søndag 12. februar 2012

NYE BILDER AV KATTUNGENE 11 UKER OG OPPDATERING OM KATTUNGENE!:)

(N) Hakrilas D-kull 11 uker gamle!:) 

"Slemme matfar som tok bort gardinen! Nå får vi ikke klatre heller!" 4 viltfargete abyssinerkattunger pønsker ut hvordan de skal greie å få tak i gardinen som matfar måtte henge opp fordi "noen" klatret i den!:)

Ettermiddagshvil i matfars armkrok er toppen ja!:)


(N) Hakrilas Dixie Rose 11 uker gammel!:)

Lilletrollet (N) Hakrilas Dixie Rose!:)

Dario Dioz, Demitriz (med rødt rundt halsen) og Dixie Rose slapper av på pleddet i sofaen!:)

(N) Hakrilas Demitriz 11 uker gammel!:)

Kattungene slapper av og koser seg!:) 

(N) Hakrilas Decenta 11 uker gammel!:) 

"Hmm... skal jeg tørre å ta halen til huspusen Svartfot?" Dixie Rose funderer på å angripe halen til huspusen vår!:) 

Mamma Nadina slapper av i mellom kattungeoppdragelse!:)

Mamma Nadina vasker Dario Dioz!:)

"Nå oppfører du deg pent altså hvis ikke må jeg bite av deg værhår!":) Det er ingen slinger i valsen i barneoppdragelsen her i gården. Hvis Nadina mener at kattungene hennes ikke oppfører seg bra, blir de irettesatt!:)

Kattungene er blitt 11 uker nå, og de er bare kjempeherlige!:) Onsdag 08.02.2012 var kattungene til veterinæren for første gang hvor de ble schipet og fikk sin første grunnvaksine. Alle sammen er friske og fine!:) De var tillitsfulle hos veterinæren alle sammen, og ingen sa et pip!:) Veterinæren ble forbauset da alle sammen stod og malte mens de fikk sprøyten med vaksinen og schipen sin. Den schipen ser helt grotesk ut, for nålen ser stor ut! Nå skal de tilbake om 3 uker for å få den siste vaksinen!:) Det første som skjedde da jeg kom hjem med kattungene var at mamma Nadina knasket i seg værhår. Hun syntes vel at ungene sine hadde vært litt for lenge borte. 

Nadina er mamma, og hun er ikke lei av ungene sine i det hele tatt. Hun leker med dem, oppdrar dem, ammer dem (selv om melken begynner å ta slutt) og hun koser med dem. Det blir mest koseamming på kattungene nå siden det nesten ikke er melk igjen. 

Alle fire kattungene har et kjempegodt gemytt, det er kjempetillitsfulle, de er lekne, de er sosiale, de er tillitsfulle og de er oppsøkende til mennesker. Det er jeg kjempeglad for!:) Hos oss er kattene en del av familien, og vi vektlegger at kattungene skal være sosiale og tillitsfulle. Hvis min kjære mann og jeg setter oss ned i sofaen for å slappe av skal vi være sikre på at det kommer en kattunge eller fire!:) Senest i går ettermiddag da jeg skulle hvile middag kom kattemamma og fire småtroll og la seg opp på meg!:)

Alle sammen har fått nye hjem. Demitriz skal til en familie på Sunnmøre, Decenta skal til en familie ved Kristiansund, Dixie Rose skal være hos oss, og Dario Dioz skal på fór til en bloggvenninne av meg som heter Carina Josefine  Jeg kommer til å få verdens beste fórvert for Dario Dioz, for er det noen som er en dyreelsker og katteelsker er det henne, og jeg kunne ikke ha funnet et bedre hjem for ham!:) Jeg krysser fingre og tær for at jeg kommer med på NORAK sin utstilling, for da får Carina Josefine treffe sin lille prins!:) Tusen takk Carina Josefine for at du sa ja til å være fórvert for ham!:) Han kommer til å få seskap av andre katter og hund. Det blir godt for ham. Jeg har jo solgt avkom til folk med hunder, og det har gått kjempebra. Lille Carlos Santana som ble født 27.04.2009 flyttet til et hjem hvor de hadde en norsk grå elghund, og de ble kjempegode venner.

Selvsagt blir det kjempetrist når kattungene flytter, men jeg vet at alle sammen kommer til flotte familier som kommer til å elske dem høyt!:) 

Min kjære mann og jeg koser oss hver enste dag med de kjempeherlige kattungene, for kattungene i dette kullet er kjempeherlige!:) 

12 kommentarer:

 1. Fine bilder. Kattungene er så søte:-) Det er vel ikke lenge igjen før de flytter nå?

  Ønsker deg en fin dag:-)

  Anitaklem til deg

  SvarSlett
  Svar
  1. Anita: Tusen takk for det! De er kjempeherlige!:) Decenta flytter neste uke. Ukene har fløyet alt for fort, men vi har storkost oss med kattungene hver dag!:) Jeg føler meg kjempepriviligert som har fått liv til å ha dette kjempeherlige kullet!:)

   Ønsker deg en kjempefin onsdag!:)

   Klem tilbake til deg

   Slett
 2. Herlige bilder<3<3<3 Jeg må le av bildet av alle fire i vinduskarmen. Det ser ut som om de grubler på noe utspekulert og hva de skal gjøre;)) Typsik abyssinere;))

  Du må ha en fin dag søta mi;))

  Stoooor klem fra Ofmariel

  SvarSlett
  Svar
  1. Ofmariel: Tusen takk for det Ofmarielvennen! Det bildet i vinduskarmen ble tatt i rett tid, for min kjære mann hang opp gardinene etter at de begynte å klatre i dem. Så trakk vi ned persienene, men også der fant de ut at det gikk an å klatre. Til slutt trakk vi persienen opp slik at de ikke fikk tak i den, og da stod alle fire og grublet på hvordan de kunne få tak i den. På bildet ser du 4 problemløsende kattunger!: He, he, he!:)

   Ønsker deg en kjempefin onsdag!:)

   Stor klem tilbake

   Slett
 3. Åååh nok en gang nydelig bilder av kattungne. Så fort ukene har gått. Det er jo ikke lenge siden det tikket inn sms på mobilen min om at fødselen var i gang. Jeg husker jeg satt på face hele etttermddagen og fulgte med bilder og oppdateringer som du og mannen din la ut. Tror jeg kommer innom deg på fredags ettermiddag før jeg skal på jobb, og jeg gleder meg til å se dem:)

  Ha en fin ettermiddag:)

  Stor klem Irenesola

  SvarSlett
  Svar
  1. Irenesola: Tusen takk for det Irenevennen! Ukene har gått alt for fort, og vi har storkost oss hver eneste dag med de kjempeherlige kattungene i hus. Nå først begynner Nadina å bli litt lei av dem, men ikke så mye. Ennå så leker hun med dem, oppdrar dem, men så vil hun ha fred.

   Bare kom innom du. Jeg er hjemme hele fredag, for da har jeg fri!:)

   Ønsker deg en kjempefin onsdag!:)

   Stor klem tilbake

   Slett
 4. Åååå så fine kattunger. Kjenner at jeg savner veldig min Brutus, som hadde best av å få bli til en ny stjerne på himmelen i høst. Var ingen rasekatt, men min følgesvenn gjennom mange, mange år. Snufs...
  Legger meg til som følger på bloggen din. Og har du lyst, så er det fortsatt mulig å være med på give awayen min.
  Klem

  SvarSlett
  Svar
  1. Mor Inger's hus: Tusen takk for kjempekoselig kommentar fra deg! Kjempekoselig å få deg som følger. Jeg legger til deg jeg også!:)

   Det er kjempetrist når dyr som vi elsker dør!:( Hele hjertet smuldrer opp av sorg og savn, men de vil jo alltid forbli inne i hjertene våre!:)

   Ønsker deg en kjempefin onsdag!:)

   Klem tilbake

   Slett
 5. Svar
  1. Thelma Louise: Tusen takk for det!:) Ønsker deg en deg en kjempefin onsdag!:)

   Slett
 6. A wonderful family, that cute ... Greetings.

  SvarSlett