onsdag 4. juli 2007

OPPDATERING JULI MÅNED!:)

Det er blitt juli måned, sommeren er her, og det nærmer seg utstilling med raske skritt i Bodø. Jeg gleder meg enormt:) Syns det er helt rart at Aros kan bli Champion på den utstillingen. Han blir 11 måneder søndag 15.07.07 (den siste dagen utstillingsdagen i Bodø). Vi jobber hardt med Aros slik at han ikke skal bruke 100 labber når vi holder ham i utstillingsposisjon, og han vet han blir belønnet med greenies:) Etter treningsøkten hopper han rett opp på kjøleskapet, og venter på godbitene. Når vi går tur med Aros, gjør vi akkurat det samme. Vi løfter ham opp, og holder ham i utstillingsposisjon. Ute er det masse inntrykk, akkurat som på en utstilling, og Aros har vært utrolig flink. Ellers har Aros utviklet en flott sangstemme.... Han går og synger etter Corvette, og snakker og snakker. Ikke bare med Corvette, men han snakker til oss også:)

Det er litt av et syn nå Halvard går tur med Aros, for plutselig kan Aros begynne å løpe i viltre byks bort gjennom veien, og ut i en busk, og da gjelder det å være våken ja...:) Aros er jo bare så lykkelig når han får komme ut i båndet. Han vimser hit og dit, og er så ivrig etter å spraye på hver en busk. Ikke rart at nabolagets katter sitter i buskene om kvelden når vi er kommet inn. De lurer vel på hvem denne lille yplingen og nykommeren er som utvider teritoriumet sitt dag for dag. Aros har fått seg et stort område nå:)

Topsy har begynt å komme seg opp i høyden igjen:) Dette har plutselig skjedd de siste dagene:) En stund etter hun fikk kattungene i fjor så sluttet hun å hoppe opp for å legge seg over lysarmaturet på badet der vi boddde. Det var jo da hun begynte å bli syk. I det siste har hun tittet opp på skapet ved vasken på badet, og jo da.... Forleden dag så greide hun å hoppe opp på skapet ved vasken på badet. Der lå Topsymor og koste seg som den dronningen. Hun er nå godpusen vår den jenta der:) Og du verden så glad i å få kos:) Høydepunktet på dagen til Topsy er om kveldene når vi setter oss ned, for da er hun den første som kommer opp i fanget vårt:)Vi holder nå på å få av henne litt løspels. Etter hun ble syk i desember har hun ikke fått skikkelig pelsstell, men nå så får vi vekk masse løspels, og glansen i pelsen til Topsy har kommet tilbake igjen nå:) Hun har en åpen pelstype, men den begynner å bli fin nå ja:)

Corvette er jammen meg blitt nesten like stor som Topsy nå, og det er ikke mye som skiller de to. Corvette holder på med sin personlighetsforandring fra en rabiat kattunge til en verdig voksen dame:) Hun er også utrolig kosete, og elsker å få kos av oss. Dersom vi sitter ved PC'n så kommer Corvette og legger seg tett intill datamaskinen, og aller helst ligge oppå tastaturet hvis det er mulig. Litte vanskelig å skrive da. Går ikke det, så vil hun ligge i fanget. Da maler hun høyt og lykkelig:) Corvette nøler heller ikke med å komme for å få kos når vi setter oss i sofaen og slapper av. Godt vi er to som kan ta oss av kosen med kattene.

Svartfot er nå også utrolig skjønn!!:) Han har fått det med å ligge mellom oss i senga om natten, men det er litt varmt nå å ha den 5,5 kg klumpen på føttene sine om natten nå når det er så varmt. Phu!! Det er meg han velger å ligge på, fordi jeg ligger på ryggen om natten. Han er blitt så kosete, og en skikkelig sosial katt. Om ettermiddagene og kveldene vil han ligge på pleddet i sofaen i nærheten av oss. Han vil ha oversikt over hvor abytrioen er til hver tid, og er ikke de i nærheten, går han på leting etter dem:) Godt at onkel Svartfot passer de yngste. Vi har ham ikke ute nå, fordi han blir så stresset av det. Han har blitt en helt annen katt enn den han var når han var utekatt, og nå er han blitt mye mer selvsikker, og sosial enn hva han var. Det er eneste Svartfot som får komme på soverommet vårt. Aros holder vi unna der, fordi han kan finne på å spraye på soverommet vårt, og et rom som er fritt for spraying vil vi ha. Vi har heller ikke kattene på arbeidsrommet vårt, fordi der har vi PC-ene våre, og kattehår legger seg så fort i maskinene. Nå sitter jeg på stua, og skriver på bærbar PC'n, fordi det er alt for varmt å sitte på arbeidsrommet å jobbe. Det hender at Aros sniker seg fortere enn lynet inn på soverommet, men vi tar ham ut derfra så fort som mulig.

Jeg er så utrolig glad i den kvartetten vi har her hjemme:) Hver og en er så utrolig herlige, og har herlige personligheter. Vi vet hva hver enkelt av dem vil for noe, og har behov for:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar