tirsdag 23. oktober 2007

LOVERBOY OG HANS ELSKERE!:)

Kosejenta vår Corvette!:)


"Loverboy" Aros!:)


Om ikke to løpetider her i huset var nok kom den tredje, og etterlengtede løpetiden på søndag!:) Vi fikk stoppet Topsy sin løpetid, og den stoppet i løpet av natt til torsdag 18.10.2007! Vi fortsetter selvsagt med p-piller til Topsy frem til hun skal møte sin utvalgte! Fra mandag 15.10 - 17.10.07 hadde jo Aros paring med Odina, så kom Topsy med løpetiden sin som vi fikk stoppet, og den siste løpetiden var det Corvette som fikk løpetiden sin!:) Hun har ikke hatt løpetid siden juli måned. Og gjett om Loverboy Aros var lykkelig??? Han var i den 7. himmel:) Tenk den tredje hunnkatten på under en uke! Aros lurte vel på om dette er hverdagskost dette med tre løpende hunnkatter på en uke.

Tror ikke Corvette skjønte så mye om hva som foregikk med kroppen sin. Hun gikk som et badekar, og bød Aros til "fest". Det gikk greit, men når Corvette skulle hvile seg stakk hun under sofaen, og lå hun og knurret etter Aros. Aros var så tålmodig, og la seg ned for å vente til hun var klar igjen. Gjett om han passet på henne??? Dersom Corvette gikk en annen plass i leiligheten, fulgte Aros etter henne slik at han knne ha henne under oppsikt! For en gentleman Aros er. Han trenger seg ikke på når hunnkatten ikke er klar. Da legger han seg ned, passer på og venter til hunnen er klar for et eventyr, for så å slå til!:)

Det ble paring mellom Aros og Corvette!:) De paret seg flere ganger! Går alt ette planen, og det HÅPER jeg INDERLIG! Det vil jo vises på pattene om tre uker. Er Corvette drektig er terminen julaften, men hun kommer vel også til å gå noen dager over tiden vil jeg tro. Håper Corvette har tatt seg nå! Da blir det romjulsgave på oss!:) Ser jo for meg det komiske mens vi sitter med julemiddagen, og Corvette begynner med veer. Da får julegaver være julegaver, men det skal jo mye til at det skjer da. Jeg er bare så kjempeglad for at Aros og Corvette paret seg!:) Nå kommer tiden igjen til å gå saaaaaakte frem til det evt. begynner å vises på litjmor, og også frem til fødselen. Kanskje jeg kan kjøpe to sjokolade kalendere i år. En for å telle ned dagene til jul, og en til å telle dagene helt frem til en evt fødsel???

1 kommentar:

  1. hihi syns jeg ser for meg kaoset hjemme hos dere nå :P

    gleder meg til det blir parringstid med våre pusejenter å ;) hihi

    Klemme :D

    SvarSlett