fredag 20. juli 2007

AROS I SVERIGE, OG KATTENE HER HJEMME:)

Aros ute i luftegården hos Anna og Micke. (Foto: Anne Kalström)


Aros ute i luftegården hos Anna og Micke(Foto: Anna Kalström)


Har fått oppdatering at Aros har det bare bra i Umeå, og han ser ut til å trives godt:) I tillegg har han kommet godt over ens med de to kastratene Bamse og Kerri. Har fått fortalt fra Anna og Micke at en kveld yppet han seg overfor Kerri og Bamse. Han fikk flaskekost hale, og takk og lov at ikke Bamse og Kerri var i stridshumør da, for da kunne det ha gått galt med lilleguten min! De to kastratene har jo mer erfaring og tyngde...

Aros får gå inn og ut av kattegården til Anna og Micke som han selv vil, og han storkoser seg ute i kattegården:) I tillegg har Aros timesvis med kjærlighetsariekonserter om kvelden før tobente og firbente går til ro, og det er ikke snakk om å sove før den konserten er ferdig nei...:)

Tita løper ennå ikke, men i dag skulle Anna til veterinæren for å prate med han om evt. hormonhjelp til Tita. Hun har jo hatt løpetiden så ustabilt i vår, så Anna håpet på et svar hva det kan skyldes.

Her hjemme går det bra med Svartfot, Topsy og Corvette. De merker at Aros er borte, for de går og leter etter ham, og det er jo positivt! Småjentene (Topsy og Corvette) er så utrolig kosete for tiden. Vi må jammen sette av god tid til kos og kvalitetstid til dem:) Sitter vi på WC så kommer enten Topsy eller Corvette og hopper opp i fanget, for det er en perfekt plass å få kos. Da må vi pent sitte i ro:)

Topsy er blitt mye bedre i pelsen etter at Silje badet henne forrige helg:) Jeg har kjøpt en gummibørste med litt lengre tagger på som får vekk mer av den lange pelsen hennes. Jeg merker forskjell siden jeg startet å børste henne med denne børsten på tirsdag. Den får av masse pels. Nå har jo Topsy en åpen pelstype, så vi må jobbe godt med pelsen hennes.

I går kveld skjedde det noe komisk. Vi har en stang med ei fjær på som leke til kattene. Den lå ned i utstillingskofferten, og den fant selvfølgelig Corvette, og jeg lekte litt med henne med den. Etter en stund la jeg den bort. La den i øverste hylle i bokreolen, men jammen fant Corvette ut hvor jeg hadde lagt den. Hun greide å komme seg inn i hylla under der leken lå, og fikk fisket ut leken sin!

Svartfot prøver alt han kan å ta oppgaven sin som lekekamerat alvorlig, og hver morgen så har Corvette og Svartfot seg en lekeøkt på stua:) Svartfot ligger på lur, og løper etter Corvette og omvendt. De kan holde på i 10 - 15 minutter før Svartfot må gi seg. Å holde tritt med en abyssiner for en huskatt er jammen ikke enkelt...:)

Påmeldingen til utstillingen i Luleå ble sendt på mandag:) Jeg gleder meg kjempemasse til utstillingen:) Dette blir jo vår første tur med kattene på utstilling til Svergie. På lørdag 08.09.07 skal det vær aby- & somalispesial på utstillingen, og derfor tar vi med Topsy bare så vi kan vise fram henne også. Topsy har litt for lang pels til å komme langt på utstilling, men vitsen med denne aby- & somalispesial er å vise frem kattene, og derfor får Topsy bli med. Skulle hun nå være heldig å få sine to CACIB-cert, så er hun IC. Aller først gjenstår pelsstell med Topsy:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar