søndag 5. august 2007

AROS HJEMME FRA SIN KJÆRLIGHETSFERIE I UMEÅ:)Topsy koser seg på bærbar PC'n:)Topsy og Corvette koser seg i fanget til matfar:)Aros ute i kattegåren hos Anna og Micke i Umeå:) Foto: Anna Kalström


I går kveld kom Aros hjem fra sin kjærlighetsferie i Umeå, og den gutten har hatt det bra ja:)Han har fått skikkelige bollkinn, og ser ut til å ha funnet seg selv etter sin kjærlighetsferie:) Nå krysser vi fingre og tær for at Tita har tatt seg, og at det kommer søte små kattunger:) Til og med har Aros lært Tita, Bamse og Kerri å spise fisk:) Det er ikke verst:) I følge Anna var Aros og Bamse kjempegode venner. De lekte sammen, jaget hverandre, og løp omkring:) Aros er jo en katt som vil være venner med alle. Tror ikke jeg har sett ham sint på noen andre katter. Det sier litt om temperamentet hans:)

Corvette og Topsy har blitt gode venner mens Aros har vært borte. De to henger ofte sammen nå. Jeg finner gjerne begge to liggende sammen enten i vinduet på badet eller i sofaen:) Det Topsy gjør, det skal også Corvette gjøre etter på. Det er morsomt at Corvette og Topsy er blitt så gode venner:)

Svartfot er den som starter leken, og da særlig med Corvette. Det vises på hele katten når han har tenkt seg en lekeøkt med lillemor:) Da legger han seg gjerne på lur bak ovnen på stua, og hopper fram når hun kommer forbi, og dermed er leken i full gang. Da er Svartfot som en kattunge igjen:)

Topsy fikk løpetiden sin 30.07.07. Like før vi reiste til Bodø kuttet vi ut p-pillene for å la Topsy få en pause fra dem, og jammen får hun løpetiden sin ca 2 - 3 uker etter den siste tabletten. Var egentlig glad for at Aros ikke var hjemme da, for Topsy var klar som et egg hun:) Nå er Topsy den typen som er veldig kosete til vanlig, men under løpetiden blir hun ennå mer kosete, og da kan hun ta til takke med hva som helst... Flere ganger når Topsy stod i paringsposisjon så kom Corvette hoppende fram, og bet henne i baken. Topsy var like lykkelig og elskovssyk:) Topsy er jo så stille når hun har løpetid. Hun kurrer bare som en due:)

Nå planlegger vi kulle på Corvette, og det mest idielle hadde vært om hun kunne fått løpetiden sin like etter utstillingen i Luleå i september. Da kan hun få kattungene når hun har passert året i november, men om hun skulle bli drektig nå er det ingen fare, for Corvette er faktisk like stor som Topsy nå.

Ellers merket jeg på tirsdag og onsdag at Topsy nøs en del, og virket snufsete. På torsdag var hun litt slappere enn ellers, så jeg ringte til på veterniærkontoret for å forhøre meg. Vi fikk beskjed om å komme med henne. Det viste seg at Topsy hadde en luftveisinfeksjon. Veterniæren satte en antibiotikasprøyte på Topsy, og vi fikk en resept på antibiotika som hun skal ta i 10 dager. Utover kvelden på torsdag kom Topsy seg, og nysingen gikk tilbake.

Halvard reiste til Sverige i går, og møtte Anna og Micke litt nord for Østersund. Han skulle hente Aros med hjem. Halvard kom hjem ca kl.19.15, og det var så herlig å få hjem gullguten sin ja:) Det er ikke å komme bort fra at vi har savnet ham mens han har vært på sin kjærlighetsferie! Den uken vi hadde besøk av Coro de Iddanoa Monteleone så var vi så opptatt med utflukter og konserter etc.

Aros kjente seg igjen med en gang, og gikk med en gang for å sjekke om matfatet stod der de skulle stå. Topsy og Corvette gikk med en gang bort for å snuse på Aros, og begge to kjente ham igjen. Det virket nesten som om de ønsket ham velkommen hjem!:) Nå kjente Aros tydelig lukten av en hunnkatt som nylig hadde løpetid, og prøvde seg på Corvette, men da skal jeg si at han fikk beskjed om å fjerne seg fortere enn flint. Så prøvde han seg på Topsy, men da tok hun labben og klasket til ham. Ja, ja... Ikke noe håp her foreløpig...

Svartfot lå og sov da Aros kom hjem, men når han oppdaget at Aros hadde kommet hjem gikk han rett bort til Aros og snuste på ham, og Svartfot kjente også Aros igjen. Aros og Svartfot stod snute til snute lenge! Vi ser at Aros har hatt det kjempefint på kjærlighetsferien sin hos Anna og Micke:) Han har forandret seg utrolig i fjeset, og fått skikkelig bollekinn noe som er normalt når hannkatter er kjønnsmodne. Han virker roligere også, og ikke fullt så stressa. Klart hannkatter og hunnkatter som blir kjønnsmodne er jo igjennom en prosess de også akkruat slik som oss mennesker.

I dag er det en ung herremann som vil ha kos ja!:) Hver gang vi går forbi ham så lager han en godlyd, og det er som om han snakker med oss. Han maler så høyt og er akkruat den samme kosepusen som før vi reiste til Bodø:) Det er så herlig å ha lillegutt hjemme igjen:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar