lørdag 30. juni 2007

BILDER AV AROS UTE I SELA SI OG LITT OPPDATERING:)

Aros ute i sela si, og han storkoser seg når han går tur:)

Det er godt å spise gress når man er ute og går tur:)


Aros er helt vill etter å gå tur om kveldene! Åpner vi døra til yttergangen, står han på to langs ytterdøren og maler høyt!:)Da kan han ikke komme fort nok ut! Ute er han helt i 100:) Han svinser hit og dit, fanger innsekter, og fanger opp masse inntrykk. Må jo nesten være sprek for å henge med gutten der jo:) I forhold til en hund er han over hodet ikke målbevisst når vi går tur. Først bestemmer han seg å gå dit, for så i neste sekund å snu for å gå tilbake, og for så å snu å gå en helt annen vei:) Her om dagen kom to nabojenter gående. Hun ene hadde rød kjole på seg. Akkurat da Aros ser jenta i den røde kjolen, så blir han kjemperedd. Halen blir som en flaskekost, og han blir stiv av skrekk. Kan jo være noe med fargen han reagerte på også. Har jo lest at dyr reagerer på rødt! Aros vil nesten ikke inn igjen når turen er ferdig, og den tistelbusken han har som sprayeplass, er vel kanskje ikke i live neste vår:) I går kveld da vi gikk tur, kom hunden Baktus som tilhører husverten vår. Aros satte ham skikkelig på plass ved å frese til ham, og Baktus ble litt spak ja. Etterpå var Aros så stolt av seg selv:)

Det går kjempebra med treningen i å holde Aros i utstillingsposisjon! Han får en godbit hver gang vi trener på dette, og han er mye roligere nå, enn tidligere da vi holdt på med dette. Han lar seg holde, og vet at han får en godbit etterpå:) Det er bare det vi må jobbe med Aros med, for ellers er han utrolig flink på utstilling.

Ellers fikk vi vite at de svenske eierne til Tita (Anna og Micke) har meldt seg på utstillingen i Bodø om to uker:) Vi har bestilt campinghytte som vi skal leie sammen den helgen, og det blir kjempekoselig:) Artig at de fikk plass på utstillingen i Bodø de også!:) De tar med seg de tre kattene sine, deriblant Tita som jo Aros skal pares med. Etter utstillingen blir Aros med Tita hjem til Sverige, for å få paringen gjort der hun er trygg. Jeg gleder meg kjempemasse til utstillingen i Bodø!:) Selv om det er fryktelig slitsomt med to lange dager på en utstilling, så er det noe man kommer fort over etter noen dager, og da frister det med ny utstilling nokså fort. Nå er jo ikke vi her oppe i Trøndelag bortskjemt med utstillinger hver helg, dermed begrenser det seg selv med antall utstillinger hver år, og for vår del blir de utstillingene som er her i distriktet, samt i Midt- og Nord- Sverige.

Var ute og gikk en tur med Topsy i sele i sted, også hun syntes det var moro å komme ut. Skulle ikke tro at det er nesten ett år siden sist vi hadde henne ute. Hun gikk så fint med selen på seg:) Tror det var masse inntrykk i luften også for henne, fugler som kvitrer, innsekter i gresset og i luften m.m. Topsy hadde halen rett til værs når vi gikk tur:) Skal ta Aros ut litt senere i kveld. Da vi kom inn var huspusen Svartfot veldig nysgjerrig ja.... Han snuste og snuste, og var veldig ivrig på hva det luktet av Topsy.

Ellers har Aros og Svartfot en vennskapelig rivalisering nå om dagene, og det er ikke rart nå som Aros er blitt kjønnsmoden. Da må Svartfot sette ham litt på plass. Vi ser det på Svartfot når han har noe i tankene, for da legger han seg i "ventestilling" til Aros kommer forbi, og vips så hopper han på Aros, og står akkurat som om han skal pare seg. Til slutt legger Aros seg ned på siden, og på en måte underkaster seg, og det kan tyde på at Svartfot er sjefen av de to!:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar