tirsdag 30. juni 2015

QUALITY HOTEL PANORAMA ET HOTELL HVOR SERVICEN TIL HOTELLGJESTENE STÅR I HØYSETET :) (Sponset innlegg)

27.06 - 28.06.2015 arrangerte vi i KKMN (Katteklubben Midt-Norge) vår årlige internasjonale utstilling. I år ble vår utstilling arrangert i Heimdalshallen i Trondheim. Vi hadde fått en kjempetopp avtale med Quality Hotel Panroama for våre utstillere slik at de kunne få bo der med kattene sine til en kjempebillig pris, og flere av utstillerne jeg snakket med var strålende fornøyde. Flere av dem hadde bestemt seg for å booke seg rom på hotellet neste år :)

Hotellet ligger på Tillerbyen i Trondheim, ca. 7 km sør for Trondheim sentrum. I nærheten har man alt man trenger, kjøpesentre (bl.a. City Syd) og restauranter.

Bussforbindelsen fra Trondheim sentrum til hotellet er kjempebra, for buss nr.46 går hvert kvarter hele dagen frem til kvelden.

Utenfor hotellet er det godt med plass for parkering for hotellgjestene.

Hotellet har 9 fleksible konferanselokaler, og den største salen har kapasitet på inntil 270 personer i kino. Det er et fornuftig alternativ for kurs og konferanser.

Jeg har selv vært på "Januarkonferanse" gjennom Norges Korforbund Sør-Trøndelag på hotellet, og jeg kan med hånden på hjertet si at maken til gjestfrihet og service fra de ansatte på hotellet har jeg aldri opplevd! I pausene på konferansen fikk vi da servert kaffe, te, frukt, kaker, popcorn og softis. Dette er noe hotellet til vanlig gjør til sine konferansegjester :) Den gangen bodde jeg ikke på hotellet, men var der fredagskveld, hele lørdag og søndag. Den gangen fikk jeg kjempelyst til å bo på hotellet, for de jeg kjente som bodde der den helgen sa at det var kjempetopp å bo på hotellet!

Nå fikk jeg endelig sjansen til å bo på hotellet jeg også sammen med kattene mine fra 26.06 - 28.06.2015, og siden utstillingen skulle foregå i Heimdalshallen var det mye snarere for meg å komme meg til hallen lørdag og søndags morgen :)


Inngangspartiet på hotellet sett fra parkeringsplassen.


I resepsjonen på hotellet møter du alltid smilende, blide og kjempepositive resepsjonsmedarbeidere som gjør sitt ytterste for at hotellgjestene skal trives. De møter gjestene med et smil, og som hotellgjest merker du fort at dette hotellet føler du deg hjertelig velkommen som gjest :)  Dersom en hotellgjest får et problem gjør de alt for å løse problemet! Man merker at de ansatte trives i jobbene sine :)


Mitt førsteinntrykk da jeg ankom hotellet på fredag var hotellets store og luftige lobby med en innbydende, avslappede og harmonisk atmosfære. Jeg kan med hånden på hjertet si at lobbyen har en kjempekoselig og trivelig atmosfære, noe som gjør at man får lyst til å være i lobbyen under oppholdet :)


Noe av det som gjør atomsfæren så kjempekoselig i lobbyen er denne peisen som står der. Når den blir tent er det bare så kjempekoselig å sitte i lobbyen og slappe av med en kopp kaffe, et ukeblad, håndarbeid eller en god bok :)


I lobbyen er det små sofakroker hvor man kan sette seg ned med en god bok, et ukeblad eller et håndarbeid. Opp i 2.etg er det også sofakroker hvor man kan sitte og kose seg :)


Inngangen til restauranten og frokostsalen sett fra lobbyen.


Hotellet har også en kjempekoselig pub som gir en harmonisk og avslappet atmosfære :) Der kan man faktisk også sette seg ned med en kopp kaffe og en god bok hvis man vil slappe av.


Bildet tatt i Restaurant Müller som også er frokostsalen.


Ute har hotellet en kjempekoselig uteplass hvor det er koselig å sitte når været innbyr til det. Lørdagskveld 27.06.2015 var vi noen utstillere som satt ute, pratet og koste oss :)


På rommet der jeg lå var det teppegulv, noe jeg personlig synes er kjempegodt siden jeg fort fryser. Det jeg la merke til, var at det var skinnende rent på hotellrommet! Som hotellgjest virket det som om de tar rengjøringen av hotellrommene alvorlig. Noen gjester kan nok finne på å klage på små bagateller, og noen gjester kan klage på renholdet under hotellsengen. Jeg ha selv bodd på hotell hvor det ikke har vært rengjort under senga. Hotellet hadde jammen gjort noe kreativt for å forsikre oss hotellgjester at de passet på å rengjøre under sengene, og her er det jeg fant da jeg mistet ned noe på gulvet :) Sovnet trygt den kvelden siden det ikke var noen monstre der :)


Jeg synes personlig interiøret på badet på hotellrommet var kjempelekkert :)


Dusjkabinettet var stort og romslig :)


Rommene på hotellet var lune og kjempefine :)


Bildet tatt på hotellrommet hvor jeg bodde :)


Hva er vel bedre når man bor på hotell enn en kjempegod hotellfrokost? Det var masse kjempegod mat som ble servert til frokost, og alt for en hver smak :)


Maten under frokosten var anrettet på en delikat og fristende måte :)


På frokostbuffeen serverte de også frukt for de som ville ha, og jeg elsker å begynne dagen med frukt :)


Frokostbuffeen på hotellet :)


Den kjempegode frokostbuffeen som ble servert på hotellet :)


Quality Hotel Panorama holder høy og kjempegod standard for å beholde sine gjester. Jeg mener med hånden på hjertet at hotellet er et av de beste hotellene jeg har bodd på! Selv om hotellet er noen år gammelt, har de passet på å vedlikeholde hotellet. 

Med hånden på hjertet vil jeg anbefale Quality Hotel Panorama til dere som skal reise til Trondheim, og som ønsker å bo på hotell! Jeg kan love at dere ikke kommer til å angre.

Hvis dere skal ha et arrangement gir gjerne gjerne Quality Hotel Panorama et kjempegunstig pristilbud for dere.

Jeg vil takke Quality Hotel Panorama for at jeg fikk lov å bo på hotellet i 26 - 28.06.2015 :) Det setter jeg kjempestor pris på!

Takk for den kjempeflotte servicen, smilende og hyggelige ansatte på hotellet og for at vi hotellgjestene føler seg hjertelig velkommen på hotellet :)Jeg anbefaler alle til å besøke hjemmesiden til Quality Hotell Panorama her:  https://www.nordicchoicehotels.no/quality/quality-hotel-panorama/
(Sponset innlegg)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar