onsdag 1. juli 2015

BILDER FRA KKMN SIN KATTEUTSTILLING I HEIMDALSHALLEN 27.06 - 28.06.2015 :)

27.06 - 28.06.2015 arrangerte vi i katteklubben hvor jeg er med (Katteklubben Midt-Norge/KKMN) vår årlige internasjonale katteutstilling i Heimdalshallen :) Jeg hadde med meg Nadina, Dixie og Elvis på utstillingen :) Her slapper Nadina av i utstillingsburet :)


Godpusejenta Nadina i utstillingsburet :)


Planen min var å ha alle 3 kattene mine i hvert sitt enkeltbur, men Dixie satt og lokket på Elvis, og Elvis ville inn i buret til Dixie. Dermed fikk Elvis lov til å komme inn i utstillingsburet til Dixie, og det skal jeg hilse å si ble populært :)


Godpusejenta Dixie og godpusegutten Elvis i utstillingsburet :)


Elvis var så nysgjerrig at han satt og fulgte med på alt som foregikk, og han lekte og tøyset rundt i utstillingsburet :)


Meg selv med Elvis før han skulle opp til sin grunnbedømmelse. Lørdag 27.06.2015 ble ABY o bedømt av dommer Hanne Sofie Sneum. Fotograf: Soflrid Jensen


Elvis på dommerbordet til sin grunnbedømmelse hos dommer Hanne Sofie. Et godt råd når kattunger er på utstilling for første gang, er å ta med et lite pledd for å ha på bordet, slik at de kjenner lukten sin.
Elvis på dommerbordet til grunnbedømmelse :) Fotograf: Solfrid JensenElvis fikk kjempebra bedømmelse, og lørdag 27.06.2015 fikk han Ex 1 :) Dommerens totalinntrykk var: "En frekk liten banditt" :) Fotograf: Marit ÅseggLørdag 27.06.2015 var det dommer Olga Komissarova som bedømte de viltfargede abyssinerne. Nadina fikk kjempefin bedømmelse, og hun fikk sitt HP (hederspris) :) Fotograf: Marit ÅseggNadina til sin grunnbedømmelse :) Fotograf: Marit ÅseggNadina fikk kjempefin bedømmelse, og lørdag 27.06.2015 fikk Nadina sitt HP (hederspris) :) Fotograf: Marit Åsegg


Meg selv med Dixie før hennes grunnbedømmelse lørdag 27.06.2015. Fotograf: Marit ÅseggDixie på dommerbordet til sin grunnbedømmelse, og Dixie fikk kjempefin bedømmelse :) Fotograf: Marit ÅseggDixie og niesen til Dixie (Ingave's Shakira) konkurrerte om samme cert. Det var Shakira som fikk sitt cert, og hun ble også BIV (best i variant ) :) Dixie ble Ex 2 :) Fotograf Marit ÅseggSøndag 28.06.2015 var det Charles Spijker som bedømte de viltfargede abyssinerne :)


Siden jeg var fremme med Elvis til hans grunnbedømmelse, rakk jeg ikke fotografere Nadina under hennes grunnbedømmelse, men hun oppførte seg fint til oppdretteren som presenterte henne :)


Nadina fikk kjempefin bedømmelse, og hun fikk sitt HP (hederspris) :)


Dixie til sin grunnbedømmelse hos dommer Charles Spijker :)


Dixie på dommerbordet til sin grunnbedømmelse :)


Dixie fikk kjempebra bedømmelse, og søndag 28.06.2015 ble hun Ex 1, og fikk sitt 2. CACS-cert. I tillegg ble hun BIV (best i rase i sin farge) :)


Oppdretteren til Nadina med Dixie under nominasjonen til panelet :)


Oppdretteren til Nadina med Dixie under nominasjonen til panelet :)


Elvis på dommerbordet til sin grunnbedømmelse hos dommer Olga Komissarova søndag 28.06.2015 :)Elvis var kjempeflink under grunnbedømmelsen, og han lekte og herjet på dommerbordet :)Elvis fikk kjempefin bedømmelse av dommeren, og søndag 28.06.2015 ble han Ex 1 :)Den kjempefine HP-sløyfen som Nadina fikk :)Den kjempefine BIV-sløyfen som Dixie fikk da hun ble BIV 28.06.2015 :)Min rasekattvenninne som er med i samme katteklubb som meg med sin kjempefine ragdollhunnkatt Miss Kitty :)En kjempestolt maine coon oppdretter med avkommet sitt (Nico) sammen med Nico sin eier og hennes sønn :) Nico ble BIV og NOM (dommerens beste maine coon) til panelet :)Ingen katteutstilling uten lotteri og tombola. Her er det Anne Grete og ragdollhunnkatten sin Miss Kitty som passer på tombolaen :) Om det var et salgstriks vet jeg ikke :)


Utstillingsburene jeg hadde til kattene mine under helgas utstilling :) Fotograf: Marit ÅseggHer på denne linken kan dere se en reportasje som TV-Adressa laget i forbindelse med helgas utstilling, og den lille "banditten" som stikker av med mikrofonhylsteret til reporteren helt på slutten av filmen er ingen andre enn lille Elvis:Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar