lørdag 20. oktober 2007

NOK ET PARINGSBESØK:)

Loverboy Aros:)


Aros og Topsy på kjøleskapet:)


Somalijenta Odina på besøk til oss i forbindelse med paring:)


Nå har det skjedd ting her i huset igjen:) Nei da, det er IKKE Corvette som enedlig har fått løpetid, for den lar vente på seg... Den kommer nok. Kan være hun har tatt seg en pause nå siden det er høst, og at den kommer tilbake i februar/mars. Eller kanskje er det fordi hun har så lyst til å være med på utstilling i desember at hun venter med å bli drektig??? Skulle ikke forbause meg!

Mandag 15.10.07 fikk jeg telefon fra en somalieier i Trondheim som lurte på om jeg kunne tenke meg å ta i mot somalihunnkatten hennes for paring med Aros. Ja, hvorfor ikke tenkte jeg, og undersøkte litt om jeg hadde lov til det. Det hadde jeg. Jeg bruker da ikke opp genene på Aros i det hele tatt, fordi å pare en abyssiner med en somali blir en aby variant. Denne kan IKKE brukes for å pare tilbake til abyssiner igjen, men kan brukes innen somalioppdrettet. Så da slo jeg til!

Mandags ettermiddag kom mannen til hun som eier somalihunnkatten med Odina. Det første hun gjorde var å legge seg lengst under sofaen.... Der lå hun og knurret baret noen av våre i pelskvartetten nærmet seg. Fikk jo høre på forhånd at hun trengte tid til å bli vant, men kom til å komme frem. Ja, ja, da får hun bare ligge der da. Senere på kvelden skulle vi gi våre katter kveldsfisken sin, og Halvard la seg ned for å gi Odina litt kylling. Hun lå under sofaen, og spiste kylling samtidig som hun prøvde å knurre. Etter litt kylling fant frøkena på at hun skulle komme fram. Jo, da tøff i munnen var viltfrøkena, men kom nå fram. Aros begynte med en gang å vise interesse for Odina som selvsagt knurret til ham, mend et brydde ikke Aros seg om. Han luktet jo selvsagt at Odina hadde løpetid, men var forsiktig i sin tilnærming. Aros satt bare og pratet med Odina. Topsy, Corvette og Svartfot tok det hele med fatning. De gjorde ikke tegn til å angripe. Den som protesterte mest på nok et kvinnelig besøk var Corvette. Hun knurret til Odina hver gang hun så henne, men ikke noe mer.

Halvard og jeg gikk og la oss, og det gikk ikke lang tid etter vi hadde lagt oss før vi hørte det første hylet. Vi stod opp, og der lå Odina og rullet, mens Aros satt der så stolt som hannkatter pleier å gjøre.

Da Halvard stod opp om morgenen etter 16.10.07 paret de seg igjen mens han holdt på å dusje, og i løpet av tirsdag 16.10.07 paret de seg "bare" 9 ganger! Phu! Glad for ikke jeg er hannkatt!:)

Vi så ikke snurten av Aros på stua en gang. Han var på badet og vaskerommet hele tiden, og passet på Odina. Ikke ville han ha mat heller. I løpet av onsdag 17.10.07 virket det som om løpetiden til Odina gikk over, men Aros vartet opp sin elskerinne han!:) Gentleman som han er var han på badet hele tiden sammen med Odina. Odina begynte å komme på stua for å være sammen de andre kattene, og det gikk kjempegreit! Ikke noe problem. Jeg er så glad for at vi kan ta i mot andre katter for paring her hjemme uten at de andre tre kattene går på dem. De er litt tilbakeholden når en ny katt kommer, men angriper eller blir ikke sint på gjesten!:) Det er herlig å se!:)

Odina ble hentet torsdag ettermiddag. Men gjett om frøkena var fornærmet nå hun ble hentet?? Hun snudde hodet, og så ikke på han som hentet henne. Hadde de satt henne bort, så skulle hun ikke bli med hjem. Hun sprang og la seg lengst under sofaen. Utspekulert sa du??? Odina var ei herlig somalijente ja!:) Hun også var utrolig kosete, men ikke fangkatt.

Natt til torsdag merker jeg at Aros var veeeeeldig opptatt av sin mor Tospy. Ingen av oss kunne skjønne det. Topsy skal jo pares igjen i november, så vi sluttet med p-pillene lørdag 13.10.07. Jo da, det viste seg at Topsy hadde fått løpetid, og Aros var jo overlykkelig at ennå ei av damene i huset hadde falt for ham. Vi gav Topsy to p-piller for å stoppe løpetiden, og om morgenen etter gav vi Topsy to p-piller til. Løpetiden hennes gav seg i løpet av natt til fredag. Gjett om det var en skuffet Aros da??? Åh nei! Skal ikke ha en mor til sønn samtale her i huset!

Nå er kattene tilbake til normal hverdag igjen, og Svartfot måtte jo selvfølgelig dominere Aros flere ganger i går. Samme hvor Aros var, så kom Svartfot etter, stilte seg i paringsposisjon, og bet ham i nakkeskinnet. Aros gjorde som vanlig ingen motstand. Han lar seg dominere av huspusen. Aros lå over en time i fanget mitt i går ettermiddag for å få kos. Da Halvard kom hjem la Aros seg i fanget på ham også. Topsy og Corvette har begge den oppfatningen at mobil er strengt forbudt når de skal ha kos. Sitter vi med mobilen i hånden, så skubber de mobilen vekk. Her skal det koses med oss ja, og ikke være opptatt med noen andre uvesentlige ting!:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar