onsdag 16. mars 2016

DE KJEMPESØTE HJERTEKNUSERNE 8 UKER GAMLE 15.03.2016 :) NYE BILDER AV KATTUNGENE!

Så var kattungetrioen til Dixie og Elvis 8 uker gamle. De ble 8 uker gamle tirsdag 16.03.2016. Hvor har ukene blitt av? 

Kattungene vokser seg til, og de utvikler seg til å bli trygge, hengivende, tillitsfulle, sosiale, lekne, nysgjerrige og ivrige kattunger <3 :) Jeg sier det igjen at kattungetrioen til Dixie er kjempeherlige alle tre <3 <3 <3 :) 

Døren mellom stua og kattungerommet står åpen slik at kattemamma Dixie og de andre kattene kan gå ut og inn til kattungene som de selv ønsker. I tillegg hører de lyder fra oss menensker, TV, radio og musikk. Jeg synes det er viktig å utsette dem for lyder slik at de ikke skal bli så redde av seg.

Vi prøvde å ha ta dem ut på stua for et par dager siden, men Dixie ble så stresset, og hun ville ha dem tilbake til den store kattungebingen. Det er er tross alt kattemor som må bestemme dette. Hun ble så uttrygg og stresset når alle tre var på stua og løp vilt rundt omkring. Da hadde Dixie ikke kontroll på ungene sine, og det var det som gjorde at hun ble stresset. Vi flyttet kattungene tilbake til kattungebingen, og da roet Dixie seg med en gang. Her må vi ta det i Dixie sitt tempo, og ikke pushe henne. Kattungebingen er 1,20 kvm X 1,20 kvm i alle retninger, og den er kjempestor! 

Det er kjempeherlig, for hver gang vi kommer inn på kattungerommet står alle tre kattungene på to og piper etter at vi skal sette oss på gulvet sammen dem. Kommer jeg med mat så er de helt ville. De hiver seg over matfatet med liv og lyst :) Alle tre spiser kjempebra med mat, og de er noen glupske ulver. Det er vanlig at kattemammaen spiser mat sammen med ungene sine, men kattungene skyver kattemamma Dixie unna seg.

Akkurat nå sover kattungetrioen <3 :) De har lekt, sprunget rundt og herjet i over en time nå. 

Hver og en av kattungetrioen har hver sin kjempeherlige personlighet, og personligheten deres kommer mer og mer frem. De to som er først ut til å prøve nye ting er Florence og Felicia. Går det bra, så kommer Felix og prøver også. Når kattungene blir presentert for nye leker, er det alltid Felicia og Florence som tester ut lekene først. Så kommer Felix etterpå. 

Forrige uke greide kattungene å komme seg ut av kattungebingen, og mannen min skjøtet på kattungebingen med en ekstra plate. Den platen kan vi ta av og på slik at vi kommer oss inn i kattungebingen. Det var Felicia da var først ute med å rømme ut fra kattungebingen, en god nummer to var Florence, og Felix var en god nummer tre :) Skal hilse å si at det gikk sport i å rømme når de først fikk det til. Dixie på sin side var ikke så begeistret for kattungenes rømingsforsøk :) Hun prøvde alt hun kunne for å å holde troppene samlet, og lokket og lokket på dem :) Det var ikke så enkelt akkurat der og da :) 

Enda er Dixie kjempeavhengige av kattungene sine, og hun er langt fra ferdig med oppdragelsen av kattungetrioen sin. Hun har noen oppdragelsesrunder hvor hun må sette kattungene sine på plass. Som her om dagen. Nede i kattungebingen har kattungene en kattehule hvor de kan gå inn for å slappe av. Der er det plass til kattemamma og kattungene. Dixie holdt på å samle kattungene sine for å stelle litt med dem. Felicia på sin side hadde ikke tenkt til å la mamma Dixie stelle seg. Hun drev og hoppet ned fra toppen av kattehula, og ned på ryggen til mamma Dixie. Til slutt blir Dixie så lei at hun setter Felicia skikkelig på plass, og Felicia fikk klar beskjed om å oppføre seg fint! HER ER NOEN NYE 8 UKERSBILDER AV KATTUNGETRIOEN:(N) Hakrilas Felix 8 uker gammel 15.03.2016 <3 :) Godpusegutten Felix <3 :) (N) Hakrilas Felicia 8 uker gammel 15.03.2016 <3 :) Godpusejenta Felicia <3 :) (N) Hakrilas Florence 8 uker gammel 15.03.2016 <3 :) Godpusejenta Florence <3 :) Søstrene sisters Florence og Felicia <3 :) Ser du hva Florence spiste til middag i går? :) 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar