søndag 11. januar 2009

NYE OPPDATERTE BILDER AV KATTENE!:)


Det er bedre med 2 katter på matfar enn 10 kråker!:) Corvette på skulderen, og Blondie i armkroken!


Blondie og Corvette på gulvet og Blondie har i oppgave å vakse Corvette!:) Luksusnyteren koser seg!:)


"Du er skitten i halsen, og det er best jeg vasker deg her!"


Litt brystmassasje hjelper også godt!:)


Her var noen oppdateringer av kattelivet hjemme hos oss:) Hormonene til Corvette er normal igjen, og hun er seg selv!:) Det tror jeg nok de andre kattene er lettet for, fordi Corvette tvangsvasket den første kom passerte henne, og da hjalp det lite om katten var Svartfot, Aros eller Blondie!:) Nå kommer vi til å la Corvette få ny løpetid, og la Aros og Corvette pare seg igjen. I følge veterinæren hadde livmoren best ut av det!:) Da er det bre å vente på løpetiden, men Corvette er den som ikke får løpetid når jeg vil, men når hun vil! En bestemt ung rødstrømpe:D

Nå har ting heldigvis roet seg etter "orkanen" som skjedde på blogg.no!

Det hele startet med at jeg for en tid tilbake syntes inderlig synd på en dame/blogger som skrev så tåredryppende om hvordan hun hadde blitt mobbet av andre på blogg.no! Når man leser slike blogger blir jeg som person utrolig lei meg, og tenker: "Hvor j... er folk med hverandre!" Da tar jeg den som blir mobbet sitt parti! Denne bloggeren kommenterte hyggelig på mange av mine innlegg, så jeg så egentlig ikke noe problem.

Etter hvert fikk jeg flere mailer fra andre bloggere som bad meg være veldig forsiktig med denne bloggeren, for i følge dem hadde hun terrorisert dem! Nå er jeg den personen som alltid velger å IKKE tro på rykter, og særlig når jeg ikke en gang kjenner en person personlig! Dermed tenkte jeg ikke over dette. Vedkommende blogger fortalte meg de mest hårreisende historier om hvordan hun hadde blitt mobbet av andre bloggere! Mobbetemaet engasjerte jeg meg så klart i, for mobbing skal IKKE skje. Jeg skrev noen innlegg om dette med bloggmobbing, det å akseptere, og ikke mobbe hverandres blogger!

Det hele startet med en uskyldig diskusjon på bloggen min. Temaet engasjerte de som deltok. Har man åpne blogger, så må man også forvente svar som man ikke er enig i.

Denne bloggeren som jeg hadde vært en støtte for kom med et svarinnlegg til det jeg hadde skrevet, og svaret hennes fikk reaksjoner fra flere andre bloggere! Det var da hun virkelig begynte å provosere for å provosere!

Etterpå påstod hun at det var vi andre som provoserte, og vi skjønte ingenting! Under diskusjonen kunne ikke bloggeren SKJØNNE og FORSTÅ at man kunne ha forskjellige meninger enn henne, og vred det til at det var vi andre sjikanerte og mobbet henne. Når man holder på slik i en blogg (under en diskusjon), blir diskusjonen fastlåst, og bloggeren oppnår stikk motsatt effekt, nemmelig at folk blir sint og rasende på den som provoserer! Når vi andre først er ble sinna på henne, begynte bloggeren å si at vi mobbet henne! Det å si at noen mobber hvis de IKKE gjør det er en alvorlig anklage! Når jeg da som bloggeier sa at nok var nok i denne diskusjonen, fordi jeg så dette bars galt av sted, forstatte bloggeren å skrive stygge og ufine kommentarer, den ene styggere kommentaren enn den andre. Til og med var denne bloggeren meget ufin mot en helt ny blogger som skrev et innlegg for første gang! Det neste som måtte til var å blokkere denne bloggeren og en blogger til fullstendig, slik at ingen av dem fikk tilgang til å legge inn en eneste kommentarer til på bloggen min! Dette førte til at bloggeren begynte hevne seg på sin egen blogg.

Dette mønsteret skjer jo igjen og igjen hos denne bloggeren. Hun oppsøker nye bloggere "ofre" som hun appellerer til med sine fortellinger om at hun blir mobbet på bloggen. Først kommenterer hun hyggelig i bloggen, så deltar hun i en diskusjon der hun provoserer for fullt, for så å skape krangling og ufred! Når det er gjort er kanskje bloggeieren så lut lei at han/hun blokkerer henne slik at hun ikke får tilgang til å skrive kommentarer på bloggen. Grøss og gru for den stakkar personen som blir hennes neste "offer"!

Det vedkommende blogger gjør i sin egen blogg er hennes egen sak! Det har vi andre ingen ting med! Men! Jeg føler jeg hadde rettighter å reagere når denne bloggeren rett og slett hevnet seg på meg!

Hevnen bestod i at hun diktet opp opp falske mailer (på bloggen sin)som hun påstod jeg hadde skrevet om en annen blogger. Det er da man skjønner at slike mennesker har store psykiske problemer! Sånt gjør ikke friske mennesker i det hele tatt!! Jeg trodde ærlig talt ikke at jeg skulle få oppleve noe sånt!

Til og begynne med syntes virkelig og oppriktig synd på henne, og ønsket å hjelpe henne, og DETTE her er takken!! Jeg havnet rett og slett i klørne på en psykisk syk dame! Hun slettet fort sin blogg på blogspot.com i går kveld, men hun har åpnet ny blogg her inne i dag... Jeg gidder ikke en gang å legge ut linken til den bloggen hennes.

Pyskopater ser jo ikke sine egne feil, og det er som å snakke til veggen når vi andre mener de har gjort noe dumt eller gått over streken! De legger alltid skylden over på motparten, og de eier ikke empati! Jeg har jobbet som ekstrahjelp på en psykiatrisk avdeling i flere år (da jeg studerte), og har fått sett hvordan psykopater er, og her vet jeg hva jeg snakker om!

Ellers vil jeg dere alle sammen både kjente og ukjente for kjempekoselige mailer, privatemeldinger på blogg.no og kommentarer på selve bloggen min! Takker også dere her inne på blogspot som jeg kjenner som har støttet meg fullt ut!:) Setter ufattelig pris på dere alle sammen!:) Er kjemperørt over å få så masse god støtte fra gode venner!:) Tusen tusen takk for kjempegod støtte!:)

Ha en fin søndag alle sammen!:)

9 kommentarer:

 1. Du har skrevet et kjempebra innlegg! Det er du som har full støtte i saken her, og det håper jeg at du vet?

  Visste du at hun skriver i bloggen sin at du har sunket lavt? Er det noen som har sunket dypt her, så er det henne! Hun sank dypt når hun hevnet seg i bloggen sin ved å legge ut dine personlige opplysninger (de er faktisk slettet nå).

  Hva tenker du å gjøre med innelgget du skrev? Vær så snill, ikke slett innlegget! La det stå som skrekk og advarsel for hva et uskyldig meneske som deg må tåle hvis hun kommer på kant med den damen!

  Visste du at hun har hengt deg offentlig ut som psykopat hos en annen blogger her inne (husker ikke navnet på bloggeren)? Det hun holder på med er jo rett og slett psykisk terror mot et uskyldig menneske! Håper alle sammen her inne ser det? Hun eier ikke selvinnsikt og empati!

  Jeg er sjokkert, for jeg har aldri i mitt liv opplevd maken til en voksen dame med så liten selvinnsikt og empati! Hadde hun hatt empati, hadde hun bedt deg om unnskyldning for sin oppførsel mot deg! Du strakte ut en hjelpende hånd til et menneske som du trodde var et offer for mobbng, og du stolte på henne når hun fortalte at hun ble mobbet.

  Hva gjør du hvis hun plutselig kommer krypende og ber deg om unnskyldning?

  Ønsker deg en fin dag videre;)

  SvarSlett
 2. Jeg har fulgt denne saken i kulissene, men ikke gitt noen kommentarer. Du skal vite at jeg støtter deg fullt og helt!

  Visste du at hun skrev i bloggen sin før i dag at hun hadde kontaktet din arbeidsgiver? Like etterpå ble bloggen hennes stengt, men nå er bloggen åpnet igjen, og selvsagt er innlegget slettet. Ville bare tipse deg, for jeg syntes du hadde krav på å vite hva som foregår. Lykke til videre!

  SvarSlett
 3. Tusen hjertelig takk for din støtte!:) Jeg setter kjempestor pris på det!:) Jeg blir rørt over all den omtanken jeg har fått!:)

  Har da fått flere mailer angående dette i ettermiddag! Jeg gidder ikke over hodet ikke i det hele tatt å bry meg om hva denne damen gjør lengre! Har hun ringt til noen, så er det helt i orden for meg! Jeg lar ikke den damen der styre min hverdag! Det er bare så utrolig synd at jeg studerer hjemmefra da, og er selvstendig næringsdrivende (jobber for meg selv med forskjellige musikkoppdrag)!:) Det er kjempeherlig å være selvstendig næringsdrivende innen musikken!:) Stortrives med det!:)Jobber ennå et par plasser som jeg ikke har opplyst om på nettet!:)

  Nok en gang tusen hjertelig takk for din søtte!:)

  SvarSlett
 4. Så søte jentene dine er :)
  Er godt å se to jenter kose seg sammen, jeg sliter litt der.

  SvarSlett
 5. Har du sett at damen uten hemninger og selvinnsikt beskylder deg for å ha skrevet på alle bloggene E?.

  Hun kommer med alvorlige anklager om at du mobber!Den dama er jo totalt selvinnsikt, og hun snakker om mobbing? Tyra skal være den siste som skal snakke om at andre mobber henne! Er det noen som har drevet mobbing, sjikane og psykisk terror av andre bloggere så er det henne! Sann mine ord! Du vet jo E (e.k) at flere av mine tidligere bloggvenner har vært utsatt for trakasering, mobbing og sjikane av den den damen der! Hun har til dags dato aldri hatt selvinnsikt nok til å nok til å innrømme en feil!

  Sjekk denne linken under:
  http://amarq.blogg.no/1231702816_kjennetegn_p_psykopat.html

  Dette er et av de bedre innleggene jeg har lest, og jeg skjønner veldig godt hvem dette innlegget er myntet på, men vedkommende blogger skjønner ikke det selv...

  SvarSlett
 6. Ja, jeg har sett innlegget hennes...
  Jeg er fullstendig enig at Tyra er den siste personen som skal snakke om mobbing og sjikanering.

  Et menneske som har så liten emapi og selvinnsikt som henne, vil aldri kunne innrømme sine egne feil. De vil alltid legge skylden over på stakkars uskyldige menneske!

  Jeg har sagt det før, og sier det igjen: Tyra skal be Hakrilas om unnskyldning for den stygge trakaseringen og sjikaneringen hun har begått mot Hakrilas.

  Har Tyra respekt for meg, så ber hun Hakrilas om unnskyldning, og gjør hun det ikke, så er mitt siste ord sagt i denne saken!

  SvarSlett
 7. Hakrilas og E! Har dere sett hva Tyra har skrevet om dere på bloggen sin? Aksepterer dere dette?

  Hun utøver psykisk terror, sjikane og mobbing på det groveste av dere to!

  Vi er mange vitner som så med egne øyne at det var Tyra som begynte provoseringen under diskusjonen i bloggen til Hakrilas! Den kommer hun seg ikke fra, og jeg vet at kommentarene til Tyra ligger i bloggarkivet til Hakrilas slik de gjør hos alle bloggere!

  Tyra innrømmer aldri at hun gjør en feil, for hun er så "perfekt" og "feilfri" selv!

  Det Tyra skrev i bloggen sin beviser på det sterkeste at hun ikke eier empati, hun har over hodet ingen selvinnsikt, og hun skal være den siste som snakker om å ha mangel på folkeskikk!

  SvarSlett
 8. Ja, jeg ble tipset om innlegget, og min nevø som er politi har tatt kopi av innlegget som bevis.

  Vil ikke kommentere mere utover dette!

  SvarSlett
 9. Nå ser jeg Tyra har sendt en unnskyldning til EspenK (E K), og hun tror at det jeg har lurt henne. Det ligger jo opp i dagen at Tyra skrev de innleggene fra E K selv i sin gamle blogg, for hvorfor slettet hun plutselig den gamle bloggen sin?

  Jeg så i går kveld hva EspenK skrev i sin blogg: at Tyra lever i sin egen fantasiverden. EspenK er lut lei hele damen! Enten så er det noen som har lurt Tyra trill rundt og utgitt seg for EspenK, eller så har hun skrevet E K-innleggene sine selv!

  Selv har jeg mitt fullstendig på det tørre. Jeg velger å være fullstendig anonym, fordi for 1 1/2 år siden drev Trya psykisk terror mot meg. Dette har jeg fortalt deg på mail, Hakrilas.

  Tyra vet meget godt hvem jeg er hvis hun tenker seg om, men hun har jo ikke samvittighet til å innrømme sine egne feil, for Tyra eier ikke empati og samvittighet.

  Tyra har mast på meg om å vinne meg tilbake som venn etter hun hadde tarroriserte meg for 1 1/2, men jeg sa klart "NEI!". Jeg kommer IKKE til å tilgi henne for det hun utsatte meg for, før hun har bedt deg om unskyldning, Hakrilas!

  Ha en fin dag;)

  SvarSlett