lørdag 3. mars 2007

AVSLAPPEDE KATTER:)

Aros slapper av i sengen....Zzzzzz


Corvette sammenkrøllet som en pelsball:)Svartfot avslappet på pleddet sitt i senga:)


Måtte bare ta fram fotoapparatet i formiddag. Aros, Svartoft og Corvette lå sammen i dobbeltsenga vår og sov, og Topsy lå og koste seg på pleddet sitt i stua. Bildene vitner om avlsappede katter som ikke lot seg forstyrre av fotografen. De hadde hver sin avslappede liggemåte der de lå og sov. Svartfot lå på siden slik han pleier å gjøre, Corvette lå sammenkrøllet som en pelsball og Aros på siden, og halen hans hadde en morsom fasong der han lå.

Nå har Corvette funnet sin plass etter Topsy, fordi nå knurrer hun ikke mer mot henne. Når Topsy slapper av på pleddet sitt, kommer Corvette bort til Topsy og snuser eller slikker henne litt på ryggen:) Corvette har respekt for Topsy og Svartfot, men for Aros???? Jo, da hun har da respekt for ham også, men han får gjennomgå noe mer enn de to andre. Særlig å fange halen til Aros er kjempegøy:)Corvette er jammen lik Topsy for å få oss våkne om morgenen. Da kommer hun inn på soverommet, dytter med snuten sin i hakene våre, maler høyt, og dytter oss i armen. Akkurat det samme gjør Topsy også. Corvette har også lyd på malingen sin. Bare vi klør og klapper henne går motoren for fullt. Snakk om kosepus!:)

I dag var forresten Topsy oppe på tørketrommelen på vaskerommet for første gang siden hun ble syk. Hun hoppet elegant ned på gulvet igjen.I tillegg var både Aros og Topsy oppe på klesskapet på soverommet for å undersøke der oppe. Hmmm.... Begynner å likne på Tosy igjen:) Det er så herlig at hun begynner å bli aktiv igjen! Tror også at det var en lettelse å få tatt stingene til veterinæren i går:) Litt hemmet blir hun med "skjermen" på seg, men ikke mer enn at hun greier å komme seg dit hun vil som for eksempel oppe på kjøkkenskap, klesskapene på soverommet og på tørketrommelen på vakserommet.

Hva som går av Svartfot for tiden vet jeg jammen ikke.... Han og Aros var helt i 100 i går kveld. Det begynte med at Svartfot lå på lur og tittet på Aros, og dermed var leken i gang. Huspusen kastet seg over Aros for å ta ham, og sprang på soverommet for å gjemme seg. Så lå Aros på lur, og ventet på at Svartfot skulle komme forbi, for så å kaste seg over ham. De holdt på i hvert fall en halvtime og tøyset med hverandre. Akkurat det samme skjedde mens jeg stod i dusjen i dag tidlig. Svartfot er bare ikke til å kjenne igjen når det gjelder tilnærmingen til abyssinertrioen vår.
Han også går ofte bort til Topsy for å snuse på henne, og det virker for meg at han kjenner igjen henne.

Jeg er bare så glad for at tilvenningsprosessen med Aros, Topsy, Svartfot og Corvette har gått så knirkefritt, og mye bedre enn hva jeg turte å håpe på:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar