tirsdag 3. august 2010

BILDER FRA VESTKYSTKATTEN SIN UTSTILLING I KRISTIANSUND 31.07 - 01.08.2010!:)

Lørdag 31.07 og søndag 01.08.2010 var det duket for Vestkystkatten sin utstilling i Kristiansund. Av våre katter hadde vi med Corvette, Blondie og Nadina!:) Her er Corvette i utstillingsburet!:)


Corvette i utstillingsburet sitt!:)


Corvette følger med på hva som skjer utenfor utstillingsburet. Det kan tenkes at noen kommer for å kose med henne, og det takker hun ikke nei til!:)


Selv våre firbente katter blir sultne av å være på utstilling en hel dag!


Nadina i utstillingsburet sitt!:)


På utstillinger er Nadina oppmreksomhetssyk, og hun elsker å få kos og oppmerksomhet fra forbipasserende publikummere!:)


Nadina i utstillingsburet sitt!:)


Nadina og Blondie delte bur sammen begge utstillingsdagene, og det gikk kjempebra!:)


Blondie og Nadina i utstillingsburet de hadde!:)


Kosejenta vår Blondie var med på utstillingen!:)


Lørdag 31.07.2010 fikk Blondie sitt 2.CAPIB cert, og dermed ble hun sperret fra å delta på utstillingen på søndag 01.08.2010. Hun var med som selskapskatt, og slappet av i buret hele dagen!:)


Blondie slapper av i kattesengen i utstillingsburet!:)


Blondie litt nysgjerrig på hva som foregikk utenfor buret, og hun satte kjempestor pris på å få oppmerksomhet!:)


Blondie i utstillingsburet!:)


Corvette på dommerbordet til sin grunnbedømmelse!:)


Corvette fikk kjempeflott skryt av dommerne begge dagene på utstillingen. Lørdag 31.07.2010 tok Corvette sitt 2. CAGPIB cert, og søndag 01.08.2010 tok Corvette sitt 3. CAGPIB cert!:)


Dommer Thea Friskovec tok seg kjempegod tid når hun dømte kattene hun hadde på utstillingen, og hun hadde en kjempeflott kommunikasjon med kattene!:)


Corvette under sin grunnbedømmelse hos dommer Thea Friskovec!:)


Corvette under sin grunnbedømmelse hos dommer Thea Friskovec!:)


Thea lot seg også sjarmere av Corvette sin kjempeherlige personlighet!:)


Corvette vet å skru på sjarmen når hun er på utstillinger!:)


Corvette ble NOM (dommerens beste) til panelet både lørdag 31.07 og søndag 01.08.2010!:)


Nadina på dommerbordet til sin grunnbedømmelse!:)


Lørdag 31.07.2010 ble Nadina Champion, og søndag 01.08.2010 tok Nadina sitt første CACIB cert!:) Det var en kjempefin devon rex hunnkatt som ble NOM (dommerens beste) til panelet.


Nadina på dommerbordet til sin grunnbedømmelse!:)


Dommer Thea Friskovec lekte masse med Nadina med en fjærleke, og jeg skal hilse å si at Nadina var med på leken!:)


Nadina sjarmerte Thea Friskovec i senk!:)


Nadina ivrig opptatt med å fange fjærleken som dommeren hadde!:)


Nadina på dommerbordet under sin grunnbedømmelse!:) Hun fikk kjempemasse skryt av dommerne begge dagene, men trenger å få litt mer kjøtt på kroppen, og hun må bli litt mere bredere i kinnene. Det vil forhåpentligvis komme den dagen hun får et kull.


Burmeserhunnkatten Pepper på dommerbordet. Stina i KKMN er eier til denne katten.


Pepper sjarmerte dommeren med sitt kjempeskjønne vesen!:)


I utstillingsburet sitt hadde Corvette og Blondie en "Karinamus". Det er en strikket mus med forferdelig lukt. Nadina begynte å gå besjerk med denne musa.


Nadina på jakt etter "Karinamusen".


Musejeger Nadina!:)


Nadina hadde bestemt seg at musa skulle parteres!:)


NO Secretocats Ascot Ace (også kalt Maskot hos sin nye eier Silje) i utstillingsburet sitt!:)


Maskot litt oppmerksomhetssyk i utstillingsburet sitt.


Kosegutten Maskot!:)


Cornish Rex hannkatten Jojje i utstillingsburet.


Corvette venter i buret sitt før panelet skulle starte. I det ene buret ved siden av Corvette sitter burmeser hannkatten Burre og venter, og i det andre buret ved siden av Corvette venter somali hannkatten Fransico.


Corvette venter i buret på å få komme opp til panelet.


Kjekkasen burmeser hannkatten Lynx.


Christine Skjæran fra KKMN gjorde en kjempefin jobb som assistent.


Christine er en kjempelykkelig eier da maine coon hannkatten hennes Kaiser ble SC (Supreme Champion)!:)


Corvette ble NOM (dommerens beste til panelet både lørdag 31.07 og søndag 01.08.2010!:)


Corvette på bordet under panelet.


Corvette på bordet under panelet.


Corvette på bordet under panelet.


Corvette møtte de samme konkurrentene begge dagene. Hun konkurrerte mot en burmeser hunnkatt og en devon rex hunnkatt. Lørdag 31.07.2010 fikk burmeserhunnkatten en stemme og devon rex hunnkatten resten av stemmene. Søndag 01.08.2010 fikk Corvette en stemme, og devon rex hunnkatten resten av stemmene!:)


Dommer Thea Friskovec tar en titt på Corvette under panelet.

12 kommentarer:

 1. Grattis med fine utstillingsresultater! Det var var så moro å treffe deg på utstillingen, men synd vi ikke fikk bedre tid til å gjøre noe sammen. Jeg skjønner at helgen ble travel for deg. Kattene dine er så fine, og jeg falt pladask for lille Nadina<3

  Håper turen hjem gikk bra? Det var jo så morsomt å treffe hun jeg hadde gått på barne- og ungdomsskolen med også på utstillingen. Jeg ante ikke at hun drev med katt.

  Ønsker deg en fin dag videre.

  Stor klem fra Mona Elisabeth

  SvarSlett
 2. Du og du så fine bilder av kattene fra utstillingen, og gratulerer med fine resultater. Det høres fint ut selv om jeg ikke skjønner bæra av hva det dreier seg om:)

  Ha en fin og god onsdags ettermiddag/kveld.

  Bloggklem fra Grynet

  SvarSlett
 3. Der var det mange flotte kattepuser =)
  Gratulerer med titlene dere tok med dere hjem i kofferten!

  SvarSlett
 4. Åhhhh du er så flink til å ta bilder av kattene dine. Og disse bildene var så fine;)) Jeg må få gratulere kattene dine med resultatene de fikk på utstillingen.

  Ha en fin kveld.

  Stor klem fra Ofmariel

  SvarSlett
 5. Så søte og avslappete kattene dine ser ut, selv i fremmede omgivelser som en katteutstilling. :) Det er nok kjekt og de ser ut som om de liker all oppmerksomheten. :) Pusene dine må være trygge og balanserte pusevenner.

  De andre pusene du har tatt bilde av er også kjempesøte. :) Den brune burmeseren smelter meg helt for han likner på burmeseren som familiene min hadde.

  Gratulere med resultatene på utstillingen!

  Sjelden å se en ung mann som dommer på en katteutstilling. Men jeg kjenner mange menn som foretrekker katter fremfor hunder. Det er nok ikke så uvanlig.

  SvarSlett
 6. Som vanlig har du lagt ut fine bilder av kattene dine, Toril. Aritg å se, og gratulerer med fine resultater:)Du må gi beskjed neste gang det er utstilling i Trondheimsområde slik at vi kan komme for å se.

  Ønsker deg, mannen din og kattene deres en fin helg.

  Stor klem fra Irenesola

  SvarSlett
 7. Mona Elisabeth: Tusen takk for det!:) Ja, takk i like måte!:) Kjempegøy at du tok turen innom utstillingen på lørdag!:) Ja, det var kjempesynd vi ikke fikk mere tid sammen, men neste gang kan jeg jo bli en dag ekstra slik at vi kan få en ekstra dag sammen.

  Turen hjem gikk kjempebra, men det var godt å komme hjem igjen ja. Jeg blir alltid kjempesliten etter en lang utstillingshelg.

  Verden er ikke stor. Kjempegøy du traff venninnen din!:)

  Jeg ønsker deg en kjempefin søndags kveld, Monavennen min!:9

  Stor klem fra Toril

  SvarSlett
 8. Grynet: Tusent akk for det!:) Jeg liker å ta bilder av kattene våre, og jeg liker kjempegodt å dele dem med dere mine kjære blogglesere!:)

  Jo da, jeg er kjempefornøyd med utstillingsresultatene!:)

  Ønkser deg en kjempefin søndags kveld!:)

  Bloggklem fra Toril

  SvarSlett
 9. Myrte: Tusen takk for det!:) Jeg er kjempefornøyd med utstillingsresultatene!:) Det var kjempemange fine katter på utstillingen. Som utstiller får man god tid til å gå rundt å se på de kjempefine kattene som er med på utstillingen!:) Der skulle du ha vært!:)

  Ønsker deg en kjempefin søndagskveld!:)

  Bloggklem fra Toril

  SvarSlett
 10. Ofmariel: Tusent takk for det vennen min!:) Jeg er kjempefornøyd med utstillingsresultatene!:) Det aller viktigste er certene, og alt det andre er en bonus!:)

  Jeg elsker å ta bilder fra utstillinger, og dele dem med dere!:)

  Ønsker deg en kjempefin søndagskveld!:)

  Stor klem fra Toril

  SvarSlett
 11. B: Tusen takk for det!:) Kattene våre er avslappet og avballansert når de er på utstillinger, og det er også godt for oss eiere. Hvis vi er stresset på en utstilling, smitter det over på kattene våre også. Katter merker det godt! Det å være på dommerbordet hos dommeren synes de er helt i orden, for da kan det vanke en godbit fra dommeren, og ikke minst de får masse kos og oppmerksomhet fra noen av dommerne!:)

  Det er ikke alle katter som takler utstillinger like bra. Hvis man har katter som ikke trives på en utstilling, er det ikke vits i å presse dem til å være med på utstillinger. En stresset katt vil heller ikke presentere seg på dommerbordet!:)

  Ja, Lynx (den brune burmeseren) er en kjempeflott kastrathannkatt!:) Han har flere BIS (Best In Show) fra de siste utstillingene!:) Han er kjempeherlig!:)

  Tusen takk for det!:) Vi er kjempefornøyde med utstillingsresultatene til kattene våre!:)

  Den unge gutten du så på bildene er en assistent. Det vil si han hjelper til på utstillingene ved å bistå med hjelp til dommerne under grunnbedømmelsen f.eks når kattene skal fram til sin bedømmelse, og assistenene hjelper også til å presentere kattene som er i panelet.

  Jeg kjenner også menn som liker katter godt. De aller fleste menn liker katter som Norsk Skogkatt og Maine Coon. Aner ikke hvorfor. Sikkert fordi en Maine Coon er en stor og maskulin katt!

  Ønsker deg en kjempefin søndags kveld!:)

  Bloggklem fra Toril

  SvarSlett
 12. Irenesola: Tusen takk for det, Irenevennen!:) Jeg elsker jo å ta bilder av kattene mine, og dele dem med dere blogglesere. De fleste av mine bloggvenner er jo kjempeinteressert i katter selv, eller er katteoppdrettere!, og da er det kjempegøy å dele sin felles interesse!:)

  Ja, jeg skal gi beskjed i god tid før neste utstilling. Neste utstilling her i Trondheim er i palmelørdag og palmesøndag 2011!:)

  Ønsker deg en kjempefin søndagskveld!:)

  Stor klem fra Toril

  SvarSlett