søndag 15. august 2010

(N) HAKRILAS AROS OG ABYSSA FYLLER 4 ÅR I DAG 15.08.2010!:) GRATULERER SÅ MYE MED DAGEN!:)

(N) Hakrilas Aros og (N) Hakrilas Abyssa ble født 15.08.2006!:) De var aller første kullet i oppdrettet mitt!:) I dag er de 4 år gamle, og begge to er kastrerte. Abyssa bor hos sin kjempeflotte familie her i Trondheim, og Aros bor hos oss!:) På dette bildet er Aros og Abyssa 7 dager gamle småtroll!:)


(N) Hakrilas Aros og (N) Hakrilas Abyssa 13 dager gamle!:)


Her er (N) Hakrilas Aros og (N) Hakrilas Abyssa litt over en måned gammel!:) Snakk om to sjarmtroll som visste hva de ville!:)


(N) Hakrilas Aros og (N) Hakrilas Abyssa litt over 2 måneder gamle. De visste kjempegodt å smelte hjertene til folk som kom på besøk!:)


(N) Hakrilas Aros og Abyssa litt over 3 måneder gamle!:) Bildet er tatt dagen før Abyssa flyttet til sitt ny hjem!:)

12 kommentarer:

 1. Gratulerer så mye med dagen til Abyssa og Aros;)) Herlighet så fort årene har gått. Jeg synes ikke det er lenge siden de to var små kattunger som lå der i fødekassen. Og nå er de 4 år gamle;)) Jeg tenker bare på at Sophiepusen vår blir 3 år 25.desember.

  Ønsker deg, mannen din og de herlige pusene dine en fin søndag.

  Stor klem fra Ofmariel

  SvarSlett
 2. Mjauuuuarn's Grattis Harkilas Aros & Abyssa på 4-års dagen.....

  /Jam & Kram från Oss!!!

  SvarSlett
 3. Åh hellandussan. Se på de to skjønningene der da. Grattis med dagen til begge to:)

  Stor klem fra Irenesola

  SvarSlett
 4. Enn at de er blitt 4 år nå. Jeg synes ikke det er lenge siden jeg fikk sms fra deg om at det første kullet var født:)

  I går hadde vi en flott konfirmasjonsdag for eldstemann. Han var fornøyd og takknemlig for dagen. Hele dagen gikk knirkefritt. I dag har jeg avspassering fra jobb. De siste gjestene våre reiste i dag tidlig.

  Du får ha en fin mandag, Toril.

  Stor klem fra Mona Elisabeth

  SvarSlett
 5. Nei se på disse to der da<3 De titter på meg med bedårende øyne, og det ser ut som om de kommer rett i mot meg:) Gratulerer med dagen til begge pusene.

  Bloggklem fra Grynet

  SvarSlett
 6. Ofmariel: Tusen takk for det!:) Ja, årene har gått kjempefort, og jeg synes det var i går vi tok i mot vårt aller første kull!:) Det var en kjempespennedne opplevelse!:)

  Ha en kjempefin dag!:)

  Stor klem fra Toril

  SvarSlett
 7. Annmi: Tusen takk for det!:) Ha en kjempefin dag!:)

  Kram från Toril

  SvarSlett
 8. Irenesola: Tusen takk for det!:) Det var en kjempestor opplevlese å oppleve kattefødsel for første gang for 4 år siden, selv om den førstefødte (en blå abyssinerhannkatt) døde under fødselen.

  Ha en kjempefin dag!:)

  Stor klem fra Toril

  SvarSlett
 9. Mona Elisabeth: Ja, tenk på det da! Det har gått kjempefort. Jeg husker dagen som om det var i går, og det var en kjempespennedne opplevelse å få oppleve kattefødsel!:) Gleder meg slik til å sette kull på Nadina (forhåpentligvis i høst).

  Grattis med sønnen!:) Tenk på at han er konfirmert nå da!:) Helt utrolig å tenke på!:)

  Ha en kjempefin dag!:)

  Stor klem fra Toril

  SvarSlett
 10. Grynet: Tusen takk for det!:) Ja, de bedåret alle som kom på besøk til oss. Alle som ville fikk lov til å hilse på kattungene, men først skulle kattmor ha kos og oppmerksomhet, og etterpå var det i orden med kos av ungene hennes!:)

  Ha en fin dag!:)

  Bloggklem fra Toril

  SvarSlett
 11. Gratulerer så mye med dagen til pusene! For noen skjønne små nurk. :) Ååååååh, smelter helt. :)

  SvarSlett
 12. B: Begge to takker og sier: "Purr, purr" tilbake!:)

  SvarSlett