søndag 25. mars 2007

NYTT OM KATTENE!:)

Best å passe på at Corvette ikke stikker av:)


Topsy og Corvette slapper av:)

Aros bades før utstilling.... Morsomt? Vel... Ikke helt....

Husverten vår sin hund, Baktus og Topsy på stua vår:)


Aros og Baktus:)


"Bare pass deg, Baktus! Jeg er mindre, og sterkere enn deg!"Solen skinner, fuglene kvitrer, og det er vår i luften:) Herlig:) I dag fikk Svartfot komme ut i bånd. Han var litt uttrygg til å begynne med, men etter hvert stod han og snuste inn alle inntrykkene av lukter utenfor husveggen. Han var ikke sen om å få gå inn etter turen ute i båndet. Svartfot er utrolig tålmodig! På fredag kveld hadde jeg redaksjonen i kattebladet i klubben på besøk. Hun ene har sagt seg villig til å ta Svartfot frem til dommeren på utstillingen neste helg, og hun prøvde å løfte ham opp. Svartfot gjorde heller ikke denne gangen noe tegn til å ville ned, eller å klore. Han var så rolig, og aksepterte at Silje løftet ham opp. Han gjorde ikke tegn til å bite eller klore når Silje klødde ham på magen. Håper at det vil gå bra med Svartfot på utstillingen. Han har jo aldri vært med på noe sånt, men han kan finne på å være den beste av trioen som skal på utstillingen neste helg!:)Nå har han overrasket så mange ganger etter vi flyttet inn hit, samt etter vi fikk Corvette!

For Aros er det jammen en ny vår. Han er skikkelig vårkåt den gutten. Hormonene spretter i den kattekroppen, og det er Corvette som får gjennomgå for Aros hormoner...:) Corvette vet å si fra, og takk for det!

Nå har jeg ikke bare Topsy i fotenden min om natten, men også Corvette. Topsy og Corvette ligger og maler så lykkelig når de kommer opp i sengen for å legge seg, samt at Aros vil ligge på hodeputen. Det er skikkelig avslappende og beroligende å sovne til kattemaling!

Husverten vår har en liten hund, en dachs. Han er født i november 2006, og heter Baktus. Den hunden er en hund etter kattene. Vi har gjort noen forsøk på å la ham få møte abyssinertrioen, og etter de møtene vil han inn hver gang han ser enten meg eller Halvard. Da er han så glad, og logrer lykkelig. Han går frimodig bort til matfatet til kattene, og spiser av tørrfóret deres. Tilbake står tre sjokkerte abyssinere og ser på den frimodige gjesten. Baktus vil leke med kattene, men Corvette løfter bestemt labben, og knurrer som en løve når han blir litt for vil. Topsy er den tøffeste, for hun vil gjerne stå snute til snute med Baktus, mens Aros avventer situasjonen til Topsy har undersøkt om Baktus er farlig. En kveld fikk Svartfot møte Baktus. Da skal jeg hilse å si at han freste og krummet rygg. Baktus la seg langflat ned, og underkastet seg. Svartfot skulle beskytte huset for inntrengere ja! Tror vi skal la være at Svartfot og Baktus skal få treffes face to face...

På fredag fikk jeg hjelp fra ei i redaksjonen i kattebladet med å bade Aros. Halvard var ikke hjemme i Trondheim, fordi han var i Grong. Aros er litt for tung for meg slik at jeg kan bade ham alene. Jeg kjenner jeg får vondt når jeg løfter noe etter operasjonen. Derfor var det veldig godt å få hjelp til badingen. Skulle tro at Aros ikke hadde gjort annet i sitt liv enn å bade!:) Han var jo så rolig når vi badet ham, eller kanskje han var sjokkskadet...:)

Kvartetten er kjempegode venner, og de koser seg sammen og har selskap i hverandre om dagene! Etter at Topsy er blitt friskere, har hun også begynt å leke mere med Corvette. Topsy har begynt å hoppe opp på høye skap og hyller igjen, og det er den gode gamle lille Topsyjenta vår med godt humør, og halen rett i været hele tiden!

Ved måltidene er det litt av et sirkus. Bare vi åpner kjøleskapsdøra har vi et kvartett-tog etter oss i stor iver etter fisk! I følge kvartetten er vi litt for treg med å gi ut maten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar