tirsdag 10. juli 2007

BILDER AV CORVETTE SIN KJEMPERARE LIGGEMÅTE + LITT OPPDATERING!


Hørt snakk om slakt før???


I denne stillingen sovnet Corvette på sofaen i går ettermiddag...


En jødisk abyssiner? Nei, bare Topsy med et lokk laget av elfenbein:)


Det nærmer seg utstillingshelg med stormskritt, og jeg gleder meg kjempemasse. Klart det blir en slitsom helg, og masse kjøring, men det er litt av ferien vår i år dette, og bare det å komme seg til Bodø er jo ikke hverdagskost for oss. Gleder meg kjempemasse til å treffe Anna og Micke igjen, og se datteren til Anna, og ikke minst treffe Hilde (oppdretteren til Corvette). Har bare snakket med henne på telefon, men hun virker kjempehyggelig bare det jeg har snakket med henne.

Silje som sitter i redaksjonen sammen meg, skal passe Topsy og Svartfot. Det blir mye bedre for dem å være hos henne, enn å være på kennel.

Natt til i går skjedde det noe hos oss. På soverommet har vi vindu som ikke er så veldig langt over bakkenivå, og vi har en bred vinduskarm. Vi har på lås foran vinduene slik at kattene ikke skal komme seg ut gjennom vinduet, samt vi har myggnetting som vi setter på fremfor vinduskarmen. Den er 100% sikret, slik at kattene ikke får til å åpne den. Samt de får heller ikke til å klore hull på nettingen, for den er kjempesterk. Halvard måtte opp kl.04.00, og da snek Svartfot seg inn på soverommet, for å ligge i sengen vår. Etter litt sovnet vi igjen, og våkner med at Svartfot sitter og knurrer som en løve, og vi hører også fresing. Halvard står opp, og oppdager at i vinduskarmen bak nettingen sitter naboens katt, og han vil prøve å ta Svartfot som sitter på innsiden av nettingen. På siden av sengen til Halvard har han en kommode som går kant i kant med vinduskarmen. Der satt Svartfot. Svartfot skulle beskytte huset sitt han, og han var sint på den inntrengeren som att på til sitter inne i vinduskarmen i et forsøk på å komme inn. Godt det var netting i mellom Svartfot og nabokatten....

Vi trener og trener med Aros i å holde ham i utstillingsposisjon, og han vet så godt at at får premie etter vi har trent. Dette skal jo hjelpe på sikt da. Når Halvard er ute å går tur med Aros, så tar han også å løfter Aros opp i utstillingsposisjon, for da er Aros ute med masse inntrykk, lukter og lyder. Han må lære seg til at det er vi som bestemmer over ham, og her er flink her hjemme. Vi kommer også til å ta med båndet og selen hans slik at vi kan ta ham ut av buret, og la han få gå litt på gulvet for å bli vant til stedet. Aros er jo flink på dommerbordet, så dette er snakk om trening, og til at han skal forstå at her er det vi tofotinger som bestmmer.


I går kveld hadde vi med Topsy på besøk til min mor, og Topsy var kjempeflink å kjøre bil. Ingen ulykker i buret skjedde! Det er så viktig at Topsy blir kjent med bilkjøring igjen, og ikke forbinder bilkjøring med dyrlegebesøk. Det er jo det som skjedde siden desember - mars. Topsy slo seg til ro hos min mor hun:) Halen rett i været, og lykkelig over å få bli med oss bort på besøk der bare hun fikk oppmerksmheten helt alene uten å dele den med tre andre:)

Vi kommer til å trene henne mere med turer på besøk til min mor, for Topsy har godt ut av det.

Det er regn igjen nå, og da blir det ikke så masse turer med Aros. Den gutten er jammen evig optimist! Ikke mye Ludvig å spore hos ham nei.... Åpner vi døra til vindfanget, så piler han ut, og stiller seg foran ytterdøren for å få komme ut, og vi bærer ham inn. Neste gang vi går ut i vindfanget skjer det samme igjen... Aros piler ut i håp om at noen skal finne frem selen og båndet hans. De lærer fort ja!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar