onsdag 18. februar 2009

BITCH I ORDETS RETTE FORSTAND!:)

Svartfot prøvde seg å få plass opp i brødkurven vår, og han greide det!:)


Ja, du leste overskriten! Hvorfor da et bilde av Svartfot huspus? Nå har det klikket for Hakrilas!:) Følg med så får dere vite fasiten om hva en ekte "bitch" er!:) Vi kvinner kan være bitch mot hverandre mange ganger, og vi tar ikke fem flate øre for å kalle ei jente/dame vi ikke liker for "bitch".

Vi skal ikke lengre enn til våre firbente venner hvor også "bitch" finnes blant hunnkjønn!;) Her hjemme har vi to fertile hunnkatter, en fertil hannkatt og en kastrert huskatt. Det er jammen ikke enkelt å være hannkatter, og særlig da huspusen vår... Han har virkelig følt hva ei "bitch" er på kroppen.

Når to man har flere katter, ser vi også rangordningen ganske klart av og til. En kastrert hannkatt eller hunnkatt vil komme nederst på rangstigen. I dyreverden handler det om å formere seg, og få avkom. Har man to fertile hunnkatter, vil den eldste hunnkatten være "sjefen". Føder den eldste hunnkatten kattunger, vil vedkommende hunnkatt bli "dronning", og være på toppen av tronen. Aksepterer de andre kattene i flokken dette vil man oppleve familieidyll hjemme blant de firbente!:) De andre kattene i flokken må adlyde henne fullt og helt.

Hva skjer dersom den yngste fertile hunnkatten blir drektig? Jo, hun vil kjempe seg på toppen, for å bli dronning! Det er nettopp dette familiekonflikten vi har gående her i huset nå!:)

Nå er jo Blondie drektig, og like etter paringen begynte hun sin vei mot toppen av dronningtronen!:) Først måtte Blondie la Corvette forstå at det var Blondie sin tur til å få begynne klatringen på toppen av tronen. Det skjedde ved at de jaget hverandre, og småsloss litt. Ikke alvorlig, men faktisk nok til at Blondie ble akseptert som den nye kvnnelige sjefen.

Neste offer på vei mot "dronningtronen" er Svartfot, og det er her begrepet "bitch" blir et godt eksempel!:) Dersom Blondie har tenkt å sitte på en plass der Svartfot sitter f.eks i vinduskarmen, så får han klar beskjed om å flytte seg, og det tvert! Da hyler Blondie, og slår etter ham. Det samme skjer hvis Svartfot ligger på Blondie sin plass. Han får tydelig beskjed om at plassen er Blondie sin, og ingen annens!:)

Nå har Corvette løpetid, og i går var Svartfot "stand in" for Aros. Det gikk ikke lang tid før Blondie kom og kjeppjaget ham vekk fra Corvette. Hun hylte og slo etter ham, og Svartfot gikk vekk.

Hvis ikke Svartfot adlyder Blondie sine regler, er det ikke noen kjære mor! Da får han vite hvor skapet skal stå!

Dersom alle kattene adlyder Blondie nå fremover til hun får kattungene vil alt gå fredfyllt for seg, og det vil bli ro og harmoni i hjemmet. Ennå tror jeg Svartfot har litt igjen å lære av Blondie sine regler, for han er jo vant at det er Corvette som har satt grenser og regler for hva som gjaldt i katteflokken. Reglene som Blondie har bestemt skal holdes til punkt og prikke, og nåde den av de firbente som ikke holder reglene. Da får vi se en ekte "bitch" av et hunnkjønn!:)

Det er egentlig fasinerende å følge med våre kjære firbente. Jeg har lært masse som jeg ikke ante fra før!:) Dyreverden er unik!:)

4 kommentarer:

  1. Hahaha ;D Sjekk han i brødkurven da;D

    SvarSlett
  2. Ja, han finner seg stadig overraskende plassr (for oss) å legge seg!:)

    SvarSlett
  3. I brødkurven er et godt å ligge!:) Kanskje du skulle prøve det??

    SvarSlett