søndag 18. desember 2011

NYE BILDER AV KATTUNGENE 3 UKER!:)

Dagene og ukene går, og kattungene vokser. De legger godt på seg alle fire!:)


Hver dag lærer kattungene noe nytt, og de blir mer og mer bevisste!:)


Hver gang vi kommer inn på rommet hvor fødekassen står titter kattungene ut på oss, og de har kjempelyst til å ut for å utforske den store verden!:)


14.12.2011 ble kattungene 3 uker gamle. De leker, utforsker, lekesloss med hverandre, og sloss litt med mamma Nadina, men mamma Nadina er streng og tukter dem når hun synes de har fortjent det.


16.12.2011 fant vi ut at kattungene skulle få lov til å komme ut på et pledd på gulvet. Det syntes kattungene var kjempespennedne!:) Kattemamma Nadina passet på ungene sine slik at de ikke skulle gå for langt. Kattungene selv syntes det var kjempespennedne å utforske den store verden utenfor fødekassen!:)Decenta ute på en oppdagelsesferd!:)Tre av kattungene på oppdagelsesferd i den "store" verden utenfor fødekassen!:)To av kattungene på oppdagelsesferd!:)


I dag 18.12.2011 greide den ene hannkatten som heter for Dioz å komme seg ut fra fødekassen på egen hånd. Han fant ut at teknikken var først å få overkroppen over kanten på fødekassen, og deretter bakkroppen.Vips var han ute. Jeg la ham tilbake i fødekassen igjen hvor Nadina lå og ammet de tre andre. Spøsrmålet er likevel når skjer dette igjen?

Ellers har jeg oppdatert hjemmesiden for (N) Hakrilas Abyssineroppdrett. D-kullet har fått seg en billedside, utstillingsresultat for 2011 og bilder som er tatt på utstillinger i 2011 er også oppdatert!:) Ta gjerne en titt på: http://www.hakrilas.no

2 kommentarer:

 1. Så søøøøøøte de er blitt nå<3<3<3 Som jeg gleder meg til å få se dem når vi kommer hjem til Trondheim i romjulen;)) Det kan være du må telle over antallet en gang til etter jeg har vært hos deg. Hihihihi;))

  Endelig har jeg juleferie. Og det er godt;)) Etter jule begynner vi i praksis. Og jeg gleder meg. Gruppen jeg er på skal være i 7. klasse.

  Ha en fin mandag snuppa mi;))

  Stor klem fra Ofmariel

  SvarSlett
 2. Nåmmen helledussen så nydelige de er:) NÅ gleder jeg meg vilt til å komme innom deg for å se knøttene:) Det er farlig fristende bilder du legger ut på bloggen din og på facebook.

  Ha en fin ettermiddag snuppa mi:)

  Stor klem fra Irenesola

  SvarSlett