torsdag 15. januar 2009

DIVERSE PLANER FOR KATTERIET FOR VÅREN 2008!:)

Siden det er nytt år og nytt ustillingsår har vi planer for kattene våre. Vi har funnet en herlig paringshannkatt til Blondie. Neste gang hun får løpetid kommer han til Trondheim for en paringsturne:!:) Velkommen til Hakrilas kattebordell!:) Ha, ha, ha!:) Jeg vet at kjøp og salg av sex er forbudt!:) Dette er slett ikke straffbart!:) Vi håper på at Blondie kan få løpetiden sin i februar/mars slik at hun kan bli paret da.

Siden Corvette hadde en spontanabort, så er planen vår å sette et kull på henne og Aros nå i løpet av våren! Vi tobente har ingenting å si når det gjelder når de skal få løpetid, for det er nok kattene som til sist bestemmer sin løpetidsrytme når alt kommer til alt!:) Det eneste vi tobente kan gjøre er å vente...:)

Planen er videre å få Aros til EC (Europa Champion). Han har 5 cert igjen før han er EC, og det er så kjedelig å gi oss nå, når han er så nære målet! Første utstilling er Trønderkatten sin utstilling i Autronicahallen. Planen er å ha med alle våre 4 katter på den utstillingen, men selvsagt med det forbehold om småjentene er drektige. Hvis Aros er heldig på den utstillingen kan han få to cert. Neste utstilling etter det igjen blir forhåpentligvis Kristiansund, og også der kan Aros få sine to cert. Tenker også på å dra på utstillingen i Molde. Går alt etter planen er Aros EC innen August 2009!:) Da kan vi kastrere ham, og han skal få det like godt som Svartfot som kastrat!:) Når Aros blir kastrat kommer vi til å la ham få bli med i kastratklassen, men vi kommer ikke til å stresse ham opp til EP (Europa Premier).

Småjentenes utstillingsplaner er jeg usikker på i 2009, for alt kommer an på om de blir drektige eller ikke. Begge småjentene er allerede IC (International Champion), og de trenger ikke svenske cert før sine siste cert til EC!:) Det betyr ingen svenske utstillinger i 2009 på oss, men kun norske!

Svartfot blir med på alle utstillingene vi drar på, for han elsker utstillinger, og er skikkelig "KONGE" på dommerbordet!:)

2 kommentarer:

 1. jeg føler meg litt slem.. litt kritisk.. men det er godt ment.
  For det første.. vi er i 2009 ;)
  jeg kunne ikke dy meg.

  Så litt info, fra 1.1.09 så heter det Suprem Champion (SC) og ikke EC, dette er fordi alle katter i hele verden som er under Fife skal ha samme tittel.

  Lørdags klem :)

  SvarSlett
 2. Synnøve: Ha, ha, ha:D Nå så jeg det ja!:) Går an å redigere innlegget, og endre tallet til 2009!:) Skjønner det vet du, Synnøve!:) Bra alle kattene i verden får samme tittel!:) Det gjør det jo mye enklere også! Søndagsklem tilbake!:)

  SvarSlett