mandag 19. mars 2007

VÅR I LUFTEN FOR TOFOTINGER OG FIRFOTINGER:)

Topsy følger med hva som skjer. Da er det best å sitte på TV'n.

Aros slapper av på tørketrommelen.


Hva er dette? Hmm..... Dette må jeg undersøke nærmere!Best jeg tar en prøvesmak også!Kanskje det er det nye lekestativet mitt?Vi har hatt litt over en uke med nydelig vårvær her Trøndelag, med sol, og skikkelig påskestemning! Det er så nydelig når man hører at snøen smelter utenfor husveggene, på veiene og marken. Det å høre fuglene kvitre, og dagene blir lysere og lengre er bare så utrolig fantastisk! Jeg elsker våren!!:) I går fikk vi en god del snø igjen, men den har smeltet i løpet av dagen, for det har vært mildt!

Vår er det også for kattene, og i hvert fall for Aros.... Han har masse hormoner som spretter og hopper i ham for tiden, og det er Corvette som får gjengjelde for hans vårkåthet.... I går begynte han med at han skulle prøve å pare seg med Corvette..... Hun lå og slappet av i øverste elfakurv, og Aros hoppet opp, stilte seg i paringsposisjon, og forsøkte virkelig å pare seg. Da skal jeg hilse å si lille Nordlandstrompeten vår ga lyd i fra seg! Aros fikk streng beskjed om å holde opp med det der tullet! Etter på var de vel forlikt igjen. Aros slikket Corvette, og var så god med henne. Han prøver seg ikke med å pare Topsy, men det er fordi Topsy går på p-piller, og utsonder at hun er klar. Tror nok vi må begynne å gi Corvette p-piller en liten stund fra neste måned. Vi vet jo aldri når hun kan finne på å få løpetid! Syns det blir feil av oss hvis hun skal få kattunger når hun selv er kattunge.

Vi har jo tenkt på å kjøpe oss et klatrestativ til kattene, men jeg tror vi kanskje ikke trenger det akkurat nå.... På en veggen på vaskerommet har vi stående en kommode, så elfakurver, og til slutt tørketrommel. I taket henger det noen rader med tørkesnorer som vi kan henge klærne våre opp på. Favorittstedet til Aros og Corvette er i øverste elfakurv. De har funnet ut at det ikke er noe problem å komme seg over til tørketrommelen. Ikke nok med det. Det har begge oppdaget at snorene i taket er kjempemorsomme å leke med. Corvette stod på to i går kveld, og lekte med snorene i taket. Hun var så ivrig der hun stod at hun nesten glemte å holde balansen.

Men i dag gjorde Aros et B-moment.... Halvard hadde hengt langbuksen sin til tørk mellom to av snorene i taket, og Aros hopper elegant fra øverste kurv i elfakurven og over på langbuksen til Halvard. Det Aros ikke hadde tenkt på, var at langbuksen slett ikke var festet med noen klesklyper.... Resultat: Aros og buksen gikk i gulvet..... og Aros bort vekk...:) For et syn!:)

Topsy er i kjempefin form!:) Hun spiser som en hest for tiden, og er i kjempekosete humør!:) Dette er Topsyjenta vår det!:) Herlig:) Sist gang vi veide henne for litt over en uke siden veide hun 2,5 kg, og i går kveld veide hun 2,6 kg!:) Aros veide 3,4 kg da vi veide ham i går. Vi skulle prøve å veie Corvette også, men den jenta hadde slett ikke tid til å stå i ro på vektskåla nei! Hun skulle leke hun:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar