torsdag 11. desember 2008

LENGE SIDEN SIST, MEN NÅ ER JEG HER IGJEN!:)

Svartfot koser seg på varmt badegulv!:)


Svartfot koser seg i øverkøya til matfar på soverommet vårt!:)


Kosegutten Svartfot!:)


Kosepusen vår Aros:)


Aros på kjøkkenbenken!:)


Sjekk det slaktet her da, og den liggestillingen!:)


Abyssinerhunnkatten vår Corvette på ovnen!:)


Jippi!:D RBK vant jo!:)


Corvette slapper av på stereoanlegget!:)


Abyssinerhunnkatten vår Blondie slapper av på sofaryggen!:)


Blondie på spisebordet!:)


Blondie på TV'n med reklame for Mc. Donalds på TV'n!:)


Nå er det lenge siden sist jeg skrev her, og nå er jeg tilbake!:) Lover at jeg skal bli flinkere til å oppdatere denne bloggen også!! Jeg vet jeg har vært sløv til å oppdatere bloggen, men det er ikke så mye som har skjedd med kattekvartetten vår siden Topsy gikk bort i september!

Nå er det mere å fortelle om!:) Halvard og jeg har flyttet til en ny leilighet. Leiliheten ligger på Øya i Trondheim (ikke så langt fra St. Olavs hospital). Leiligheten vår ligger ca 3 minutter å gå til jobben for Halvard, og ca 15 minutter å gå inn til jobben min på musikkskolen de dagene jeg er der! Nå slipper Halvard lange dager. Der vi bodde før måtte Halvard stå opp kl.06.00 for å ta bussen som gikk kl.07.00, og han kom sjelden hjem før kl.18.00. Det ble for lange dager, og pga jobbsituasjonen min måtte jeg ha bilen. Bussene gikk jo hvert jubelår, og avtaler kunne jeg ikke legge før etter kl.12.00 grunnet bussavgangene. Dermed bestmte vi oss for å få oss ny leilighet litt mere sentrumsnært enn den vi hadde.

Vi leier ennå også, men kommer til å kjøpe noe om et par år. Snakket med banken, og ble anbefalt å vente med å kjøpe leilighet pga krisen på verdensmarkedet!

Både tobene og firbent trives kjempegodt i vår nye leilighet! Allerde først dagen var kattene hjemme her, og du verden så spennende å få hjelpe matmor og matfar med å pakke ut!:) Alle steder i vår nye leilighet skulle utforskes og undersøkes! Igjen slo kattene seg til ro i nyleiligheten vår!:)Alle elsker å sitte i stuevinduet ut mot hagen for å titte ut! Her er det masse fugleliv ute i trærne i hagen, og kattene har det så perfekt!:)

Det har vært stille med utstillinger nå siden utstillingen i Luleå! Oktober og november er travle måneder på korfronten med konserter og øving, så dermed blir det ikke utstillinger før desember eller på nyåret!

Etter at Topsy gikk bort i september merker vi grusomt savn etter pusejenta vår!:( Kattene har også savnet henne, for alle fire gikk og lette etter Topsy lenge etter hun var borte! Blondie ville ikke ligge på stuen sammen de andre kattene våre om natten, og satt utenfor soveromsdøren vår og skrek og skrapet på døren for å få komme inn til oss. Dette har bedret seg etter vi flyttet til vår nye leilighet. Nå er alle fire kattene på stuen sammen hver eneste natt, og de får komme inn på soverommet om morgenen når vi står opp! Gjett om det sitter 4 lykkelige katter utenfor soverommet vårt når vi står opp?

Vi har kuttet ut p-pillene til Blodnie og Corvette, og Corvette var den første av småjentene som fikk løpetiden sin. Den hadde hun i nesten en uke, men tok seg ikke. Aros var jo kjempelykkelig over at en av hunnkattene hans var løpen!:) Han fikk god avløsning av Svartfot (kastraten vår) som igjen forstår at han skulle bite Corvette i nakken, og Corvette var lykkelig!:) Løpetiden til Corvette ble avløst av Blodie som også fikk løpetid. Dette var den første fulle løpetiden hun hadde etter hun har gått på p-piller en stund. Blondie hadde også løpetiden sin en uke, men det ble ikke noe resultat. Aros hadde 100% jobb med småjentene sine!:) Nå er jo det vanskeligere for hunnkatter å bli drektige nå når det er en mørkeste tiden på året. Løpetiden til Blondie ble avløst av ny runde med løpetid til Corvette. Så stakkars Aros var jo så sliten av 3 - 4 uker med løpetid tilsammen!:) Godt Svartfot kan være reserveelsker når småjentene har løpetid:D

Kattekvartetten vår er utrolig gode venner, og det er så herlig å se dem. Litt smårivalisering er det av og til mellom Blondie og Corvette, men de er utrolig gode venner!:) Blondie er jo yngst, og hun kan være noen ganger sjalu på de andre tre hvis noen av dem får kos. Da kan det hende at hun kommer for å slå den katten som får vår oppmerksomhet. Blondie har blitt mer og mer kosete, og hun koser på en fantastisk måte!:) Når vi seter oss ned for å slappe av, går det ikke lang tid før Blondie kommer opp i fanget vårt for å få kos!:)

Corvette er også überkosete mot oss, og hun elsker å ligge på skuldrene våre. Der ligger hun og maler så lykkelig, og hun kommer også fort opp i fanget for å få kos når vi setter oss ned for å slappe av!:) Corvette og Blondie leker masse med hverandre, og de har god selskap i hverandre også!:)

Aros er fremdeles den godgutten han alltid har vært, og er gode venner med de tre andre katte våre!:) Til å være fertil er han rolig, og er ikke så stresset som fertile hannkatter kan være. Aros steller så pent med Corvette og Blondie!:) Han vasker og steller så pent med dem!:) Aros lar seg heller ikke be to ganger for å komme opp i fanget for å få kos når vi setter oss ned for å slappe av!:) Da legger han seg som en baby i armene, og maler lykkelig!:)

Svartfot har virkelig forandret seg han også!:) Den kattegutten vår er blitt mer og mer kosete, og han er blitt en fangkatt han også!:) Det begynte han med i oktober. Hver dag må han ha en kosestund med matmor og matfar, og da maler og maler han der han ligger!:) Han er blitt så trygg på seg selv, og han er blitt like farkete som en abyssiner også!:D Jeg har sagt det før, og sier det igjen den katten er blitt miljøpåvirket...:)

Vi elsker kattene våre, og hver og en av dem har hver sin fantastiske og herlige personlighet!:)

I morgen reiser jeg til Dal sammen med to venninner i katteklubben min!:) Vi skal på utstilling som Adelkatten arrangerer, og med meg skal jeg ha: Aros, Svartfot og Corvette. Blondie er barbert etter hun tok PRA- og PK-blodprøve. Nå venter jeg spent på svar som jeg håper kommer snart!

Er kjempespent på utstillingen i helgen, og jeg gleder meg som et barn gleder seg til julaften til denne utstillingen!:) Krysser fingre og tær for at Aros og Corvette får sine cert!:) Det skal bli så moro med utstilling igjen!:) Kjenner det kribler i magen min nå!:) Vi reiser ca.kl.08.00 i morgen slik at vi kan kjøre i dagslys nedover.

Skal oppdatere dere om hvordan det har gått når jeg kommer hjem!:)

Ha en fin dag alle sammen!:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar