lørdag 17. mars 2012

BILDER AV KATTUNGENE OG SISTE NYTT OM KATTENE!:)

(N) Hakrilas Dario Dioz koser seg i stolen!:) 

Det siste bildet jeg tok av (N) Hakrilas Demitriz før han flyttet. Han flyttet til sin nye familie forrige helg!:)

I går 16.03.2012 kom bloggvenninnen min: Carina Josefine til Trondheim, og hentet Dario Dioz. Her er Carina med Dario Dioz like før hun skulle reise hjem. Det var kjempekoselig å treffe Carina, men jeg får treffe henne igjen om to uker. Da kommer Carina og Dario Dioz på besøk til oss siden Dario Dioz skal være med på Trønderkatten sin utstilling!:) 

Selv skal jeg beholde Dixie Rose. Hun er ei kjempeherlig kattejente med kjempesupert gemytt!:) Det beste hun et er banan! Hvis min kjære eller jeg finner tak i en banan er hun kjempeivrig etter å få en bit. Det er nesten slik at hun tar bananen ut fra munnen min. 

Da er 3 av kattungene flyttet til sine nye hjem. Det er kjempetrist når de reiser, men jobben min som oppdretter er gjort når kattungene er 3 måneder gamle. Nå er det strengt tatt kattemammaen som sosialiserer dem, og lærer dem til å bli katt. Jobben min og min kjære mann er å få kattungene sosialisert og tillitsfulle til mennesker, og de skal tåle at mennesker håndterer dem. Jeg har fått tilbakemelding fra de som kjøpte Demitriz og Decenta at de er kjempefornøyde med sine nye familiemedlemmer, og det er jeg kjempeglad for!:) 

I går ca.kl.13.00 kom min bloggvenninne Carina Josefine og moren hennes til Trondheim. Endelig var dagen kommet for at hun skulle få treffe Dario Dioz, og få ham med seg hjem. Jeg synes det var kjempekoselig å treffe Carina!:) Kan skrive under på at ventetiden før kattungen kommer hjem til deg er lang, og det virker som en evighet! 

Det ble et hjertelig møte mellom en spent matmor som skulle få møte Dario Dioz for første gang. Carina smeltet for godgutten Dario Dioz, og det var så absolutt gjensidig fra Dario Dioz sin side. Jeg serverte Carina og moren hennes lunch før de skulle reise. Etter vi hadde spist lunch hentet Carina reisebagen til Dario Dioz slik at han skulle få bli kjent med den, og Dario Dioz gikk inn og la seg i reisebagen. Carina og moren reiste tilbake kl.14.30 i går, og jeg fikk melding på facebook at turen hjem hadde gått bra. De var slitne etter turen, og skulle hoppe rett i sengen.

Jeg har fått tilbakemelding på chatten på facebook at det går bra med Dario Dioz. Han er ikke redd, gjemmer seg ikke, er nysgjerrig på kattene hennes og han gjør seg kjent i sitt nye hjem. Dagen i dag har bestått i "bli kjent aktiviteter"!:) Han har til og med lekt litt med Lillepus til Carina, men så kommer han på at han må frese litt før han løper bort, for så å komme tilbake. Dario Dioz har også fått treffe hundene til Carina, og det gikk kjempebra. Han maler høyt og lykkelig bare Carina tar på ham, og han fotfølger henne. Dario Dioz har kommet til en dyre- og katteelskende matmor som bare elsker katter og hunder av hele sitt hjerte, og bedre fórvert har jeg ikke kunne fått for den kjempeherlige abyssinergutten!:) Dario Dioz kommer til å få det som plommen i egget hos sin nye familie!:) Tusen takk Carina for at du tok på deg oppgaven med å være fórvert for abyssinergutten Dario Dioz!:) Jeg gleder meg kjempemasse til to uker, for da er det Trønderkatten sin utstilling i Autronicahallen. Da kommer Carina oppover hit med Dario Dioz, for han skal være med på utstillingen!:) Carina skal få bo til oss. Det skal bli kjempekoselig å treffe Carina igjen!:) Siden det da har gått 14 dager siden Dario Dioz flyttet vil det gå bra å føre kattungene sammen for et par dager. Det gjorde det i 2008 da vi skulle på utstilling i Umeå med julekullet vårt. To av kattungene hadde flyttet til nye hjem, og vi tok dem hjem noen dager før vi reiste til Umeå, og det gikk kjempebra!:) Kattemamma Corvette var ikke like begeistret da når kattungene kom hjem igjen. Hun så vel for seg senariet at kattungene kom hjem for godt.

Det er kjempemasse å gjøre i forbindelse med utstillingsforberedelser nå, og det er faktisk utstillingsjobbing hver ettermiddag. Synes det er kjempegøy, og vi lærer masse av å jobbe med det!:) Av kattene våre skal jeg stille Svartfot huspus, Aros, Dixie og Dario Dioz. Demitriz kommer også opp til Trondheim for å være med på utstillingen. Nadina skal få være med på utstillingen i Østersund i slutten av april, for hun trenger litt med tid på å komme seg i form etter å ha oppdratt fire småtroll!:)

I år skal jeg stille kull, og det blir kjempegøy, og særlig når utstillingen er på hjemmebane!:) Jeg gleder meg kjempemasse til utstillingen, og jeg gleder meg kjempemasse til å treffe gode kattevenner fra både Norge og Sverige!:)

Hos oss er kattelivet kommet tilbake til det normale etter kattungene har flyttet. Vi har beholdt Dixie Rose selv, og det angrer jeg ikke på. Dixie Rose ser ut til å bli en kjempeflott abyssinerhunnkatt med et kjempeflott gemytt som resten av søsknene sine!:) Hun går ikke av veien etter å få kos, og da går motoren hennes for full maskin. Jeg begynner av og til å lure på om kattungene i D-kullet er apekatter eller abyssinerkattunger. Alle fire har vært helt ville etter banan! Bare vi finner frem en banan kommer Dixie Rose løpende, og piper ivrig etter å få en bananbit, og det er nummeret før hun plukker bananbiten ut av munnen på oss. I likhet med sin mor er Dixie Rose altetende, og ikke kresen. 

På torsdag var vi og tok 2.gangs vaksine på Dario Dioz og Dixie Rose. Vi hadde også med Aros, for han skulle få sin årlige vaksine. Det gikk kjempebra, og Dario Dioz og Dixie oppførte seg kjempefint til veterinæren!:) Begge to stod og malte på undersøkelsesbenken. 

Neste prosjekt på gang blir å oppdatere katteoppdretthjemmesiden min, men det prosjektet skal jeg gå i gang med i påskeferien. 

Nå ligger kattene og slapper av. Svartfot huspus ligger på toppen av bokreolen, Nadina ligger i fanget til matfar, Dixie ligger ved siden av matfar og Aros ligger på bordet ved siden av meg!:) Ergo en avslappet lørdagskveld!:) 4 kommentarer:

 1. Så lykkelig Carina ser ut, og jeg skjønner henne godt. Hun har nok fått en godklump der ja.

  SvarSlett
 2. Oppskrift på kattesenga er i bloggen min nå forresten :) Regner med at alle katter du selger heretter vil ha med seg sin spesielle private katteseng til sine nye hjem ;)

  SvarSlett
 3. Åhhh så herlige bilder som vanlig:) Tenker det ble tomt i huset etter kattungene flyttet. Jeg føler meg priviligert fordi fikk treffe dem flere ganger, og fristelsen etter å skaffe oss selskap til Maco er ikke blitt mindre etter jeg har vært på besøk til deg og truffet skjønningne dine:)

  Morsomt at bloggvenninnen din skal være fórvert for Dario, og morsomt at du traff henne.

  Hvordan reagerer kattemamma da? Savner hun kattebabyene sine?

  Du må ha en fin dag videre:)

  Stor, stor klem fra Irenesola

  SvarSlett
 4. Søte pusebilder og jeg er forelsket<3 Kost at du la oppdaterte bloggen din igjen med nye bilder. Jeg synes det er kost å lese det du skriver om kattene og jeg gleder meg til neste oppdatering. Så fint at det går bra med den katten som flyttet til din bloggvenninne.

  Håper du får en fin dag:)

  Anitaklem

  SvarSlett