torsdag 18. januar 2007

DAGENE FLYR AV GÅRDE!:)




Aros vil ha fisk!:)


Topsy på kråskapet!


Svartfot setter stor pris på en aldri så liten prøvesmak av våtfóret med AD Hills:)



Topsy og Aros i vinduskarmen:)


Her flyr dagene av gårde innimellom jobb, studiet, vikariatet mitt som jeg har, og flytting. Vi holder nå på å tømme bodet. Ante ikke hvordan vi kan samle på så mye! En ting vet jeg: Vi må bli flinkere til å kaste ting vi vet vi ikke kommer til å få bruk for!

Topsy har hatt stabile og fine dager nå denne uken!:) Hun spiser bra også!:) Det er herlig å se:) Fremdeles tar vi en dag av gangen, og gleder oss for hver dag som går når Topsy er i fin form!:) Likevel ligger det i bakhodet at i morgen kan Topsy ha en dårlig dag. Likevel har hun vist den framgangen. Hun har begynt å gjøre det hun ikke har gjort siden før hun ble syk i desember 2006. Nå har hun begynt å komme seg opp på kråskapet vi har stående på stua. Der ligger hun og nyter utstikten. Noen turer på kjøkkenbenken har det også vært på henne den siste uken... Kan vel kalle de kjøkkenbenkturene for en forglemmelse... Åhhh nei da! Ikke med vilje nei?:) Vi kan si det på den måten. Hver kveld vil hun ligge i fanget til Halvard for å få kos. Åhhh som hun maler og koser seg!:) Når vi sitter og spiser middag, så kommer hun gjerne på fanget til en av oss, og stikker hodet sitt mellom magen og spisebordet. Plutselig ser vi et lite hode, og skjønne øyne som titter på oss:) Det er gode gamle Topsy det! Åhhhh!!! Enn om denne fremgangen kunne fortsette!!!! Det er best å bare ta en dag av gangen, så får vi ta tiden til hjelp, for er det mellomørebetennelse hun har, vil det ta lang tid før hun vil bli bra.

Er det ikke den ene, så er det den andre..... Oppdaget i dag at Aros har en flerre eller et sår i sin høyre baklapp, akkurat på skinken. Det ser ut som et åpent sår han har pådratt seg. All pelsen over stedet er borte, og man ser kun huden hans. Enten har han slikket av seg pelsen, eller så har han blitt bitt i lek med Svartfot. I morgen skal Aros til veterniæren, for såret ser rødt ut. Det kan være eksem eller noe sånt. Aner ikke hva som har skjedd. Det kan jo gå betennelse i såret, så det er best å ta forholdsregler. Halvard kjørt innom dyreklinikken for å få tak i en "skjerm" for å ha på Aros. Vil helst unngå at han slikker for mye på stedet der pelsen er av. Aros med "skjerm" på seg ja... Blir sikkert veldig morsomt ja? Nei! Synes det begynner nok dyrlegebesøk nå!

Den "skjermen" gikk ikke så bra å ha på Aros nei.... Før vi hadde rukket og tenkt, var "skjermen" av hodet hans. Han var helt vill for å få den av, og han klarte det til slutt! Ser ikke ut som Aros har så vondt, for han spiser som en hest den kattegutten. Vi veide ham på mandag, og da var han 3,1 kg! Så matlysten er det ikke noe å si på.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar