flasken lå på gulvet om morgenen da vi stod opp....:) Vi oppdaget at det var Corvette som stod bak da vi såg henne forsøke å få opp døren til skapet en kveld før vi la oss. Så nå skal vi få tak i oss magnet til å sette på den døren.....


Ikke nok med det! Aros har også utviklet en ny hobby.... Nemmelig å få opp varmeskuffen på komfyren vår. Den har vi også sett har stått åpen noen ganger, og har ikke forstått hvorfor. Forrige søndag la han seg på ryggen (akkurat som en bilmekaniker), og brukte forlabbene sine til å åpne skuffen.

Topsy er nater for tiden til å hoppe opp på kjøkkenbenken, og til å tigge mat... Vi må snakke 10 ganger til henne slik at hun skal skjønne tegningen om at det ikke er lov til å hoppe opp på kjøkkenbenken. Det tyder i hvert fall på at hun er seg selv igjen etter sykdommen:) Godt at hun viser abyssinerfakter!:) Hun er også så utrolig kosete. Det siste nå er at hun skal ligge sammen oss på soverommet om natten. Helst i armskroken vår under dynen. Åhhh!!! Gjett om abyssinerjenta der koser seg da!? Ja!!!:) Om dagene elsker hun å få være sammen meg på arbeidsrommet. Da koser hun seg som bare det:) Topsy er og forblir selskapssyk, og hun synes det er mye mere moro å være sammen oss tofotinger enn de andre tre pelsene:)

Svartfot er også en utspekulert og slu ung herremann.... Han kan se utrolig uskyldig ut... Når Corvette og Aros leker, da ligger gjerne Svartfot i jaktstilling i sengen, på armlenet på sofaen eller på lur på skittenstøyskurven på badet, for så å hoppe frem for å ta enten Aros eller Corvette fatt når de passerer ham. Han er mer enn gjerne med på leken med Aros og Corvette etter vi har lagt oss. Han er ikke så rask som de to andre, men rask nok vil nå jeg si da:) Svartfot kan jammen også erte de to andre. Det har hendt hvis Aros og Corvette ligger og sover på plassene sine, så har det hendt (mer og mer i det siste) at Svartfot plutselig hopper opp til en av dem i et forsøk på å få dem med på lek. Så helt uskyldig er nok ikke Svartfot....:) Det er tydelig at Svartfot trives sammen Aros, Corvette og Topsy!:) Han er blitt mye tøffere, og mye mere sosial nå enn tidligere!:) Det virker som om han liker å være sammen abyssinertrioen, og vil mer enn gjerne ligge i nærheten av dem når de sover. Kanskje han skal ha dem under oppsyn? Ennå så har Svartfot ikke vært utendørs. Noen ganger går han mot døren og mjauer for å få komme ut, men gir seg når vi åpner gangdøren. Det er godt for oss at han er inne, nettopp med tanke på at vi håper på å kjøpe oss leilighet senere i år. Hvis vi flytter til et borettslag, er det slett ikke sikkert at det er lov til å ha utekatter, og da er det bra at Svartfot trives innendørs. Svartfot var ikke så glad i å være ute. Beste årstiden for han var på sommeren hvis det var godt vær!:) Da kunne han være ute hele dagen og kose seg, men var det regn og vinter likte han seg ikke nei!

Forrige lørdag 14.04.07 var Halvard og jeg på besøk til ei på Steinkjer som driver med abyssineroppdrett. Det var så moro å få se kattungene, og de andre abyssinerne hennes:) De var så utrolig skjønne!:) Skulle gjerne ha tatt med en katt til, men det blir bare med tanken. En av kattungene la sin elsk på Halvard. Han sov i armskroken hans hele tiden mens vi var der!:) Åhhh!!!! Det var et søtt syn!:) Håper og krysser fingrene for at hun får solgt de kattungene hun skal selge! De var virkelig nydelige! Så til alle som tenker på å skaffe seg kattunge: Abyssiner er tingen!!!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar