lørdag 14. februar 2009

SITTER OG TENKER PÅ KATTUNGENAVN PÅ BOKSTAVEN B!:)


Blondie er forhåpentligvis i dag 33 av sin drektighetsperiode. Hun har allerede fått mage, og det blir spennende å se hvor mange kattunger hun får!:)

På første kullet som Topsy hadde, brukte vi bokstaven A som navn. Da ble navnene på kattungene Aros og Abyssa. Kullet som ble født 25.12.2007 brukte jeg tema jul, og da ble navnene på kattungene: Caspar, Balthazar, Miss Sophie og Melchior.

Nå ønsker jeg å gå tilbake til bokstaven B igjen. Har tenkt ut noen kattenavn på B, men det er kjempeflott hvis dere kommer med forslag til kattenavn på B. Kanskje jeg bruker ders navneforslag på en av kattungene!:) Synes selv B og C er vanskelige bokstaver å komme på navn. Mye er jo brukt før også, og jeg vil jo ikke herme etter de jeg kjenner!

Nå er det enkelte som spør meg: "Hvorfor må du bruke alfabetet eller tema på kattunger?" Gunnen er fordi at dette er oversiktelig for oss oppdrettere. Alle rasekatter skal ha stamtavle der forfedrene står oppført.. Det er lettere i ettertid å se hvilke avkom fra vårt oppdrett som er brukt i avl. Hvis alle kattungene skulle hatt navnet Prince, så hadde det vært vanskelig å vite hvilken Prince som har fått kull.

4 kommentarer:

  1. På den andre bloggen din hadde du fått inn veldig mange navneforslag ;=) Kopier dem inn på denne bloggen, slik at dine lesere kan få lese dem ;=)

    SvarSlett
  2. ja du må legge ut navneforslagene du har fått.

    SvarSlett
  3. Mari: Ja, det stemmer at jeg har fått inn masse navneforslag på den andre bloggen min. Ja, jeg skal kopiere over navneforslagene!:) Tusen takk for tipset!:)

    SvarSlett