fredag 10. april 2009

BILDER FRA TRØNDERKATTENS UTSTILLING 04.04 - 05.04.2009!:)

Aros i utstillingsburet!:)


Svartfot i utstillingsburet!:)


Aros og Svartfot i utstillingsburet!:)


Caspar (sønnen til Aros og Corvette) i utstillingsburet!:)


Lørdag 04.04.2009 fikk Aros sitt 7. CACS cert, og han ble også NOM (dommerens beste) til panelet. Søndag 05.042009 fikk Aros sitt 8 CACS cert, og ble igjen NOM (dommerens besteI til panelet!:)


Caspar på dommerbordet til dommeren under sin grunnbedømmelse!:) Familien hans følger spent med på hva dommeren sier om ham!:)


Caspar på dommerbordet til grunnbedømmelse!:) Caspar fikk lørdag og søndag sine to første CAC cert til å bli Champion!:)


Kullsøsteren til Aros som heter Abyssa var også med på utstillingen. Lørdag 04.04.2009 ble Abyssa Premier, og hun ble NOM (dommerens beste) til panelet. Det ble hun også på søndag 05.04.2009!:)


Venneparet vårt fra Umeå i Sverige var også med på utstillingen. De hadde med seg 3 abyssinere og en maine coon!:) Her er maine coonen Vargtass!:)


Aros på bordet under panelet!:)


Lørdag 04.04.2009 ble Svartfot nr.2, men søndag 05.04.2009 ble Svartfot NOM (dommerens beste) hannkatt til panelet!:) Svartfot ble slått av en hunnkatt huskatt. Her er Svartfot på bordet under panelet!:)


Svartfot i panelet!:)


Amira (fawndatteren til Aros og Tita) som bor i Umeå ble BiS (Best In Show) 05.04.2009!:)


Søsteren til Aros (Abyssa) ble BiS (Best in show) både 04.04 og 05.04.2009!:) Lørdag 04.04.2009 ble Abyssa beste katt i korthårsklassen, og beste klubbkatt på utstillingen!:) Søndag 05.04.2009 ble Abyssa beste katten i korthårsklassen!:) Gjett om jeg er stolt oppdretter?


Utstillingsburet til Aros og Svartfot!:)


Utstillingsburet til Caspar!:)

9 kommentarer:

 1. Gratulerer med fine resultater;)) Jeg kan tenke meg du var stolt ja;)) Er det mange som stiller huskattene sine? Ønsker deg en fin dag;))

  SvarSlett
 2. Så skjønne puser! Jeg smelter fullstendig når jeg ser bildene av pusene deres:)

  SvarSlett
 3. Takk for det:) Koslig bilder du la ut på bloggen din nå:)

  SvarSlett
 4. Flotte katter!!! :)

  Sv:Jaaa, det er skikkelig koselig :) Og veeeldig avslappende. Jeg elsker å grave fjeset mitt inn i pelsen hans og bare koooose (,"(",) Katter er helt fantastiske skapninger!

  Ha en flott dag du også Toril!

  Klem fra Linn :)

  SvarSlett
 5. Gymjenta: Tusen takk for det!:) Ja, jeg var veldig stolt!:) Nei, det er egentlig ikke så mange som stiller huskatter på utstilling. De fleste som stiller huskatter på en utstilling er de som har rasekatter som de stiller, men vi jobber for at flere skal registrere huskattene sine i NRR, for så å stille dem på utstilling!:)

  SvarSlett
 6. Linn: Tusen takk for det!:)

  SvarSlett
 7. Elin: Tusen takk for det!:)

  SvarSlett
 8. Linn:): Ja, jeg også elsker å bare kose med pelsen til pusene våre!:) Tigrisen din er jo bare så fantastisk nydelig!:) Det er så avslappende og avstressende med katt, og det er jo forsket på at folk som har katter er mindre utsatt for å få problemer psykisk!:) Det kan være fordi katter er der med hele seg og sitt vesen!:)

  I like måte! Ha en fin dag!:)

  SvarSlett
 9. sv:Heha ja. Jeg har ikke katter så er ikke vant til sånt så jeg synes det var et morsomt syn:P

  SvarSlett