fredag 16. januar 2009

TRENGER LITT RÅD!:)

Forslag til oppdretterheader på hjemmesiden min!:)


Her er min nye oppdretterheader som jeg tenker på å ha som header på min hjemmeside!:) Har laget den i photoshop, men er ikke helt ferdig med resultatet ennå. Hva synes dere om den? Fint om dere kommer med tips eller råd, enten her på bloggen eller på mail til meg!:)

8 kommentarer:

 1. jeg syns den var fin den headeren din, men kanskje litt liten? kattene dine er fine. har tre huskatter selv og jeg elsker katter.

  SvarSlett
 2. Den var jo fin ;) Litt enig med Stine at den var litt liten. Kattene dine er nydelige ;)

  SvarSlett
 3. Tror kanskje jeg ville ha klipt ut kattene og hatt nøytral bakgrunn, kan virke rotete når det er så mange bilder og så forskjellig bakgrunn på dem.
  Men ellers så synes jeg at kattene er flotte på bildene :)

  SvarSlett
 4. Synnøve: Tusen takk for tilbakemelding!:) Fint å høre hva andre sier!:)

  SvarSlett
 5. Jeg er litt enig med Synnøve i det hun sier om og hatt en nøytral bakrunn. Det ble litt rotete bakgrunn, og det ble forstyrrende for synet. Jeg synes det var fine bilder du hadde valgt ut ;)

  SvarSlett
 6. Mari: Tusen takk for din mening også!:) Har nettopp begynt å lære meg photoshop, og da er det godt å få råd fra andre utenfor.

  SvarSlett
 7. Tenker du å bruke kattebloggen din som en forskjellig blogg?

  SvarSlett
 8. Mari: Det er det jeg er litt usikker på hvordan jeg skal utforme denne bloggen. Er i litt i tenkeboksen for tiden, og da har jeg brukt den til litt forskjellig blogg. Vi får se hva jeg finner ut!:)

  SvarSlett