lørdag 18. april 2009

TERMINEN FOR ARIEL CORVETTE NÆRMER SEG!:)

Den vordende kattemamma IC (N) Nordlæningen's Ariel Corvette!:)


Den vordende kattepappa GIC (N) Hakrilas Aros!:)


Det nærmer seg nå med raske sted for Ariel Corvette sin termin, og jeg kjenner jeg er kjempespent på denne kattefødselen! Jeg tørr ikke glede meg for mye, for følelsen fra Blondie sin fødsel sitter igjen i meg ennå. Nå krysser jeg hender og føtter for at denne fødselen går bra, og please! Tenk hardt på at dette skal gå bra er dere snill!

Vi skriver dag 59 av drektighetsperioden til Ariel Corvette, og i løpet av neste uke bør kattungen være født! Vi var på røntgen med Corvette på torsdag, og det er bare en kattunge. Det betyr at vi slipper å ta keisersnitt på Ariel Corvette!:) det er jeg kjempeglad for!:) Fordelen er at hun har fått et kull fra før, og fødselskanalen er åpen. En fordel til er at vi slipper å sterilisere henne, og kan ha ett absolutt siste kull til på henne når den tid kommer (sannsynligvis til høsten allerde).

Ariel Corvette er i kjempefin form, og hun har apetitt som en hest! Hun sover også masse nå, og er sliten. Aros begynner å interessere seg mer og mer for å lukte på Ariel Corvette. Hannkatter kjenner jo lenge før oss mennesker på lukten at noe er i ferd med å skje! Siste gang Ariel Corvette fikk sitt kull fødte hun på dag 63, så jeg er veldig spent nå ja! Nå har jeg gitt henne et produkt som jeg har kjøpt på helsekostforretning. Det er bringebærkapsler med pulver fra bringbærblad inni. Det skal hjelpe både mennesker og dyr med svangerskapet, og at selve fødselen skal gå bra. Jeg har gitt henne to kapsler (pulveret selvfølgelig) som jeg har blandet inn i maten. Jeg kommer til å gi henne det et par dager etter fødselen er over slik at livmoren kan trekke seg sammen på en normal måte. Dette anbefaler jeg til alle katteiere som venter kull! I naturen spiser jo hunnkatter bringebærblader når de er drektige!

Ja, vær trygg! Jeg lover å oppdatere bloggen min med masse videoer og bilder fra kattefødselen, og selvsagt etter fødselen også!:)

Jeg har bestemt navn på kattungen, og det eneste jeg kan røpe er at det blir et navn på bokstaven C!:)

11 kommentarer:

 1. Jeg venter i spenning til å høre at kattefødsel er i gang;=) Ja, jeg krysser fingre og tær med en gang for at fødselen går bra! Du skal vite at jeg tenker masse på dere!

  Jeg gleder meg til å høre navnet og til å se bilder og videoer av den lille;=)

  SvarSlett
 2. Så spennende at dere venter kattunge igjen;)) Jeg krysser alt jeg har for at den forestående fødselen går bra, og at kattungen er sunn og frisk!

  Ja, du må legge ut masse videoer og bilder av kattungen. Jeg smelter fullstendig av alle de fine kattebildene og kattevideoene dine;))

  SvarSlett
 3. Har det skjedd noe nytt på kattefronten? Jeg venter i spenning, og gleder meg masse til å se bilder og videoer av den nyfødte! Håper alt går greit med fødselen, og at ingen komplikasjoner skjer! Lykke til!

  SvarSlett
 4. Jeg venter også spent på oppdatering om noe har skjedd hjemme hos dere! Åh som jeg gleder meg til å se bilder og videoer av kattungen når det blir født! Jeg er innom bloggen din flere ganger daglig for å sjekke om det er kommet noe nytt:)

  SvarSlett
 5. Sv: Hehe ja Tiger er en liten rakker når det gjelder mus. Gleder meg til å se filmer og bilder av pusungene :) de er så ufattlig herlige når de er små!!

  SvarSlett
 6. Mari: Tusen takk for det!:) Ja, kryss fingre, tær og alt du har av labber på dine katter!:) Vær trygg! Det kommer masse bilder og videoer av den lille!:)

  SvarSlett
 7. Gymjenta: Ja, og vi er kjempespent nå! Så kryss alt du har av fingre og tær for at dette skal gå bra!:)

  Ja, etter hvert kommer jeg til å legge ut masse bilder og videoer i bloggen min!:)

  SvarSlett
 8. Ellen: Nei, det har ikke skjedd noe ennå. I dag er det dag 62, og sist gang fødte hun på dag 63, så jeg håper jo fødselen kan starte i morgen!:) Hun slimet litt i går, og det er normalt, og et godt tegn!:) Takk for det!:) Det håper vi også!:)

  SvarSlett
 9. Linn: Tusen takk for det!:) Ja, flere venter på oppdatering, men det har ikke skjedd noe ennå bortsett fra at Corvette slimet i går, og det er et tegn at fødslen kan være nære.

  SvarSlett
 10. Hegemor: Ja, han er så skjønn Tigeren din, og det var en herlig video du hadde lagt ut!:) Tusen takk for det!:)

  SvarSlett