tirsdag 27. desember 2011

NYE BILDER AV KATTUNGENE 4 UKER GAMLE!:)

21.12.2011 ble kattungene 4 uker gamle, og de er kjempeherlige!:)

Alle fire kattungene er tillitsfulle, og oppsøkende til mennesker, og hver gang vi kommer inn på kattungerommet oppsøker de oss for å få kos!:)

"Er jeg ikke bare helt uimotståelig da?"

Lillejenta utforsker matmors fot!:)

Nadina er en kjempeflink kattemamma, og hun elsker de fire små rabagastene sine over alt på denne jord!:)

Nå har kattungene begynt å lekesloss med hverandre!:) De er kjempemorsomme nå!:)

To av kattungene lekesloss!:) 

23.12.2011 begynte vi å gi kattungene babygrøt. Det gikk over all forventning. Vi måtte gi dem litt på fingrene våre før de forstod at de kunne spise av fatet. Kattemamma Nadina kvalitetssikret om det var spiselig, og det var det!:) 

To av kattungene spiser babygrøt for første gang!:)

De to andre kattungene spiser også babygrøt for første gang. Resultatet er at to av kattungene har skjønt at også tørrfór er kjempegodt!:) 

25.12.2011 flyttet kattmamma Nadina kattungene sine ut fra fødekassen, og hvem sin seng tok de? Jo matmor sin seng!:) Her sover kattungene!:)

Dios og Demitriz!:)

Dixie Rose og Decenta!:)

Kattungene koser seg og slapper av!:) 

To av kattungene lekesloss, mens Dioz jager halen til broren sin!:)

10 kommentarer:

 1. Hei og tusen takk for sist! Kost å treffe deg på lillejuleaften, og det var fryktelig kost å se kattungene:) Jentene snakket om kattungene på turen hjem, og de ble forelsket i dem. Jeg tror nok de gjerne kunne tenkt seg en katt til, men vi har nok med Maco. Kanskje vi skaffer selskap til ham senere.

  Jeg håper du og familien din har hatt en fin jul? Vi hadde en fin julefeiring. Vi feiret hjemme hos oss med mamma, pappa, broren min og søsteren min med sine respektive familier. Ungene til broren min er her i hele julen. De skal være hos oss til 1.nyttårsdag. Broren min og kona hans kommer tilbake på fredag, og de skal feire nyttårsaften sammen oss:)

  Jeg gleder meg til fredag, og det skal bli morsomt på vårt årlige treff:)

  Du får ha en fin ettermiddag snuppa:)

  Stor klem fra Irenesola

  SvarSlett
 2. Du og du så store de er blitt. Fine bilder av småtassene. Jeg tenker at dere koser dere med dem:)

  Fortsatt god jul til deg:)

  Koz fra Anita

  SvarSlett
 3. ÅÅååå næmmen så skjønne - blir heilt sjuk jeg :0) Jeg håper du har hatt en fin jul, og romjul ! Så ønsker jeg deg og dine et Godt Nyttår ! :0)

  SvarSlett
 4. Den lille der ved siden av Nadina = hjerteknuser #1. Sliter litt med å rangere de andre tre ;) Nei Toril, jeg må nok ta meg en tur for å ta en titt på dem.

  SvarSlett
 5. Irenesola: I like måte til deg også! Det var kjempekoselig at du tok en tur på besøk, og tusen takk for den kjempefine julegaven fra deg!:)

  He, he, he!:) det vil jeg levende forestille meg at de gjorde ja. De lot seg jo ikke rikke ut fra rommet hvor kattungene befinner seg. Jeg blir kjempeimponert over hvor flinke de er å håndtere dyr.

  Ønsker deg en kjempefin romjulsfredag!:)

  Stor klem fra Toril

  SvarSlett
 6. Anita: Tusen takk for det! Ja de er blitt store nå, og nå har de lært seg å spise tørrfór, men vi støtter opp under med babygrøt for å være sikker på at de spiser alle sammen.

  Gjett om jeg gjør!:) Jeg storkoser meg med alle 4!:)

  Ønsker deg en kjempefin romjulsfredag!:)

  Stor klem tilbake til deg

  SvarSlett
 7. Wenche: Tusen takk for det! Det er kjempeherlige nå, og ikke minst kjempemorsomme!:) Vi har kjempestor glede av dem, og koser oss hver dag med småttisene i hus!:)

  Har hatt en kjempefin jul med familie og venner!:) Håper du også har hatt det?

  Ønsker deg en kjempefin romjulsfredag, og et riktig godt nytt år!:)

  SvarSlett
 8. Ororina: Den hjerteknuseren er Dioz. Rart med det, men han går rett hjem til alle sammen. Venninnen min Lena falt for ham, og alle som kommer på besøk forelsker seg i ham.

  Kullet er kjempejevnt, og jeg har problem selv jeg.

  Du er hjertelig velkommen innom den datoen da du skulle til Trondheim!:)

  Ønsker deg en kjempefin romjulsfredag, og et riktig godt nytt år!:)

  Klem fra Toril

  SvarSlett
 9. KJÆRE TORILvennen. ja så er snart dette året omme,årene går fortere dess gamlare en blir,eg blir skikkelig pensjonist i året som kommer.JA JA skitt AU 2":)får bare håpe en får vere frisk,og ha det godt med alle rundt seg.Eg har vert så elendig i 6 uker no,tåler ikke noe serleg desse røykeslutt tablettene,men de hjelper for lysten på røyk,har røykt noen drag av og til,men det smaker pyton,får høre med legen den 6januar om det er noe og få for denne kvalmen,for den er fæl.Nok om det .Desse pusane dine er herlige,og så godt mora passer på dem og tukter dem,er heilt rart,eg har så lyst til og reise oppover ,får sjå i februar,føler for og komme meg litt bort herfra,2år siden eg var på ferie.Ellers så har vi det stille,i romjula,var som sakt ned til Lene /co julaften,og det var koselig,uventet,.Så ønsker eg deg og Halvard ett riktig GODT NYTTÅR,tusen takk for gamle året TORIl.Takk for alle koselige telefoner,takk for hjelp og støtte,er godt og hvite att en har en god venn når det røyner på TAKK.Håper vi får et fredelikt år som kommer.Varme tanker og Klemmer fra Magnhild,KOS DOKKE I KVELD.

  SvarSlett
 10. Meborio: Tusen takk Magnhildvennen for kjempekoselig kommentar!:)Synes du er kjempeflink, og jeg prøver også å trappe ned på røykingen ved å snuse. Målet mitt er at jeg skal være røykfri i løpet av 2012!

  Kjempekoselig at dere ble invitert til datteren din, og det er jo kjempekoselig for barnebarna også det at dere kommer!:)

  Bare kjempekoselig å prate med deg Magnhildvennen!:) Du er ei kjemepflott dame, og det mener jeg 100% ærlig!

  Ønsker deg og familien din en kjempefint og godt nytt år Magnhildvennen!:)

  Stor klem fra Toril

  SvarSlett