torsdag 16. august 2007

BURSDAGSPUSEN AROS 1 ÅR 15.08.2007!:)

Bursdagsbarnet Aros ett år!:)


Topsy slapper av og koser seg på kjøleskapet:)


Radarparet Corvette og Aros:)


Aros ligger fredelig på puffen og sover, så kommer Svartfot og hopper opp på puffen til ham.


Biter ham i nakkeskinnet.


Og drar Aros med seg på gulvet der han fortsetter sitt forsøk på paring:) Aros gjør ingen motstand!


Ettårsdaen til Aros ble feiret i går kveld med en fiskekake, og en stor porsjon med sei!:) Aros var glad og fornøyd han:) De andre satte også stor pris på bursdagsmåltidet!:) Tenk nå er Aros ett år!:) Fikk sms fra Anna som er eier av Tita, og nå viste Tita tydelig tegn på at hun var drektig!:) Hun hadde rosa patter, og da går det mot kattunger i Umeå:) Artig!:) Må si jeg er like spent som Anna jeg. Syns det er helt rart å tenke på at Aros skal bli pappa! Akkurat nå holder jeg på å få i orden forskjellige papirer etc. Har jo fått en forespørsel til på paringslån av Aros. Ei finsk dame kommer mest sannsynlig til Trondheim med hunnkatten sin for paring. Nå er alt klart fra vår side. Både Topsy og Aros ble øyenlyst for PRA i går uten tegn til anmerkning, og helseattesten til Aros i boks. De har strengere regler i Finnland, for hannkattens attester skal inn i dataprogrammet for avl der borte. Synes det er bra de er strenge!

Ellers trenger ikke Halvard og jeg TV her...:) He, he, he:) Vi har stor underholning i Svartfot for tiden. Han leker med Aros og Corvette, og driver med homofili... I hvert fall kan det set ut som om det er det:) I går kveld lå Aros helt fredelig og sov på puffen. Svartfot lå og fulgte med ham. Så hoppet Svartfot opp på puffen til Aros, stilte seg over ham i paringsposisjon og så begynte Svartfot å bite Aros i nakkeskinnet. Aros gjorde ingen protester i det hele tatt. Svartfot dro så Aros med seg i nakkeskinnet ned fra puffen og ned på gulvet, og dro ham bortover gulvet. Aros var fremdeles helt rolig og stille. I det Svartfot slapp taket piler Aros vekk inn på badet. Denne leken eller markeringen fra Svartfot sin side har pågått en stund nå, og det skjer flere ganger daglig. Det er litt av et syn når Svartfot drar Aros i nakkeskinnet. Aros er jo 4,3 kg, og ikke akkurat liten og lett lengre... Svartfot prøver seg med Corvette også, men ikke så hardt til henne. Han skjønner at hun er mindre enn Aros. Men Corvette vet jammen å si fra når hun ikke vil. Hun tar ingen ting for å løfte labben mot Svartfot. Nå har jo Svartfot og Aros alltid hatt et spesielt vennskap. Kanskje bedre vennskap enn Topsy og Svartfot.

Corvette og Topsy er også blitt bedre venner etter at Aros var i Sverige. De kan leke og jage hverandre i leiligheten vår. Radarparet i huset her er nå Corvette og Aros da!:)

Vi planlegger nå å bygge en kattegård utenfor her. Halvard har tegnet opp mål og så cirka hvordan vi vil ha det, men skal forhøre seg litt om material for å få bygget det.

Ellers er Aros så utrolig lykkelig når han får komme ut å gå tur med Halvard!:) Han er blitt mye tøffere og sikrere enn før han reiste til Sverige for paring. Hele katten har forandret seg, og han jammen gått gjennom en personlighetsforandring. Halvard og Aros kan gå et godt stykke bort gjennom veien her, og Aros skjønner når Halvard strammer båndet slik at han ikke skal gå lengre. Da kommer han tilbake til Halvard. Aros har et stort område utenfor her som er hans sprayeplasser, og det er gjerne de samme plassene han sprayer på også.

Inne har også Aros blitt MYE roligere, og han er ikke så stressa som tidligere. Tydelig han har fått det han lengtet etter...:) Likevel er han evig optimist om en ny løpetid på Corvette:) Jo lenger det drøyer før Corvette får løpetiden sin jo bedre er det egentlig. Det beste hadde vært at hun hadde fått løpetid etter utstillingen i Sverige i september, for da er hun over ett år når hun får sitt første kull! Likevel tenker vi å pare Aros og Corvette når løpetiden hennes kommer nå.

Vi går en spennende høst i møte ja!:) Det er det ingen tvil om!

1 kommentar:

  1. Veldig artige bilder!
    Så Aros har nettopp hatt bursdag han også. Enda en løve. :)

    SvarSlett