onsdag 27. februar 2008

FEBRUAR NÆRMER SEG SLUTTEN, OG KATTUNGENE ER 9 UKER GAMLE!:)

Caspar 9 uker gammel!:)


Balthazar 9 uker gammel!:)


Miss Sophie 9uker gammel!:)


Melchior 9 uker gammel!:)


Hele firerbanden samlet på en gang!:) Vi bare MÅTTE forevige øyeblikket der!:)


Pappa Aros slapper av og passer på datteren Miss Sophie:)


Mamma Corvette sammen Melchior og Caspar:)


Som ukene flyr!!! Hjelpe meg!!! Kattungene ble 9 uker i går tirsdag 26.02.2008! På fredag skal de få sin første vaksine. De har økt utrolig bra i vekt også. Caspar har gått opp fra 836 gram til 1080 gram, Balthazar fra 782 gram til 1010 gram, Miss Sophie fra 552 gram til 785 gram, og Melchior fra 880 gram til 1100 gram! De får kjøttdeig om morgenen, og fisk til kvelden. Bare vi går i kjøleskapet og tar fram fisken fotfølger de oss som noen hunder:) Snakk om å ta etter det de andre kattene våre gjør? De er også kjempeflinke til å spise tørrfór også, så det er ingen ting å si på apetitten til firerbanden:)

Absolutt alle fire er kjempeglade i mennesker, og de elsker å få kos. I helgen som var overnattet min nevø til oss. Han lå og slappet av i sofaen vår, og best som det var kom det fire stk. kattunger og la seg rundt ham:) De har også funnet ut hvordan de kan komme seg opp på spisebordet vårt som står ved vinduet. Det var nok bare et tidsspørsmål før de klarte det, men nå er saken løst av alle fire! Det de derimot ikke får til er å gjøre som de voksne kattene her i huset, nemmelig å hoppe fra spisebordet og over på TV'n eller opp på bokreolen vår. De sitter på spisebordet og titter over på TV'n og opp på bokreolen, og tenker: "Hvordan skal jeg klare dette da?" En av kattungene prøvde seg på stuntet å hoppe fra spisebordet og over på TV'n, men den flyveturen havnet i gulvet. De nye eierne til kattungene kommer til å få kattunger som er bare fantastisk trygge på seg selv, og ikke minst på mennesker og andre dyr! Her vokser de opp sammen med far Aros, farmor Topsy, huspusen Svartfot og nypusen vår Blondie!:) De har virkelig blitt sosialisert inn i katteverden de siste ukene ja!

Aros elsker å slappe av sammen med kattungene sine, og vi finner ham ofte sovende inne i kattekurven sammen med noen av barna sine. Han slikker og vasker dem, og leker med dem. Corvette lar Aros få gjøre sin farsplikt ja:)

Kattungene er også glade i farmor Topsy, og benytter ofte anledningen til å legge seg sammen henne i sofaen:) I går kveld lå farmor Topsy og Miss Sophie side om side på badet og slappet av:)

Svartfot har nå begynt å leke litt med kattungene. Det hender at han hopper etter dem, men han er utrolig forsiktig med dem. Her en dag satt Svartfot på spisebordet. Melchior og Balthazar satt på gulvet og tittet på Svartfot, men det de oppdaget var at halen til Svartfot dinglet utenfor bordkanten. Begge kattungene satt lenge og tittet på den svarte halen til Svartfot som dinglet fram og tilbake, og vi forventet oss at de kom til å angripe halen til Svartfot.
Til slutt la Melchior seg ned, og brydde seg ikke mere om den svarte halen som holdt på å friste ham:)

Blondie er også blitt MYE mere tryggere på kattungene enn tidligere!:) Helt begeistret for disse viltre småtassene er hun ikke, og det kommer vel av at hun ikke helt veit hvor hun har dem hen. Derfor er det nok best å holde litt avstand oppe på en sikker høyde der kattungene ikke kommer seg f.eks. oppe på kjøleskapet! Dit kommer de seg i hvert fall ikke! I begynnelsen etter hun kom hit, sprang hun og gjemte seg når hun så kattungene, men det gjør hun ikke lengre. Nå sitter hun bare å beundrer dem:)

Corvette er blitt mye mere roligere nå ovenfor Svartfot, Blondie, Aros og Topsy. Tror hun nå skjønner at de ikke er til noen trussel for barna sine, og dermed slapper hun mere av. Hun benytter hver anledning når kattunene er på stua til å få en god runde med kos, for viltfrøkena vår er überkosete!:) Tror nok det skal bli godt for Corvette at kattungene flytter om noen uker, for da kan hun bare være seg selv igjen, og kose seg sammen de andre kattene våre!:) Ennå har hun litt melk igjen, men jeg tror det begynner å bli ganske så tomt nå. Det hender av og til at hun legger seg ned og koseammer en eller to av barna sine, men ikke alle fire samtidig nå lengre!:) Godpusen vår Corvette har også begynt å forstå at Blondie er her for alltid, for hun er ikke så sinna på henne nå som det hun var i begynnelsen, og Blondie får nå sitte på kattetoalette i fred uten at Corvette kommer og jager henne:) Det er framgang!:) Tror de to kommer til å bli kjempegode venner etter at kattungene til Corvette flytter!:)

Topsymor har lagt på seg siden hun kom hjem, og bare i løpet av forrige uke har balansen når hun går bedret seg som bare det!:) Det er så herlig å se. Ennå har hun en merkelig gange, men hun greier seg helt fint!:) Hun får til å komme seg opp på plassen sin i sofaen, og har dårlig balanse når hun skal hoppe ned fra sofaen, men du verden for en bedring!:) Matlysten er på topp, og hun er überkosete, og maler lykkelig når hun får kos! Rollen som kosepus fyller hun over 100%!:) Halvard og jeg krysser bare fingre og tær for at bedringen for Topsy fortsetter, og vi ser tydelig nå at Topsy IKKE lider!:) Vi er inneforstått at hun kanskje ikke blir 100% igjen, men nå viser hun at hun har det godt!:) Utrolig hva mat, kos og kjærlighet kan gjøre med en katt!:) Det er den absolutt beste medisin:) Nå er vi ferdige med antibiotikakuren til Topsy, så det er nå vi kan se om bedringen fortsetter. Frykten for tilbakefall er der, men håpet er der også!

Sitter og jobber med masteroppgaven min om dagene. Jobber fra morgen til ettermiddagen. Får også øvd skikkelig på fløyta og pianoet!:) Tar meg 4-5 timer der jeg øver skikkelig. Ellers så bruker jeg litt tid på å forberde meg til koret jeg dirigerer også. Siste helgen i april skal vi på et lite sangertreff på Røros. Vi håper på å få synge i Røros kirke, så vi bruker hver mandag nå på å finpusse stoffet vi skal synge. Vi har noen sanger i reserve i tilfelle vi blir flyttet til å synge på konsert i Sangerhuset.

I Sangkoret "Heimklang" som Halvard og jeg synger i skal vi være med på Bydelskonsert i Kolstad Kirke 09.03.08 sammen med Flatåsen Tut og Blæs, Tillerblæsen, koret Ad Libitum og elever fra Heimdal vg. skole. Det blir to konserter. En kl.17.30, og en kl.20.00. Siste helgen i mai skal vi på landssangerstevne i Molde. Gleder meg kjempemasse til det!:)

Utenfor her er det snø igjen, men du verden så fort det smelter hvis sola skinner! Sola tar utrolig godt her vi bor!:) Gleder meg kjempemasse til våren!:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar