mandag 30. mars 2009

BILDER AV CASPAR!:) GLEDER MEG KJEMPEMASSE TIL UTSTILLINGEN!:)

Vår andre abyssinerhannkatt (N) Hakrilas Caspar (sønnen til Corvette og Aros) som er på fór til min venninne. Han er bare helt fantastisk kosete, har et godt lynne og vi ser mange likhetstrekk fra både Corvette og Aros!:)


Gopusen Caspar!:)Caspar er i likhet med mamma Corvette viltfarget!:)


Caspar elsker mennekser, og er bare helt utrolig tillitsfull til alle mennekser!:)


Caspar på "klorestolen" sin!:)


Caspar skal få være med på Trønderkatten sin utstilling 04.04 og 05.04.2009, og da må han bades, og klørne klippes!:)


Jammen er helga over, og vi har ny uke og nye muligheter!:) I helgen hadde vi prosjket rydding her hjemme. Vi ryddet ordentlig i skapet på gangen, fikk ryddet skikkelig på soverommet og ryddet i skuffer og skap for å få mer oversikt på hva vi har. Hele lørdag gikk med til dette prosjektet, noe vi har utsatt en lang stund... Nå hadde vi en gyldig årsak til å ta fatt på prosjektet siden vi får besøk fra våre venner fra Umeå i Sverige på torsdag!:) Det var kjempegodt å få ryddinga unnagjort!:) Om kvelden på lørdag badet vi Svartfot og Aros. De skal jo være med på Trønderkatten sin utstilling 04.04 - 05.04.2009!:) Både Svartfot og Aros er blitt veldig flinke når det gjelder å bade, og de har funnet ut at de må samarbeide med oss hvis de ønsker å få dusjignen unnagjort raskt og effektivt. Etter Aros ble tørr la vi merke til at han var fet på halen. Dette er et problem til fertile hannkatter. Vi innså at det ble en ny baderunde på Aros i går kveld.

Halvard og jeg laget oss god middag med biff med tilbehør på lørdag kveld, og koste oss!:) Vi la oss i rett tid på lørdags kveld.

I går 29.03.2009 var vi på besøk til min venninne som er fórvert for vår andre fertile abyssinerhannkatt Caspar. Caspar skal også få bli med på utstillingen som er til helgen. Vi dusjet ham, og han ble silkemyk og fin i pelsen!:) Fordelen til Caspar er at han ikke deler hus med ei fertil hunnkatt. Vi klippert også klørne hans. Caspar var kjempeflink han også, selv om han protesterte litt på å bli dusjet til å begynne med. Det er kjempemoro å følge utviklingen til Caspar. Vi ser mange likhetstrekk mellom ham og foreldrene (Aros og Corvette). Han er noe høyere enn Aros, og han har kortere pels enn Aros og Corvette. Det lover bra!:) Caspar er noe mørkere enn Corvette i pelsen, og har en bedre farge på underpelsen sin. Han er bare 1,3 år, og er ikke ferdigutviklet ennå. Det skal bli kjempespennende å se hvordan han gjør det på utstillingen som kommer til helga. Caspar er en skikkelig kosegutt, og han er utrolig tillitsfull til alle mennesker!:) Han har jo arvet lynnet etter begge foreldrene, og det er moro å se!:) Han hadde akkurat samme lyden på mjauingen som sin far Aros... Nå skal vi tilbake til venninnen min for å ta en titt på Caspar på onsdag for å se om pelsen ser bra ut!:)

I går ettermiddag var Halvard og jeg på middag til min mor, og vi fikk nydelig middag, kaffe og kaker hos henne!:) Kl.20.00 tok vi med Aros til venninnen min for å få halen hans bra. Vi måtte avfette halen hans, og den ble bra, men gjett om det ble en fornermet Aros da han måtte dusje igjen??? Tror nok han tenkte mange negative abyssinske tanker om oss tofotinger der og da!:) Tenk så urettferdig å bli dusjet igjen! I dag ser halen til Aros kjempebra ut!:) Halefett hos fertile hannkatter kan føre til byller på halen, og det er IKKE bra hvis de får det!

Formen til Blondie er mye, og såret ser ut til å gro veldig bra!:) Hun spiser godt, og er seg selv 100% igjen nå!:) Det gleder oss kjempemasse!:) På torsdag skal vi til veterinæren for å ta stingene hennes. De andre kattene er bare så gode mot Blondie, og de bryr seg skikkelig om henne. Hun sover aldri alene på en av sine soveplasser, men har alltid en av de adnre kattene ved siden når hun sover. Akkurat nå er det Aros som sover sammen Blondie.

Corvette er drektig, og hun er nå 5 uker på vei. Hun har apetitt som en hest!, og vi ser at hun har kuler på siden av magen!:) Nå håper vi på at drektigheten til Corvette går bra!:) Corvette er i bra form, men hun sover en del, noe som er helt vanlig.

Svartfot er og forblir en abyssiner i hodet!:) Han elsker å "erte" abyene ved å jage dem, og de jager ham!:) Da spretter han unna som en våryr villkanin!:)

Jeg gleder meg som et barn til utstillingen som er nå til helga. Nå kjenner jeg at jeg er klar for ny utstillingssesong igjen!:) På fredag skal vi i klubben rigge og ordne i stand utstillingshallen. Selv skal jeg være veterinærassistent. Det vil si jeg skal sjekke vaksinasjonskort og stemple alle utstillingsbevisene for kattene som skal være med på utstillingen!:) Jeg skal være assistent for en dommer. Det vil si jeg hjelper dommerne ved å skrive opp på ei tavle hvilke katter som skal fram til dommeren, holde orden på papirer, og hjelpe til å presentere kattene under panelet på ettermiddagen!:) Det blir to lange dager, men jeg gleder meg kjempemasse!:) Det blir kjempekoselig å møte oppdretterkollegaer og kattevenner igjen!:)

Denne uken kommer til å gå alt for fort. I morgen kveld skal jeg på styremøte i katteklubben, onsdag skal vi se på pelsen til Caspar og torsdag kommer venneparet vårt fra Umeå i Sverige (Anna og Micke) for å bo til oss. De har med seg en maine coonhannkatt, en abyssinerhannkatt, datteren til Aros og barnebarnet til Aros. Jeg gleder meg til å møte dem igjen!:)

Ønsker dere alle sammen en fin mandag, og ønsker dere en riktig god uke!:)

Take care!

6 kommentarer:

 1. Gøy å se bilder av Caspar;=) Du har rett! Han likner på Aros! Er det ikke moro å følge med avkom fra sitt eget oppdrett? Ønsker deg en fin dag;=)

  SvarSlett
 2. Han var jo skjønn da:) Ser ut som en skikkelig pusegutt det der:)

  SvarSlett
 3. Mari: Ja, du ser vel det du som har møtt Aros noen ganger at Caspar likner!:) Det er så gøy å ha kontakt med avkom fra sitt oppdrett, og jeg er kjempeglad for at min venninne har ham på fór.

  Caspar har jo arvet det herlige lynnet fra begge foreldrene sine også!:) I like måte!:) Ønsker deg en fin dag!:)

  SvarSlett
 4. Gymjenta: Tusen takk for det!:) Han er en skikkelig mann blitt!:) Han er lik faren opp av dage!:)

  SvarSlett
 5. Lykke til med utstillinga! Kan hende jeg sniker meg litt rundt burene en av dagene. ;)

  SvarSlett
 6. I like måte du også!:) Ta kontakt da hvis du ser meg!:) Jeg skal gå assistent begge dagene!:)

  SvarSlett