fredag 24. april 2015

JEG HÅPER VIRKELIG IKKE AT DET DAMEMENNESKET SOM DUMPET TO SØTE SMÅ KATTUNGER HAR BARN!

Lørdag 02.11.2014 leste jeg denne nyhetsartikkelen på TV2.no:
http://www.tv2.no/2014/11/02/nyheter/6187503

Når jeg leser slike nyheter får jeg vondt langt inn i sjelen, tårene mine triller og jeg blir kjempesint :( Jeg finner ingen unnskyldning når voksne mennesker dumper kattunger på den måten slik denne damen gjorde!

Bare å hive fra seg to små kattunger, for så å kjøre videre beviser at denne damen er totalt blottet for alt som heter empati og samvittighet, og damen må også være totalt følelsesløs og kald som utførte den groteske handlingen som det var å hive fra seg kattungene. Hallo! Det er snakk om kattunger, to levende søte små individer som fortjener all den kjærlighet og omsorg fra mennesker. 

Jeg kommer aldri til å skjønne meg på dyreeiere/katteeiere som er så ondskapsfulle at de utfører slike groteske ugjerninger. Dumping av kattunger er en grotesk ugjerning i mine øyne, og også straffbart i følge Dyrevelferdsloven! I mine øyne er og blir denne damen en ondskapsfull dyremishandler som fortjener å bli straffet.  

Heldigvis og takk og lov var det omsorgsfulle mennesker som tok de livredde kattungene inn. Slike hjertegode og dyrekjære mennesker finnes det mange av :)  Jeg håper for Guds skyld at dette damemennesket ikke har barn! I så fall er ikke dette damemennesket et forbilde for sine barn!   


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar