tirsdag 18. mars 2008

VELLYKKET UTSTILLINGSHELG!:) ENDELIG PÅSKEFERIE!:)

Da skriver vi tirsdag 18.03.08, og nå er det den stille uke (påskeferie). Det er kjempegodt med noen dager fri ja!:) Kjenner at jeg ennå er sliten etter helgas utstilling i Trønderkatten som ble kjempevellykket!:) Likevel blir man tent på ny utstilling på mandager når man kommer hjem fra utstillingene!:) Er så kjempeglad for at det er ny utstilling litt under to uker!:)

Fredag 14.03.08 var Halvard og jeg og hjalp til med å rigge bur + masse andre oppgaver for å få ting ferdig til utstillingen!:) Venneparet vårt Anna og Micke fra Umeå ankom Trondheim kl.19.30, og det var kjempegøy å se de igjen!:) De skulle bo hos oss utstillingshelgen, og hadde med seg 5 katter, derav 4 stykker som skulle delta på utstillingen:) Vi kom hjem kl.22.30 om kvelden, og vi slappet av og satt og pratet før vi gikk til sengs.

Lørdag 15.03.08 stod vi opp grytidlig (kl.05.00) for å gjøre oss klare for å dra inn til Autronicahallen hvor utstillingen skulle være. Vi kom tidlig, slik at det ikke var kø i veterinærkontrollen:) Så var det å sette kattene på plass i utstillingsburene. Med oss hadde vi Aros, Blondie og Svartfot:) Etterpå slappet vi av med å ta oss en kopp kaffe før grunnbedømmingen begynte. Selv synes vi det er godt å komme i god tid før utsillingen begynner, for da får man gå å se på alle de flotte kattene som finne, samt ta seg en kopp kaffe å slappe av. Som vanlig var Aros rolig i buret sitt, og Blondie også. Hun var jo med oss på utstilling for første gang, og det var ekstra spennende å se henne på utstilling. Svartfot slo seg også til ro med en gang han kom i buret, og begynte å male og massere med forlabbene sine. Var kjempefornøyd med bedømmelsen på alle våre tre katter. Aros fikk sitt 3. CAGCIB-cert, og han fikk en flott bedømmelse av dommeren!:) Dommeren sa han var en muskuløs katt, nydelig tettliggende pels, bra profil og flott øreplassering:) Blondie fikk også kjempemasse skryt både av pelsen, ticking i pelsen, type katt, øreplasseringer og at hun var elegant!:) Blondie ble EX2 på lørdag:) Så var det Svartfot huspus da:) Dommeren la sin elsk på ham!:) Han ble beste hannkatt (korthår) i huskattklassen, og han ble NOM (dommerens beste hannkatt) til panel!:) Svartfot var utrolig kjempeflink på dommerbordet, og ikke minst utrolig tålmodig! Virker som han elsker at folk ser på ham, og han synes nå selv at han er fin også da:) Hadd noen sagt til meg for 2 år siden at Svartfot kom til å delta på utstilling, tror jeg nok jeg hadde bedt dem om å oppsøke en psykolog:) Det gikk kjempebra med Svartfot i panelet selv om han ble nr.2! Ikke noe problem for assistenten å holde Svartfot, og han lot dommerne se på ham også:) Var vel mest i sjokk jeg av at han av alle kom til panelet!:) Det å bli NOM til panel er jo kjempestort bare det i seg selv, for da er man en eller fire av de beste kattene i sin kategori på hele utstillingen:)

Artig var det også at Kali og hennes kjære Ole kom på utstillingen slik at jeg fikk truffet henne!:) Åhh!!! Det var kjempekoselig å få treffe henne, og hun var bare sååååå kjempekoselig jente!:) Er så glad for at jeg har blitt kjent med deg!:) Jeg fant dem inne i hallen, og vi gikk litt rundt og så litt på de forskjellige kattene:) Gikk så ut for å ta oss en røyk før de dro!

Utstillingen ble ferdig kl.20.00 lørdag kveld, og Halvard jeg kjørte oppdretteren til Corvette (Hilde), Lene og Liv til Sandmoen motell. Micke og Anna dro rett hjem til oss. Kom hjem kl.20.30, og vi begynte å ordne til middag (gryterett med ris). Hilde, Lene, og Liv kom oppover til oss kl.21.30, og vi spiste middag. Vi hadde en kjempekoselig kveld sammen!:) Hilde og Lene dro videre på byen, mens Liv dro tilbake på motellet. Etter de dro ryddet vi bare opp, og la oss. Sovnet tvert da jeg la hodet på puta mi:)

Søndag 16.03.08 stod jeg opp kl.06.45. Dusjet og ordnet meg i stand. Halvard og jeg hentet Hilde, Liv og Lene kl.08.30, og kjørte til Autronicahallen for nok en utstillingsdag. Fordelen med søndager er at vi da slipper veterinærkontroll, og kan bare gå rett inn med kattene å sette dem i burene sine:) Søndag hadde vi full skår med å få våre katter i panelet:) Aros fikk sitt 4. CAGCIB-cert, og han ble i tillegg NOM til panel!:) Blondie ble EX 1, og fikk sitt 2. CAC-cert, og i tillegg ble hun NOM til panel!:) Svartfot presterte nok en gang å bli nr.1 av hannkattene i huskattklassen for korthårskatter, og ble nok en gang NOM til panel!:) Igjen var Svartfot helt rolig og trygg på situasjonen, og det er akkurat som om han aldri har gjort noe annet i sitt liv enn å være på utstilling. Jeg tok ham jo med på utstilling en dag på Trønderkatten sin utstilling i fjor bare for å se om det var noe for ham, og han likte seg godt på utstilling. På den utstillingen ble han nr.4. Så fikk han være med to dager på en utstilling i juni, og da ble han begge dagene nr.3. Så fikk han lov til å være med nå! Vet i hvert fall at Svartfot skal få være med flere ganger på utstilling, for han koser seg, og viser seg fram i buret. Han liker når folk kommer bort til utstillingsburet for å se på ham, og han ligger der avslappet som en konge:)

Utstillingen var ferdig kl.17.00 på søndag, og Halvard kjørte Hilde til Værnes for at hun skulle rekke flyet:) Det var kjempekoselig å treffe henne igjen. Hun har så flotte og nydelig katter. Var også kjempekoselig å møte alle andre kattevenner igjen også!:) Har jo blitt kjent med en del både på Kattesnakk.com og her på nettby!:) Kjempekoselig å møte dere alle sammen!:)

Vi kom hjem kl.18.30, og da hadde det kommet så masse snø at vi kom oss ikke opp bakken en gang. Måtte sette på sokkene på bildekkene! Anna hadde vært her bare noen timer tidligere, og vi så ikke sporene etter bilen henne. Var helt skutt på søndag kveld, men likevel begynner man å snakke om nye utstillinger med kattene. Vet at nå blir det Umeå siste helgen av mars, så blir det Bodø, så Sunndalsøra, Scandninavian Winner (med Svartfot og Aros), og kanskje Molde.

Ellers har Miss Sophie flyttet til sine nye eiere, og jeg har fått tilstandsrapport om at det går så fint!:) Missi huspus har adoptert henne som hennes egen kattunge, og vasker, steller og leker med henne:) Begge to ligger sammen med eierne sine i sengen om natten, og Miss Sophie har funnet ut at hun vil være en skulderpus som sin far. I dag er kattungene 12 uker gamle, og Corvette er lei barna sine nå. I følge Corvette burde vel flyttet helst i går...:)

I morgen skal Balthazar leveres til sin nye eier. Vi skal kjøre ham dit i morgen ettermiddag. Caspar mangler vi en kjøper på. Han har noen små markeringsflekker, men abyssinereiere jeg har snakket med, og som er dreven i faget sier det er overhodet ingenting å stresse med, for det er helt naturlig når en katt er viltfarget, for dette er ikke halsbånd. Melchior blir hentet andre uken i april. Hørte fra en abyssineroppdretter at nedover Europa er det helt vanlig med markeringer på viltfargede abyssinere. Vi skal hente Balthazar og Miss Sophie hjem neste torsdag, for å ha dem med oss på utstillingen i Umeå!:) Godt for eierne å få kattungene nå som de har fri fra jobb, og kan være sammen med det nye familiemedlemmet:)

Kommer til å oppdatere hjemmesiden for (N)Hakrilas med bilder fra utstillingen, så gå inn på: http://www.hakrilas.no/ for å ta en titt!:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar