tirsdag 25. mars 2008

PÅSKEFERIEN OVER! NY UKE, OG NYE MULIGHETER!:)

Her er det ingen som ser meg???


Svartfot inne i orgelet!:)


Svartfot på vei ut fra orgelet!:)


Svartfot huspus i forgrunnen, og Caspar og Melchior i bakgrunnen:)


Svartfot og lille Melchior slapper av sammen:)


Da er påskeferien 2008 over, og det var kjempegodt å ha noen dager fri fra masteroppgaveskriving, og bare slappe av og kose oss!:) Været har vært fantastisk hele påska, men det har vært kuldegrader om natten! :) Vi har faktisk hatt sol alle påskedagene!!

I påsken har vi bare vært hjemme om dagen, slappet og tatt det med ro. Godt med fridager der man kan gjøre andre ting enn det man gjør til hverdags. Halvard fikk kommet seg en tur på ski skjærtorsdag, langfredag, 1.påskedag og i går 2.påskedag! Langfredag på formiddagen badet vi Aros, og du verden så flink han var! Han stod i vaskekummen, og det var nesten slik at vi kunne slippe ham, men det tok vi ikke sjansen på, for da hadde vi nok fått en temmelig våt Aros ut på badegulvet i en hvis fart. Langfredag om ettermiddagen var vi på middag til mor sammen med min nevø. Vi fikk nydelig mosaka!:) Det var kjempegodt! Vi hadde en kjempekoselig ettermiddag/kveld!:)

Påskeaften dro Halvard ut kl.11.00 og handlet. Måtte ha kattesand +++. Kl.13.00 hentet han Silje i katteklubben. Hun var kjempegrei å hjalp oss med å bade Svartfot til utstillingen i Umeå neste helg. Svartfot protesterte vilt når han skulle bades, men Silje visste jammen hvem som var sjefen ja, og Svartfot var så fornærmet på henne. Han skulle i hvert fall ikke stå på føttene sine i vaskekummen! Han var skikkelig apatisk der han lå i armene, og han ble så apatis! Silje tok og sjamponerte Svartfot to ganger og balsamerte ham! Vi kunne se at Svartfot var skikkelig fornærma, og han viste meget tydelig! Etter badingen tok jeg Svartfot inn i et badehåndkle, og han lå som en baby i armene mine i 45 minutter før han ville ned på gulvet. Litt forfjamset og i sjokk etter badingen gikk han rett opp i kattetoalettet og la seg....

1.påskedag etter Halvard var på ski, hentet han min mor oppover til oss til kaffe. Vi hadde det kjempekoselig, satt og pratet og tok det med ro:)

2.påskedag var jeg hjemme om dagen, mens Halvard var en tur på ski igjen. Jeg kan jo ikke gå på ski pga dårlige ledd. Ingen bra kombinasjon. Liker godt å gå en tur på føttene, men må vente til det har blitt bart. Ble jo operert i august i hælen, og satte inn skruer i hælbeinet, og har fått beskjed fra ortoped om at jeg må være forsiktig med å gå på glattis og holkeføre, for hvis jeg ramler, så kan skruene løsne, og det har jet IKKE lyst til! Gleder meg til det blir såpass bart utenfor her at jeg kan gå meg en tur på føttene!:)

På onsdagen før skjærtorsdag kjørte Halvard og jeg Balthazar til sin nye eier. Fikk tilstandsrapport fra henne i dag!:) Første natten hadde han vært redd av seg, men kom seg dagen etter, men det var litt skummelt med nytt stort hus, og til og med trapp i huset. Vi bor jo på ett plan her, så Balthazar hadde mye å undersøke. Balthazar har kommet utrolig godt over ens med damen han bor hos, og motoren (malingen) går kontinuerlig dagen lang!:) Hun hadde vært ute en tur og kjørt, men da hun kom hjem var det velkomstriutale ja!:) I dag hadde han et lite uhell. Nå kan ikke abyssinere ordet "NEI", og ved frokosten dag hadde Balthazar vært veldig ivrig på leverpostei, og i sin iver hadde han tråkket med labben opp i teen, men lærte han av det??? Nope! Lke ivrig var Balthazar etterpå... Den nye eieren beskriver Balthazar som utrolig trygg, harmonisk og god katt!:)

Tilstandsrapporten for dem som har Miss Sophie har også kommet godt inn i sin nye familie og sin sambore Missy!:) De to har funnet kjemien, og Missy tror jammen hun er mor til Miss Sophie:) Huskatten (Missy) til de som har kjøpt Miss Sophie har vist Sophie rundt i huset, og det to ligger sammen i sengen om natten:) Det er så herlig å høre at ting går bra med kattungene man selger. 12.april blir Melchior hentet av sin nye eier, og så gjelder det å finne et hjem til Caspar.

Corvette synes det er så deilig nå som kattungene har flyttet, og synes nok at Caspar og Melchior også burde ha flyttet. Corvette nyter at to av kattungene har flyttet, for nå storkoser hun seg sammen de andre kattene våre og oss tobente:) Hun leker med Melchior og Caspar, hun koser seg sammen Aros, og har veldig lyst å bli bedre kjent med Blondie:) De to begynner nå å bli gode venner, men ennå er Blondie en smule skeptisk til Corvette grunnet et par utfall Corvette har hatt mot Blondie.

Svartfot er utrolig leken med Caspar og Melchior, og har flere runder hver dag der han leker, løper og hopper etter de to kattungene! I dag tidlig lekte Svartfot med Caspar. Caspar lå under teppet på stuegulvet, og Svartfot jaktet iherdig på ham. Svartfot og Caspar lå og holdt rundt hverandre på gulvet, og løp etter hverandre. Lille Caspar foran, og Svartfot etter:) Det er nå en ganske stor størrelsesforhod det er snakk om her. Svartfot på 6 kg, og lille Caspar på vel 1,5 kg...:)

Gleder meg som en unge til vi reiser til Umeå til helgen som kommer. Gleder meg til å stille kattungene, Aros og Svartfot:) Har fått nabojenta der vi bodde på Hallset å passe småjentene (Topsy, Corvette og Blondie). Vi skal hente hjem Miss Sophie og Balthazar på torsdag kveld. Vi planlegger å kjøre tidlig fredags morgen slik at vi kommer oss til Umeå i rett tid på ettermiddagen. Vi blir i Umeå frem til mandags morgen. Utstillingen er ferdig ca.kl.17.00 på søndag ettermiddag, og da er vi for slitne til å kjøre 6 timer tilbake til Trondheim!

I kveld er det korøvelse, i morgen skal jeg ha ekstraøvelse med koret jeg dirigerer og på torsdag er det kirkekorøvelse! Kjenner jeg har sommerfugler i magen nå til reisen vår til Umeå!:)

Ha en fin uke alle sammen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar